Erdoğan seçim hazırlıklarına başladı!
Siyaset, 02 Temmuz 2021 09:11Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan'ın milletvekilleriyle yaptığı istişare toplantısının detaylarını yazdı. Selvi, Erdoğan'ın seçim hazırlıklarına başladığını söyleyerek seçimin 2023'te olduğunu söyledi. Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan'ın milletvekilleriyle yaptığı istişare toplantısının detaylarını yazdı. Selvi, Erdoğan'ın seçim hazırlıklarına başladığını söyleyerek seçimin 2023'te olduğunu söyledi.
Selvi, Erdoğan'ın toplantı açılışında milletvekillerine "Rahatça konuşun. Her şeyi anlatın" dediğini aktararak, "Erdoğan’a diktatör diyorlar ya! Böyle diktatör mü olur?" düşüncesini dile getirdi.
Selvi, yazısına şöyle devam etti:
"2023 seçimleri Türkiye açısından kader seçimine dönüştü. Kimin seçileceği değil, Türkiye’nin yönü tayin edilecek.
Cumhurbaşkanı Erdoğan bunun farkında. Aslında muhalefet liderleri de farkında. Herkes her şeyin farkında. Kavganın özünde bu yatıyor. Erdoğan, 'Muhalefet ne derse desin, biz hizmet siyasetine, yatırımlara, istihdama devam edeceğiz' diyor. Ama asıl mesajlarını bu cümlenin devamında veriyor.
'Biz şimdiye kadar nice siyaset mühendisliklerini, nice sosyal mühendislikleri bozarak buraya geldik. 2023’te de bozacağız. Bundan emin olun, bundan korkmayın' diyor.
Erdoğan girdiği her seçimi kazanan bir lider. Peki Erdoğan nasıl seçim kazanıyor? Cumhurbaşkanı bir anlamda bunun formülünü veriyor. 'Gönül kazanılmadan seçim kazanılmaz. Sizin gönüllere girmenizi istiyorum. Sahaya çıkacağız ve herkese dokunacağız. Yüz yüze olacağız, herkesle kol kola gireceğiz. Herkesi dinleyeceğiz, derdine çözüm bulacağız' diyor.
Z kuşağı üzerine değerlendirmeler yapılınca Erdoğan, yanında oturan Binali Yıldırım’a dönerek 'Sen Z kuşağından mısın, Alfa kuşağından mı?' diye takılıyor. Ardından da, 'Z kuşağının taleplerini dikkate almalıyız. Z kuşağını dinlemeliyiz. Z kuşağına daha çok eğilmeliyiz' diye konuşuyor.
Bu bir görev olduğu için yazmak istedim. Engellilerin kamuda istihdamı konusunda bir çaba var ama yeterince ilerleme sağlanamadı. Toplantıda AK Parti İstanbul Milletvekili Serkan Bayram bu konuyu gündeme getiriyor. HSK yasasında engellilerin hâkimlik ve savcılık yapmasını engelleyen düzenlemenin değiştirilmesini öneriyor. Erdoğan dikkatle dinleyip, not alıyor.
Erdoğan’la geniş halk kitleleri arasında ayrı bir bağ var. Bu millet Erdoğan’ı seviyor. Yoksa her girdiği seçimi kazanır mıydı? Menderes de her bunaldığında ya da kritik süreçlerde kendini milletin içine atarmış. Millet de onu sevgiyle kucaklar bağrına basarmış. Erdoğan da Menderes gibi halktan enerji toplayan halka umut ve güven veren bir lider.
Türkiye yeni bir kritik eşikte. Erdoğan yine meydanlara çıkıyor. Seçimler 2023’te ama Erdoğan, Zonguldak ve Hatay gezileri ile seçim çalışmalarına başladı bile. Erdoğan bugün Sakarya’da olacak. Önümüzdeki günlerde de Diyarbakır, Giresun ve Rize’ye gidecek.
Seçimler 2023’te yapılacak ama Erdoğan seçim çalışmalarına başladı bile..."
Siyaset, 02 Temmuz 2021 09:11
Yorumlar (0)
Uyuşturucuyla mücadele önergesini AKP ve MHP reddetti
Başkan Büyükakın’a Sapanca Gölü’ndeki çamur temizlensin çağrısı
Başkan Hürriyet’ten Gölkay Park açıklaması
Artık ne DEM’e, ne de İmralı’daki caniye ihtiyaç kalmamıştır
Esnafın tüm mal varlığına haciz konuyor
Gölcük Hükümet Konağı hizmette
Tansu Özcan ya sabır çekti!
İzmit Belediyesi diyetisyeninden öğrencilere güçlerine güç katacak öneriler!
Kocaeli’de doğaseverler Flamingo Şenliği’nde buluştu
Çayırova Meclisi’nde üç gündem maddesi karara bağlandı
Kocaeli’de barajdaki seviye yükseldi, Sapanca Gölü’nden su alımı da durduruldu
Büyükakın’dan Anne Şehir Merkezleri’nin sayısı artacak mesajı
Çimsa’dan ihracata 1,5 milyar dolarlık katkı
Derince’de tiyatro toplulukları için ücretsiz kayıtlar başladı
Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş da Mısırlı iş insanları ile bir araya geldi
Barış Manço, Gölcük’te şarkıları ile anılacak
Kocaeli’de Ramazan pidesi küçüldü!
Enflasyon yoluyla maaş zammı gasp edildi
Zeytinoğlu enflasyon ve dış ticaret verilerini değerlendirdi
Allah Erdoğan'a vicdan versin'
Bahçeli, PKK liderine saygı duyuyor!
Kartepe Belediyesi ne işe yarar?
Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinin akıbeti ne olacak?
Küçük ölçekli balıkçılara destek başvuruları başladı
Kocaeli’de Taksiciler Esnaf Odası’nı kurmak için Bakanlıktan yetki alındı
Başkan Ölmez’den Berat Kandili mesajı: Dua etmenin tam zamanı
Çayırova’daki çocuk kulüplerinde ikinci yarıyıl böyle başladı
Altın yatırımcılarına uyarı: Peşinden koşmayın!
Fındık fiyatı üç beş alıcının insafına bırakılamaz
Kartepeli esnaf evinde ölü bulundu
Kocaeli’de Ramazan denetimi
Sigaraya büyük zam yolda
Otogaza da zam geliyor
Eleştiriden dolayı dava açması şık durmadı
Başkan Söğüt’ten Berat Kandili mesajı
Depremzedelere kışın ortasında çıkın dediler
Büyükakın: Halay da bizim horon da bizim
İzmit’te ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda kolisi ve sıcak yemek desteği başvuruları sürüyor
KOTO Başkanı Bulut, Mısır’da iş birliği protokolüne imza attı
