Başkan Söğüt: Sırtınız yere gelmesin
Spor, 08 Temmuz 2021 10:56Tarihi Kırkpınar Güreşleri’ne katılacak Körfezli güreşçiler ile bir araya gelen Başkan Şener Söğüt, “Sırtınız yere gelmesin” dedi.
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 9-11 Temmuz tarihleri arasında Edirne’de gerçekleştirilecek olan 660. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerine katılacak Körfez Belediyesi Gençlerbirliği Spor Kulübü güreşçileri ile bir araya geldi. Tütünçiftlik Nazende’de gerçekleştirilen buluşmaya ayrıca Başkan Yardımcısı İbrahim Çırpan ve Osman Yurt da katıldı. Başkan Söğüt, güreşçilerle tek tek sohbet ederek başarılar diledi.
660 YILLIK BİR MAZİ
Buluşmada konuşan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Sizleri Kırkpınar’a uğurlarken beraber olmak istedik. Güreş bizim ata sporumuz. 660 yıllık bir mazisi olan spor. Bu sporu yapmak gerçekten çok önemli ve anlamlı. Çünkü bizim geleneğimizi, inancımızı yansıtan bir spor. Sizin gibi gençlerimizin bu sporla uğraştığını görmek de bizleri ayrıca mutlu ediyor.
SİZLERE İNANCIMIZ TAM
Güreşe desteğimiz hep oldu, olmaya da devam edecek. Sizlerden istediğimiz de katıldığınız müsabakalarda bizleri en iyi şekilde temsil etmeniz. Güzel sonuçlar elde edeceğinize inancımız tam. Unutmayalım ki; asıl önemli olan bu işin içinde olmak, parçası olmak. Bu bile başlı başına güzel bir olay. Hepinize başarılar diliyorum. Sırtınız yere gelmesin” dedi.
29 KİŞİLİK KAFİLE
Veyse Şirin’in başkanlığını yaptığı kafilede; Antrenör Levent Gürbüz, sporcular; Taha Akyıldız, İsmail Çırak, Efe Kaan Deniz, Emir Mustafa Özdemir, Hakan Uğurtaş, Yusuf Bağcı, Yunus Emre Akköze, Muhammet Efe Duman, Mehmet Şengül, Muhammet Mustafa Bektaş, Yiğit Gül, Ahmet Özlü, Enes Özlü, Akın Yaz, Kadir Bozkurt, Ramazan Özmüş, Arda Baha Gülmez, Yakup Mustafa Karakaya, Taha Recep Yılmaz, Ali Eren Gülcan, İsmail Laçin, Bilal Çırak, Anılhan Çırak, Arda Çırak, Göktürk Kaan Erkul, Enes Kabak, İsmail Turguttaş ve Serdal Eryılmaz yer aldı.
.gif)
Spor, 08 Temmuz 2021 10:56
Yorumlar (0)
Uyuşturucuyla mücadele önergesini AKP ve MHP reddetti
Başkan Büyükakın’a Sapanca Gölü’ndeki çamur temizlensin çağrısı
Başkan Hürriyet’ten Gölkay Park açıklaması
Artık ne DEM’e, ne de İmralı’daki caniye ihtiyaç kalmamıştır
Esnafın tüm mal varlığına haciz konuyor
Gölcük Hükümet Konağı hizmette
Tansu Özcan ya sabır çekti!
İzmit Belediyesi diyetisyeninden öğrencilere güçlerine güç katacak öneriler!
Kocaeli’de doğaseverler Flamingo Şenliği’nde buluştu
Çayırova Meclisi’nde üç gündem maddesi karara bağlandı
Kocaeli’de barajdaki seviye yükseldi, Sapanca Gölü’nden su alımı da durduruldu
Büyükakın’dan Anne Şehir Merkezleri’nin sayısı artacak mesajı
Çimsa’dan ihracata 1,5 milyar dolarlık katkı
Derince’de tiyatro toplulukları için ücretsiz kayıtlar başladı
Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş da Mısırlı iş insanları ile bir araya geldi
Barış Manço, Gölcük’te şarkıları ile anılacak
Kocaeli’de Ramazan pidesi küçüldü!
Enflasyon yoluyla maaş zammı gasp edildi
Zeytinoğlu enflasyon ve dış ticaret verilerini değerlendirdi
Allah Erdoğan'a vicdan versin'
Bahçeli, PKK liderine saygı duyuyor!
Kartepe Belediyesi ne işe yarar?
Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinin akıbeti ne olacak?
Küçük ölçekli balıkçılara destek başvuruları başladı
Kocaeli’de Taksiciler Esnaf Odası’nı kurmak için Bakanlıktan yetki alındı
Başkan Ölmez’den Berat Kandili mesajı: Dua etmenin tam zamanı
Çayırova’daki çocuk kulüplerinde ikinci yarıyıl böyle başladı
Altın yatırımcılarına uyarı: Peşinden koşmayın!
Fındık fiyatı üç beş alıcının insafına bırakılamaz
Kartepeli esnaf evinde ölü bulundu
Kocaeli’de Ramazan denetimi
Sigaraya büyük zam yolda
Otogaza da zam geliyor
Eleştiriden dolayı dava açması şık durmadı
Başkan Söğüt’ten Berat Kandili mesajı
Depremzedelere kışın ortasında çıkın dediler
Büyükakın: Halay da bizim horon da bizim
İzmit’te ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda kolisi ve sıcak yemek desteği başvuruları sürüyor
KOTO Başkanı Bulut, Mısır’da iş birliği protokolüne imza attı
