Bizim derdimiz mevki makam değil, milletimize ve şehrimize hizmet
Gündem, 08 Temmuz 2021 18:01Başkan Büyükakın, Gebze’de Beylikbağı, Köşklüçeşme ve Arapçeşme mahallelerinde vatandaşlarla buluştu. “Biz çalışan, halkı için hizmet üreten kadrolarız” diyen Başkan Büyükakın, “Liderimiz ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte ülkemizi ve şehrimizi geleceğe taşıyoruz” dedi.
Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, Gebze’de Beylikbağı, Köşklüçeşme ve Arapçeşme mahallelerinde vatandaşlarla buluştu. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, AK Parti İlçe Başkanı Recep Kaya, Büyükşehir Başkan Vekili Yaşar Çakmak ile Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan’ın da yer aldığı ziyarette, vatandaşlarla hasbihal eden Başkan Büyükakın, Gebze’de hayata geçirdiklerini ve yapacakları projeler hakkında bilgi verdi. Türkiye, dünyada yaşanan son bir yüzyılın en büyük sağlık krizinde çok başarılı olduğunu dile getiren vatandaşlara, “Cumhurbaşkanımızın liderliğinde COVİD-19 salgınını dünyada en başarılı şekilde yöneten ülkelerden birisiyiz. Sağlık hizmetlerinden tedarik zincirine, kamu düzeninden sosyal destek programlarına kadar çok önemli adımları attık. Büyükşehir Belediyesi olarak bu dönemde sosyal destek programlarımızı artırırken, hizmetlerimize de ara vermeden devam ettik. Biz çalışan, halkı için hizmet üreten kadrolarız. Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte ülkemizi ve şehrimizi geleceğe taşıyoruz” dedi.
“ALLAH RAZI OLSUN SÖZLERİ BİZİM İÇİN EN BÜYÜK REFERANSTIR”
Gittiği her mahallede büyük ilgi ve sevgiyle karşılanan, kent için altyapıdan üstyapıya, ulaşımdan gençlik hizmetlerine kadar her proje için teşekkür eden mahalle sakinlerine, “Her daim ifade ettiğimiz gibi, bizim siyasetimiz eser ve hizmet siyasetidir” diyen Başkan Büyükakın “Milletimiz bunu takdir ediyor ve bizden beklentisi de budur. Kendisine hizmet edecek, icraat ortaya koyacak kadroların da kimin olduğunu çok iyi biliyor. Bunu da sahada her fırsatta bizlere söyleyen hemşerilerimize de çok teşekkür ediyorum. İşte bu nedenle vatandaşlarımızın, “Sizden Allah razı olsun” sözleri bizim için en büyük referanstır” diye konuştu.
“ESERLERİMİZ KONUŞUYOR, HİZMETLERİMİZ VATANDAŞLARIMIZLA BULUŞUYOR”
“Bizim derdimiz mevki makam değil, milletimize ve şehrimize hizmettir” ifadelerini de sarf eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın, “Biz, bu millete efendi olmaya değil hizmetkâr olmaya geldik. Dün de bunu söylüyorduk, bugünde söylüyoruz, yarında böyle söyleyeceğiz ve bu şekilde kentimize hizmet etmeyi sürdüreceğiz. Biz bunu söylerken, ortaya koyduğumuz her eserle de insanımızın gönüllerine de dokunuyoruz. Eserlerimiz konuşuyor, hizmetlerimiz vatandaşlarımızla buluşuyor.” dedi.
“GÖNÜLLERE GİRMENİN ÇABASINDAYIZ, DERDİNDEYİZ”
Ziyaretlerinde vatandaşlarımızın taleplerini ve önerilerini de tek tek not eden Başkan Büyükakın, “Büyükşehir Belediyesi olarak halkımızın dertleriyle yakından ilgileniyoruz. Tüm ekiplerimiz bunun için seferber durumdadır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile ülkemiz ve kadir şinas milletimiz için proje üretiyor, milletimizin dertlerine çare üretmeye gayret ediyoruz. Biz, Mevlana’nın ifadesiyle tevazuda toprak gibi olmanın edası ile gönüllere girmenin çabasındayız, derdindeyiz. Bu derdimiz bize milletimize hizmet etmede güç veriyor” diye konuştu. Ziyaretlerinde kadınlarla, çocuklarla, gençlerle, her yaştan vatandaşlarla yakından ilgilenen Başkan Büyükakın, bol bol hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.
.gif)
Gündem, 08 Temmuz 2021 18:01
Yorumlar (0)
Erbakan: En düşük emekli maaşı asgari ücret seviyesine getirilmeli
Çayırova’nın basketbolcuları potada Bordo Bandırma’yı mağlup etti
Emeklilere ilave artışlar öngören yeni bir sistem hayata geçirilecek iddiası
Şehit Yakınları ve Gazi Evi projesini yerinde incelediler
Asgari ücretle ilgili bir açıklama daha
Kocaeli’de menopoz okulundan mezun olan 190 kadına sertifika
Derince’de 10 Kasım’da iki anlamlı etkinlik
İSU’da görev yapan Halil Arslan vefat etti
Kartepe’de kar küreme mesaisi!
Bu şartlarda nasıl üretim yapacağız?
Başkan Çiftçi’den esnaf buluşmalarına devam
Başkan Kocaman gençleri dinledi
MHP’nin Kocaeli’den seçilip İstanbul’da ikamet eden vekili arada görünüyor!
Kocaeli’de muhtarlara kırtasiye kolileri teslim edildi
Dilovası’nda Enver Yıldırım’dan çağrı: Artık kavga değil, birleşme vaktidir
Kartepelileri bezdiren fabrikalar!
CHP’nin eski Kocaeli İl Başkanı Rıdvan Alkan vefat etti
Sapanca gölü korunsun çağrısı
Kocaeli’nin ulaşım projeleri Almanya’dan sonra İspanya’da da görücüye çıktı
Valilik makam şoförü Akpunar son yolculuğuna uğurlandı
Engelli vatandaşlara emeklilik oyunu
Fatma Betül Sayan’ı feda etmek zorunda kaldılar!
Borçları için yapılandırma bekleyenlere kötü haber!
Tuncay Aşkın’ın yeğeni kaza kurbanı oldu
Kocaeli Valiliği’nden zirai don uyarısı!
Çayırova’daki 12 sokakta üstyapı çalışmaları tamamlandı
Başkan vekili Obuz Yahya Kaptan’da da talepleri dinledi
Usta Eller, sektör temsilcilerini 4’üncü kez buluşturacak
Ford Otosan, COP31'de otomotiv değer zincirinin dönüşümünü ele alacak
Derince’ye iki yeni sosyal proje daha: Senin Kafen ve Kent Lokantası
Gölcük Kültür Merkezi ihalesi için 10 firma teklif verdi
KOTO üyeleri için o sağlık kuruluşu ile de indirim protokolü imzalandı
Alikâhya OSB’deki Fehmi Yıldız Cami törenle ibadete açıldı
Bugün seçim olsa TBMM'de açık ara fark ortaya çıkıyor!
Yenilikçi Tarım Faizsiz Kredi Desteği Programı KOTO’da konuşuldu
Başiskele’de 14 derslikli okul yapmak için kollar sıvandı
İtfaiye ekiplerinden küçük çocuklara uygulamalı yangın eğitimi
Sakarya Garnizon Komutanı Albay Gür’den Vali Aktaş'a ziyaret
Kocaeli’de perdeler Shakespeare’in ölümsüz komedisi ile açılıyor
