Senin iktidar olduğunu görmeden ölmeyeceğim
Siyaset, 05 Temmuz 2021 11:37Meral Akşener’in ilk durağı Malatya Merkez ilçesi Battalgazi oldu. Akşener'in esnaf ziyaretine emekli bir kadının seslenişi damga vurdu.
Akşener’in ilk durağı Malatya Merkez ilçesi Battalgazi oldu. Akşener burada SMA hastası bir çocuğa destek oldu. Ardından esnafın sorunlarını dinleyen Akşener’e son iki yılda yaşadıklarını daha önce hiç yaşamadıklarını söyleyen Bakkal esnafı şunları kaydetti: “Son 2 yıldır yaşadıklarımızı daha önce hiç yaşamadık. 25 yıldır ben burada esnaflık yapıyorum ama bu kadar kötü bir dönem hiç hatırlamıyorum. Son 10 yıldır her geçen yıl bir önceki yılı aratır oldu. İki çocuğum var üniversite bitiren oğlum denizcilik fakültesi mezunu. Üniversite mezunu çocuğum 1 buçuk yıldır iş bulamıyor. Çok düşük ücretlerle çalıştı. Dükkan da kira” dedi.
İnternet kafe işletmecisi ise hiçbir yardım alamadıklarını söyleyerek, “Kira desteği, elektrik, su faturaları ve vergi borçları faizsiz ertelenmeliydi. BAĞ-KUR primleri ertelenmeliydi. Hiç birisi olmadı” ifadelerini kullandı. Emekli kadın Akşener’e “Ben emekliyim sabah maaşım yattı ve sadece faturalarla kredimi ödeyebildim. 2006da emekli oldum ve bu devlete 20 yıl hizmet ettim. Şuan kanser hastayım emek bulamıyorum yemeye. Bu kredileri keyif olsun diye çekmedim bu kredileri kadın başıma 6 kişi geçindirdim. Çocuklarımı okuttum. Çocuklarımı okutmak için mecbur kaldım krediye. Şimdi bir kilo meyve alacak gücüm yok. Erdoğan pirzolayı bifteği çok yemeyin arada soğan yiyin diyor. Biz soğan alıp yiyemiyoruz, pirzolayı unutalı yıllar oldu. Gerçekleri söylediğim için isterlerse beni tutuklasınlar ama senin iktidar olduğunu görmeden ben ölmeyeceğim. 3 bin lira emekli maaşı alıyorum doğalgaz, su, elektrik, telefon faturalarım var. Evde 2 torunum var. Çocuklarımın ihtiyaçları var. Doktor bana kaliteli beslen diyor. Ben hangi para ile kaliteli besleneyim?” diyerek dert yandı.
Siyaset, 05 Temmuz 2021 11:37
Yorumlar (0)
Çiftçilere yüzde 50 hibeli tohum
Derince’nin Afet Mutfağı’nda sona gelindi
Hyundai Motor Türkiye ile Kocaeli Üniversitesi el ele verdi!
Katlı otopark belediye binasına dönüştürüldü
İHH Dilovası’nda çocukları sevindirdi!
Kocaeli Büyükşehir’den okullara 7,3 milyon TL’lik boya
Başkan Çiftçi film setine konuk oldu
Saffet Sancaklı’nın eski koruması intihar mı etti?
Bunun adı vatandaşı soyma planıdır
Deniz kardeşim diyen imama soruşturma!
İstanbulluoğlu da Kocaeli’deki Aktif International Hastanesi’nin doktoru oldu
İzmit Yeşilova’da gençlere yeni bir buluşma alanı geliyor!
OYAK Çimento’nun o fabrikasından büyük başarı!
Erdoğan'ın yeniden adaylığının önü açılacak
Bu fotoğrafta kaç yanlış var?
Zeytinoğlu sanayi kapasite kullanım oranını değerlendirdi
Tramvay yolunda yangın riski
Dilovası’nda Enver Yıldırım, sporcuların madalya heyecanına ortak oldu
GTO, İstanbul’daki fuarda Gebze iş dünyasını temsil etti
İzmit’te AKP’lileri buluşturan piknik
Başkan Söğüt, haftaya o okulu ziyaret ederek başladı
Değirmendere’nin en güzel sesi seçildi!
Profesör Cengiz İpek hayatını kaybetti
Derince’de Gaziler Günü iki ayrı törenle kutlandı
Ya tamamlayın, ya da yıkıp çocuk parkı yapın!
Bizim Köy’de doğa yürüyüşüne devam
Üçlü ittifak tamam mı?
Körfez Tütünçiftlik sahilinden 1 ton atık çıktı
Kocaeli tarımında çifte hasat
Dolar ve Euro güne nasıl başladı?
İmamoğlu'ndan korktukları kadar Allah'tan korkmuyorlar!
Bütçe açığı köprü satışıyla da kapanmaz
Vali Aktaş o köydeki mevlit programına katıldı
Emekli bankacı Selma Duman Yavuz 51 yaşında vefat etti
Kocaeli Aydınlar Ocağı, Musa Ordu’yu andı
İzmit’te şehit yakınları ve gaziler için yeni merkez
Diyanet öğrenci yurtlarına da girdi
Gizli tanık beyanı ile ilgili dikkat çeken açıklamalar
Yürekleri ısıtan görüntüler
