Çayırova’da muhteşem spor festivali
Spor, 11 Temmuz 2021 04:40Çayırova Belediyesi’nin düzenlediği spor festivali büyük ilgi gördü. Üç gün süren festivale katılan vatandaşlar görsel şölen ve müzik ziyafeti ile doyasıya eğlendiler.
Çayırova Belediyesi’nin ilkini düzenlediği Spor Festivali Akse Stadyumu’nda gerçekleşti. Cuma günü protokolün katılımıyla gerçekleşen açılışla başlayan festival büyük ilgi gördü. Festivalin açılış konuşmasını yapan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Çayırova’nın geleceği olan gençlerle bir arada olmak ve birlikte eğlenmekten mutluluk duyduğunu söyledi. Spor Kenti Çayırova hedefi doğrultusunda adımlar atmaya ve çalışmalar yapmaya devam ettiklerini ifade eden Baykan Çiftçi, daha mutlu, huzurlu ve yaşanabilir bir Çayırova için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceklerini söyledi.
BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
Stadın dört bir yanına kurulan her bir etkinlik alanında vatandaşlar keyifli dakikalar geçirdi. Gençler daha çok voleybol basketbol ve ayak tenisi gibi popüler sporlara yönelirken çocuklar curling, okçuluk, dart gibi bu dönemin öne çıkan spor dallarına ilgi gösterdi. Sahada yer alan eğitmenler katılımcılar ile yakından ilgilendi. Okçuluğa merak duyan çocuklara yay tutması duruş pozisyonu gibi temel bilgileri aktaran eğitmenler Çayırova’nın geleceği olan çocuklara alternatif sporlarında olduğunu da gösterdi.Festivale Karete ve Jimnastik ekipleri de katıldı. Yaptıkları gösteriler büyük ilgi ve alkış topladı.
ÇİFTÇİ HER STANDA UĞRADI
Başkan Çiftçi Festival alanın gezdi. Ayak tenisinden voleybola, masa tenisinden okçuluğa, her alana bir bir gidip katılımcılar ile spor yaptı. Yaklaşık bir saat alanı dolaşan Çiftçi, çocuklara özel ilgi gösterdi.
KARİZMA SHOW NEFESLERİ KESTİ
Basketbolda şov denince akıllara gelen Karizma Şhow festivalin ilk gününde adeta gözlerin pasını sildi. Akrobasi sınırlarını zorlayan hareketleri ve smaçlarıyla staddaki izleyicilere büyük bir coşku yaşattılar. Şovlarla sınırlı kalmayan Karizma ekibi şovun içinde aktif olarak yer almak isteyen çocuklarla da kısa bir gösteri yaptı.
Şovun belkide en zor hareketinde sahneye Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi davet edildi. Daveti geri çevirmeyen Başkan Çiftçi, nefesleri kesen başarılı harekette görsel ziyafet sunan ekibi ile birlikte oldu.
YENER ÇEVİK RÜZGARI
Festivalin ikinci gününde Yener Çevik konser verdi. Sporun yanında eğlence ve müzik ziyafeti sunulan etkinlikte Yener Çevik sahnenin tozunu attı. İzleyicilerin katılımı ve coşkusuyla ortaya renkli görüntüler çıktı. Yener Çevik Çayırova’da gördüğü güzel manzaradan duyduğu mutluluğu dile getirerek ‘’Çocuklar artık sokaklarda oynamıyor, eskiden oynanan tüm oyunlar unutuluyor. Burada çocukların dışarıya çıkıp oyun oynamasını görmek onlara bunu hatırlatmak çok umut verici. Buna vesile olan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ve emeği geçen tüm herkese gönülden teşekkür ediyorum’’ dedi.
Festivalin kapanışı sanatçı Burak King'i ile yapıldı. 3 gün boyunca spor ve eğlencenin tavan yaptığı festivalin kapanışı da büyük bir gerçekleşti.
.gif)
Spor, 11 Temmuz 2021 04:40
Yorumlar (0)
Ulaşlı sahili her yağmurda göle dönüyor!
İzmit Sanat Akademisi Müzik Bölümü’nde 21 öğrenci ücretsiz eğitim hakkı kazandı
Körfez Ticaret Odası’nda teşvik, destek ve dönüşüm imkanları ele alındı
Başkan Hürriyet’in 2016’daki uyarıları yeniden gündemde
Darıca’da MHP’lilerden kulüp Başkanı Poyraz’a geçmiş olsun ziyareti
Körfez Gençlerbirliği Basketbol A Takımı kadrosunu güçlendirdi
SEDAŞ’tan başarılı çalışanlara ödül
İzmit Belediyesi’nden okullarda öğrencileri beslemeye devam
Kartepelilere seçimde verilen söz unutuldu!
Vali Aktaş, KOTO Başkanı Bulut’u ağırladı
Tüketici kötümser
Başkan Bıyık’tan GTO seçimi öncesi adaylara ziyaret
Çiftçilere yüzde 50 hibeli tohum
Derince’nin Afet Mutfağı’nda sona gelindi
Hyundai Motor Türkiye ile Kocaeli Üniversitesi el ele verdi!
Katlı otopark belediye binasına dönüştürüldü
İHH Dilovası’nda çocukları sevindirdi!
Kocaeli Büyükşehir’den okullara 7,3 milyon TL’lik boya
Başkan Çiftçi film setine konuk oldu
Saffet Sancaklı’nın eski koruması intihar mı etti?
Bunun adı vatandaşı soyma planıdır
Deniz kardeşim diyen imama soruşturma!
İstanbulluoğlu da Kocaeli’deki Aktif International Hastanesi’nin doktoru oldu
İzmit Yeşilova’da gençlere yeni bir buluşma alanı geliyor!
OYAK Çimento’nun o fabrikasından büyük başarı!
Erdoğan'ın yeniden adaylığının önü açılacak
Bu fotoğrafta kaç yanlış var?
Zeytinoğlu sanayi kapasite kullanım oranını değerlendirdi
Tramvay yolunda yangın riski
Dilovası’nda Enver Yıldırım, sporcuların madalya heyecanına ortak oldu
GTO, İstanbul’daki fuarda Gebze iş dünyasını temsil etti
İzmit’te AKP’lileri buluşturan piknik
Başkan Söğüt, haftaya o okulu ziyaret ederek başladı
Değirmendere’nin en güzel sesi seçildi!
Profesör Cengiz İpek hayatını kaybetti
Derince’de Gaziler Günü iki ayrı törenle kutlandı
Ya tamamlayın, ya da yıkıp çocuk parkı yapın!
Bizim Köy’de doğa yürüyüşüne devam
Üçlü ittifak tamam mı?
