Başkan Büyükakın, Arefe gününde İzmit Fethiye Caddesindeydi
Gündem, 19 Temmuz 2021 03:52Başkan Büyükakın, Kurban Bayramı Arefe günü İzmit Fethiye Caddesi’nde esnafları ziyaret etti, vatandaşların bayramlarını kutladı.
Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, Kurban Bayramı Arefe günü İzmit Fethiye Caddesi’nde esnafları ziyaret etti, vatandaşlarla hasbihal ederek bayramlarını kutladı. 7’den 77’ye kadın erkek, genç çocuk herkesle yakından ilgilenen Başkan Büyükakın, esnaflara da bereketli işler diledi. Vatandaşların yoğun ilgisi ve sevgisiyle karşılaşan Başkan Büyükakın, “Kurban Bayramı’nın hemşerilerimize, milletimize, ülkemize ve tüm dünyaya hayırlar getirmesini diliyorum. Pandemiyi unutmadan Kurban Bayramı’nı hep birlikte sosyal mesafe kurallarına dikkat ederek kutlayalım” ifadelerini de sarf etti.
“YENİ HİZMETLERİN KAPISINI AÇIYOR”
Fethiye Caddesi’nde esnaflarla birlikte çay içerek sohbet eden Başkan Büyükakın, vatandaşların hizmetlere dönük teşekkürlerine, “Bizim görevimiz size hizmet etmek. Sizin teşekkürlerinizi almak, esnafımızla birlikte bu kente hizmet etmek bize güç veriyor. Milletimizle geçirdiğimiz her anımız, yeni hizmetlerin kapısını açıyor. Halkımız talep ediyor, biz yerine getirmek için gayret ediyoruz” diye konuştu.
“HAYAT DAHA RENKLİ VE GÜZEL OLACAK”
Kocaeli’nde ve İzmit’te yapılan hizmetlere dönük sorulara da içtenlikle cevap veren Başkan Büyükakın, İzmit Yürüyüş Yolu projesine dönük teşekkürlerini dile getiren esnaf ve vatandaşlara, “İnşallah çok güzel bir proje olacak. Tamamlandığında gerek esnaflarımız gerekse vatandaşlarımız çok mutlu olacak. İzmit’e çok yakışacak yeni yürüyüş yolu, yeni bir yaşam ve çekim merkezi olacak. Hayat daha renkli ve güzel olacak” dedi. Fethiye Caddesi’nde ki ziyaretlerde, Başkan Büyükakın esnaf ve vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.
.gif)
Gündem, 19 Temmuz 2021 03:52
Yorumlar (0)
Kocaelispor'a büyük moral
Yıllarca yalan söylediler!
Demirtaş'a yağmurlu havada su yok!
Değirmendere festival alanına dönüştü
KOTKO’nun taşınmasını sağlayacak protokol imzalandı
Akıllı telefonlarda eskiye dönüş!
İsteyen herkes Kocaeli Müze’ye bir tuşa basarak ulaşabilir!
Tavşancıl'a yeni sosyal tesis
Eski hukuk danışmanından Erdoğan'a bir uyarı daha
Büyükakın, Derince'de 120 yataklı sağlık tesisi inşaatını yerinde inceledi
Dilovası Kent Meydanı’nda tempo yüksek!
Bu bir yargısız infazdır!
Benzine yeni bir zam daha geliyor
Asıl fatura halka kesiliyor
Yasalarımızda ilk kez terör örgütü PKK'nın ismi geçecek
Sapanca Gölü’ne olan bağımlılık azaltılmalı
Gökçek'e bakın, siyasetin yargıdan elini çekmediğini görün!
Buna Özgür Özel'i de tehdit ediyorlar denir!
İzmit Belediyesi’nden o görüntülerle ilgili açıklama
Fındık alım fiyatları açıklandı
İzmit Belediyesinde iki yeni görevlendirme
Gebze Ticaret Odası’nda Ortem elektronik tedarikçi adaylarıyla buluştu
Dilovası’nda Yıldırım'dan Kaymakam Çelik'e hayırlı olsun ziyareti
Körfez’de de mahallelerde çocukları sevindiren şenlik var!
Başkanvekili Obuz’dan Pazar turu
Özgür Özel gelin devletin tasfiyesine ortak olmayın
Başkan Hürriyet’in cezaevinde tutulmasına tepki
En ucuz ve en pahalı sigara ne kadar oldu?
TEM Otoyolu’nda o nokta da trafiğe kapatılacak!
Saadet Partisi Gebze'den servis esnafına destek çağrısı
Kartepe’de 15 ilden 50 sporcu ile enduro heyecanı nefes kesecek
Erdoğan'a PKK uyarısı
SGK'da devlet katkısı kaldırıldı!
Altın fiyatları için tarih verildi!
Emekliye şok!
Bakın şu düşkün leyleklerin yavrusunun yaptığına!
Belediyeciliği Cumhurbaşkanımızdan öğrendik
Kandıra’da fındık hasadı öncesi üreticiye yol desteği
İYİ Parti'den çerçeve yasa Anayasaya aykırı çıkışı
