Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan’dan bayram mesajı
Gündem, 19 Temmuz 2021 20:56Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Yayımladığı mesajında herkesin kardeşçe kucaklaştığı bir bayram olması temennisinde bulunan Başkan Turan, ‘’ Başta kıymetli ilçe halkımız olmak üzere, tüm hemşerilerimizin ve milletimizin Kurban Bayramı'nı kutluyor, huzurlu, sağlıklı ve güzel bayramlar diliyorum. Bayramın ikinci günü saat 10:30 ile 11:00 saatleri arasında Kandıra Kaymakamlığımızla ortaklaşa düzenlediğimiz kent bayramlaşmasına tüm vatandaşlarımızı bekliyorum.” Dedi.
AYNI SOFRALARI PAYLAŞMAK ÇOK BÜYÜK MUTLULUK
Özellikle Türk Milletinde bayramların özel bir yerinin ve ağırlığının olduğunu ifade eden Başkan Turan, Bayramların toplumsal birlikteliğin, birlik ve beraberliğin perçinlendiği günler olduğunu dile getirdi. Kurban Bayramına ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Turan, ‘’ Toplumumuzda dini bayramların her zaman ayrı bir tadı olmuştur. Sevdiklerimize kavuşmak, bir arada olmak, aynı sofraları paylaşmak şüphesiz çok büyük bir mutluluk. Kardeşlik, dayanışma ve paylaşma duygularımızı geliştiren bayramlarımızın, sevgi ve saygımızın artmasına, dargınların barışmasına vesile olmasını temenni ediyorum’’ dedi.
TEDBİRİ ELDEN BIRAKMAYALIM
Bununla birlikte Corona’ya dikkat edilmesi gerektiğinin altını çizen Başkan Turan, ‘’ Normalleşme süreciyle girdiğimiz Kurban Bayramı'nda tüm sevdiklerimizle bir araya gelmenin verdiği heyecanı gölgeleyen, koronavirüs salgınına karşı tedbirleri de elden bırakmayalım. Kurban Bayramı'nda salgınla mücadele de en temel prensipler olan temizlik, maske ve mesafe kurallarına mutlaka uyalım. Sevgi, huzur, mutluluk ve sağlık içinde nice bayramlar geçirmemiz dileğiyle başta şehit ailelerimiz olmak üzere, Kandıralı hemşerilerimizin ve tüm İslam Alemi’nin Kurban Bayramı'nı tebrik ediyor, bu bayramın bütün insanlığın barış ve huzuruna vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum’’ ifadelerini kullandı.
Gündem, 19 Temmuz 2021 20:56
Yorumlar (0)
Büyükakın’dan metro ve otobüs sürücü koltuğuna oturmak isteyen kadınlara çağrı
İzmit’te ücretsiz yüzme eğitimi başladı
Tepkiler yöneticilere 30 bin TL zam teklifini geri çektirdi
Gölcük’te terk edilmiş bir bina daha yıkıldı
Karanlıkta okula giden çocukların bedeli inatla ödenemez!
Bir köklü firmadan daha kötü haber!
Açlık sınırı 30 bin, engelli maaşı 7 bin!
BTP’liler Ankara’ya akın edecek!
Büyükakın: Biz bu temizliği yapmazsak yarın yeni nesillerin denize girme şansı olmayacak
Kocaeli Büyükşehir mezbahası örnek tesis olacak
Gebze’de 3 aydır maaş alamayan işçilere EMEP’ten destek
Başkan Gökçe Körfezkent esnafıyla bir araya geldi
Başkan Sezer Kadın Hakları Günü’nü kutladı
Tramvay hattında aydınlatma lambaları gündüz de yanıyor
Tepkilerden sonra memur zamları geri mi çekiliyor?
TRT'de yayınlanan o haber Mansur Yavaş'ı kızdırdı
Sigaradan akaryakıta o zamlar otomatiğe bağlandı!
Erdoğan, Kocaeli’de’deki Gonca efelerini tebrik etti
Başiskele’de Özel Kübra Sapmaz Yetenek Kursu açıldı
Kartepe Stadyum Yolu’nda tehlikeli hareketler
İngiltere'ye kaçan o soyguncu Fesli Kadir sever çıktı!
İmralı konusunda CHP ve DEM'den ortak tepki!
İYİ Parti Kocaeli’de görev dağılımı da tamam
O cadde karanlık ve tehlikeli
Körfezli yüzücü Trabzon’da madalyayı kaptı!
Sahte diplomalılar yönetim kademelerinde, Atatürkçü teğmen bakkallık yapıyor
Çayırova’da alkışlar özel bireylere
Vali Aktaş Kandıra’da şehit ve gazi yakınlarını ziyaret etti
Hürriyet bir kez daha Büyükakın’a seslendi: Kimi koruyorsunuz?
Hani pazarlık yoktu! PKK Öcalan'ın serbest bırakılmasını şart koşuyor
İzmit’te Engelliler Günü’nde dayanışma mesajı
Başkan bir tepsi baklava ile Kocaelispor tesislerine gitti
KSO Başkanı Zeytinoğlu ihracat rakamlarını değerlendirdi
Kocaeli’de susuzluk alarmı! Muhtarlar da devreye girdi
Maaş zam oranı zam büyük ölçüde belli oldu
Bizimköy’de çalışanlar ve yönetim hep birlikte pasta kesti
Başkan Büyükakın’dan yaşlılara: Sizler başımızın tacısınız
Körfez’de belediye ve Kızılay el ele verdi, sevgi mağazası açıldı
Maske takma zorunluluğu geri mi dönüyor?
