Kağıtsporlu Judoculardan tarihi başarı
Spor, 05 Temmuz 2021 02:49Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtsporlu gençler Judoda madalyalara ambargo koydu
Türkiye’nin en büyük amatör spor kulübü olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un judocuları Milli takım seçmelerinde büyük bir başarıya imza attı. Ankara’ da düzenlenen Türkiye Judo Şampiyonası niteliği taşıyan, Gençler ve Ümitler Judo Milli Takım Seçme müsabakalarında Büyükşehir Kağıtspor’un sporcuları 9 birincilik, 6 ikincilik ve 13 üçüncülük ile toplamda 28 derece alarak uzun yıllar konuşulacak bir başarı elde etti. Başarılı sporcular elde ettikleri sonuçlar ile ay yıldızlı judogi ile uluslararası arenada mücadele edecekler.
KAĞITSPORLU SPORCULAR KENDİ ARALARINDA FİNAL OYNADILAR
Ankara’ da düzenlenen Ümitler ve Gençler Türkiye milli takım seçmelerinde mücadele eden kağıtsporlu sporcular 9 birincilik elde ederken mavi beyazlı kulüpten birçok sporcu finalde kendi aralarında mücadele ettiler.
GENÇLERDEN 8 MADALYA
Seçmelerde Gençler kategorisinde mücadele eden Büyükşehir Kağıtspor’lu sporculardan 48 Kg’da Merve Azak, 48 Kg’da Çağla Serdar,60 Kg’da Uluer Göç birinci, 52 Kg’da Ayşenur Sülün ikinci, 57 Kg Ayşenur Tunca üçüncü, 57 Kg Ayşenur Budak üçüncü 63 Kg Beyza nur Yıldıztekin üçüncü, 73 Kg Hamza Akpınar üçüncü olarak milli takım forması için isimlerini listeye yazdırdılar.
ÜMİTLERDEN 20 MADALYA
Seçmelerde Gençler kategorisinde mücadele eden Büyükşehir Kağıtsporlu sporculardan 44 Kg’da Z. Betül Sarıkaya, 50 Kg’da Berkay Aydın, 55 Kg’da Ali Bozkurt, 66 Kg’da Emre Karaduman, 90 Kg’da Atilla Dinç, 52 Kg’da Yaren Kömürcü, 73 Kg’da Erman Güneş birinci oldu. 73 Kg’da Seydi Güneş, 44 Kg’da Nurten Doğrusoy, 55 Kg’da Hilmi Mucık, 52 Kg’da Necla Şeker, 55 Kg’da Caner Fidan, 55 Kg’da Abdulsamet Çakır ikinci olurken,50 Kg’da Beytullah Gemici, 44 Kg’da Şeymanur Yıldız, 48 Kg’da Elif Kırt,57 Kg’da Helin Kaydu,63 Kg’da Zehranur Kaya, 60 Kg’da Samet Kaydu ve 60 Kg’da Enes Çakan üçüncü olarak milli takım için isimlerini listeye yazdırdılar.
.gif)
Spor, 05 Temmuz 2021 02:49
Yorumlar (0)
Bunun adı adaletsizlik
Dilovası’nda MHP’liler o projeyi yerinde inceledi
Kocaeli’de metro projesi halka anlatılıyor
Büyükakın’dan gençlere: Yarınlarımız emin ellerde
İzmit’te Robotik Kodlama ve Yazılım Evi kapılarını açıyor
Erdoğan'ın danışmanı fesli Kadir'e övgüler yağdırdı
Altın fiyatları yükselecek mi?
Milleti saracağız, haysiyetsizlerin defterini düreceğiz
DEM'liler Bahçeli'yi seviyor!
Gölcük’te Yeni Dünya Düzeni söyleşisinde neler konuşuldu?
Bir çocuk daha ölmesin, tır girişine engel olunsun
Asgari ücrete ara zam sorusuna net yanıt!
Belediye ekipleri yolda gördükleri kazaya hızla müdahale ettiler
İzmitli iki muhtarlara doğum günü ziyareti
Bahçeli yine Öcalan dedi!
Derince’de 19 Mayıs coşkusu Atatürk Halk Koşusu ile taçlanacak
AKP'den borçlara erteleme ve vergi affı teklifi
Okul kantinlerinde bu kurala uymayanlar cezalandırılacak
Kuzuyayla’da kar keyfi!
Körfezli güreşçiler 4 madalyayı kaptı
Gebze Ticaret Odası’ndan dış pazarlara yönelik yeni temaslar
Kamyoncu esnafı enflasyonun dişlileri arasında eziliyor
Erdoğan istedi, bayram tatili 9 gün oldu!
Suriyeli sayısı azaldı mı?
Başkan şampiyon güreşçiyi makamında ağırladı
İZGİM’de sertifika sevinci
Zeytinoğlu: Sanayicimiz üzerindeki maliyet baskısının azaltılmasını temenni ediyoruz
Kocaeli'de Hıdırellez böyle kutlanacak
1944 ruhu Kocaeli’de yeniden canlandı!
10 sektörden 9’unda üretim yavaşladı
Derince’de özel bir buluşma
Kocaeli Ticaret Odası imalat sektörünü o konuda bilgilendirdi
İzmit’te Kadın Elim Kooperatifi, kadınları sanatla buluşturacak
Böyle yargılama olur mu?
Gıda fiyatları uçuşa mı geçecek?
4 aylık enflasyon farkı belli oldu
Büyükakın’dan Hıdırellez mesajı
Eski bina ve su tesisatlarına dikkat!
İsmail Sarıca 88 yaşında hayatını kaybetti
