Başkan Büyükakın: Çocuklarımızın her anında yanlarındayız
Gündem, 10 Temmuz 2021 13:53Darıca'daki Harun Kasap Kız Kur'an Kursu'nda Kur'an eğitimi alan çocukları ziyaret eden Başkan Büyükakın, “Rabbim hafızlarımızı yetiştiren hocalarımızdan ve emeği geçen herkesten razı olsun” dedi.
Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Darıca'da Harun Kasap Kız Kur'an Kursu'nda Kur'an eğitimi alan çocukları ziyaret etti. Ziyarette, “Rabbim hafızlarımızı yetiştiren hocalarımızdan ve emeği geçen herkesten razı olsun” diyen Başkan Büyükakın’a, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve AK Parti İlçe Başkanı Ufuk Acay da eşlik etti. Ailelerden başlayarak toplumda iyiliği, güzelliği, İslami ve insani değerlerin yaygınlaşması için de çaba harcayan herkese teşekkür eden Başkan Büyükakın, ziyaret nedeniyle yaptığı açıklamada, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın ve gençlerimizin en güzel şekilde yetiştirilmesi mücadelesine her yerde devam ediyoruz. Eğitimden, spora, kültürden dini eğitimlere, bilimsel desteklerden çağımızın teknolojik alanlarına kadar çocuklarımızın her daim yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.
“MUTLU OLMALARINI VE HAYALLERİNE KAVUŞMALARINI DİLİYORUM”
Harun Kasap Kız Kur'an Kursu'nda Kur'an eğitimi alan öğrencileri tebrik eden ve başarılar dileyen Başkan Büyükakın, “Çocuklarımızın, Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV) efendimizi ve gönül dünyamızın örnek hayatlarını öğrenmesi ile örnek almasını takdirle karşılıyorum. Cömertlik, tevazu, muhabbet, uhuvvet, cesaret, ahlak, şefkat, merhamet, adalet, anne-babaya hürmet gibi, insanın özüne ait bütün iyi davranışların çocuklarımızda yeşermesi için sivil toplum kuruluşlarımıza çok büyük görev düşüyor. Bugün burada Kur'an eğitimi alan çocuklarımızın ailelerini bir kez daha yürekten tebrik ediyorum. Önümüzdeki süreçte hafız olacak tüm yavrularımıza da hayatları boyunca mutlu olmalarını ve hayallerine kavuşmalarını diliyorum” ifadelerini sarf etti.
“HUZURA KAVUŞACAĞI GÜNLERİ HEPİMİZ GÖRÜRÜZ”
Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak ve Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan’ın da yer aldığı ziyarette, Harun Kasap Kız Kur'an Kursu'nda Kur'an eğitimi alan çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmeyen Başkan Büyükakın, “Dünyadaki bütün çocukların evsiz, yurtsuz, açlık ve sefalet, mutsuz ve her gün bombalanma korkusu yaşamadan hayatlarını sürdürmesini istiyorum. Bunun için üzerimize düşen her ne varsa yapmaya devam edeceğiz. Kadim medeniyetimiz asırlar boyunca barışla, ilimle, hikmetle anılan İslam beldeleri bugün ezan seslerinin yerine annelerin acılı bir şekilde ağlamaları, çocukların korku dolu çığlıkları, bombalarla enkaza çevrilen camilerin dumanları maalesef göğe yükseliyor. Bunu durdurmak ve huzuru tekrar sağlamak için Cumhurbaşkanımızın büyük gayretleri oldu, olmaya da devam ediyor. İnşallah İslam ve gönül beldelerimizin huzura kavuşacağı günleri hepimiz görürüz” diyerek açıklamalarını tamamladı.
.gif)
Gündem, 10 Temmuz 2021 13:53
Yorumlar (0)
Hayvan yeminin yarısı Ormanya’dan
Kapanca Festivali, özel sergilere ev sahipliği yapacak
On binlerce kişi Fuar Park’a akın etti!
SEDAŞ Genel Müdürü Gökay Fatih Danacı, KOTO’da ağırlandı
Kocaeli vekili Gergerlioğlu’ndan TFF için bağımsız denetim çağrısı
Harikalar Sahili’nde uçurtmalar babalar için uçtu!
TCDD de borca battı!
İzmit Alışveriş Festivali başlıyor
Yine çete baskını: Dönen para 10 milyar TL
Ülkücüler Şile’deki bu düğünde buluştu!
Milyonlarca öğrencinin beklediği haber!
Genç kız kendisini iple tavana asarak canına kıydı
Şehit Özcan Kan Fen Lisesi festivalinde robot sahne aldı!
Öğretmenler yerde sürüklendi
Kapalıya imha paylaşımı yapan her yerde aranıyor!
Sanat Kafe'de önemli bir buluşma daha
Otoyolun o noktası 24 saat trafiğe kapatılacak!
Büyükakın’dan müjde: Akvaryum bir hafta daha ücretsiz
Durmak yok taşınmazların satışına devam
Yeni mezunlar ve iş arayanlar Kılavuz Kariyer ile yine sertifikalandırıldı
Lunaparkta çarpışan araba kapma yarışı!
Gölcük’te özensiz iş! Mazgal konulmadı
Paketli gıda almadan önce iki kere düşünün!
Dev akvaryumu ilk günde 15 bin kişi ziyaret etti
Havalimanı milyonları yutuyor!
Pazar kahvaltısı bile lüks oldu!
Başkan Hürriyet’ten davet var! Herkesi Kapanca Sokak Festivaline bekliyoruz
En çok milyarder o şehirde yaşıyor!
Destek yoksa hapse atılırsınız mı denildi?
Dilovası’nda MHP’yi ziyaret eden edene
Büyükakın çocuklarla eğlendi!
O vekil nasıl dolandırıldı?
Sarsıntılar büyük depremin habercisi mi?
İzmitli iş kadını kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti
Millî birliğimizi tehdit edecek bu senaryodan uzak durun
Hadi çocuklar Fuar Park’a! Karneval coşkusu başladı
Başkan Ömeroğlu sınava geç kalan öğrencileri makam aracıyla sınava yetiştirdi
Dev akvaryuma koştular!
Çocuk edebiyatının sevilen ismi Orhan okurları ile bir araya geldi
