Kocaeli’nin kızı Meral Akşener Kocaeli’de
Siyaset, 01 Temmuz 2021 06:47İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener yurt gezileri kapsamında aynı zamanda memleketi de olan Kocaeli’ye bugün bir kez daha geldi. Akşener CHP ve İYİ Partililer tarafından karşılandı.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Çayırova Şekerpınar gişelerinde çiçeklerle karşılandı. Karşılama töreninde İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Beyaz, İYİ Parti Mersin Milletvekili Zeki Hakan Sıdalı, İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Enes Kaplan, İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, İYİ Partİ Aksaray Milletvekili Ayhan Erel, İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İYİ Parti GİK Üyesi Cumali Durmuş, CHP İl Başkanı Harun Yıldızlı, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İlçe Başkanları, Meclis üyeleri ve çok sayıda partili de hazır bulundu. Akşener Gebze, Körfez ve Karamürsel’de esnafları ziyaret etti, vatandaşların sorunlarını dinledi ve ayak bastığı ilçelerde etrafı bir anda yüzlerce vatandaş tarafından sarıldı.
“BU ÜLKE BİZİM, GİDECEK YERİMİZ YOK”
Akşener, ilk olarak Gebze ilçesine giderek buradaki esnafla sohbet ederek onların sorunlarını dinledi. Bir giyim dükkanına giren Akşener’e esnaf, “Yaklaşık bir buçuk yıldır dükkanımızı sürekli aç, kapa yapmak zorunda kaldığımız için diğer tüm esnaflar gibi sıkıntılı süreçler geçirdik. Şimdi tamamen açıldık ümit ediyorum ki işlerimiz iyi olur. Bu ülke bizim, gidecek yerimiz yok. Biz para kazanalım ki istihdam yaratalım, vergi ödeyelim ülkemiz kalkınsın. Eğer istihdamda bir eksikliğimiz varsa bu da tüm Türkiye'nin sorunudur” dedi.
ESNAF GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI
Akşener daha sonra bir çiçekçi dükkanını ziyaret etti. Pandemiden dolayı 2 senedir zorluklar yaşadığını ama mücadele etmeye devam ettiğini söyleyen çiçekçi esnafı, “Burada toplam 7 kişi çalışıyor, burası kira. Benim annem babam var onlara bakmak zorundayım. Zor geçiniyoruz. Eti sadece Kurban Bayramı’ndan Kurban Bayramı’na alıyoruz” diyerek göz yaşlarına hakim olamadı. Akşener, esnafa sarılarak teselli etmeye çalıştı.
.gif)
Siyaset, 01 Temmuz 2021 06:47
Yorumlar (0)
Kocaelispor'a büyük moral
Yıllarca yalan söylediler!
Demirtaş'a yağmurlu havada su yok!
Değirmendere festival alanına dönüştü
KOTKO’nun taşınmasını sağlayacak protokol imzalandı
Akıllı telefonlarda eskiye dönüş!
İsteyen herkes Kocaeli Müze’ye bir tuşa basarak ulaşabilir!
Tavşancıl'a yeni sosyal tesis
Eski hukuk danışmanından Erdoğan'a bir uyarı daha
Büyükakın, Derince'de 120 yataklı sağlık tesisi inşaatını yerinde inceledi
Dilovası Kent Meydanı’nda tempo yüksek!
Bu bir yargısız infazdır!
Benzine yeni bir zam daha geliyor
Asıl fatura halka kesiliyor
Yasalarımızda ilk kez terör örgütü PKK'nın ismi geçecek
Sapanca Gölü’ne olan bağımlılık azaltılmalı
Gökçek'e bakın, siyasetin yargıdan elini çekmediğini görün!
Buna Özgür Özel'i de tehdit ediyorlar denir!
İzmit Belediyesi’nden o görüntülerle ilgili açıklama
Fındık alım fiyatları açıklandı
İzmit Belediyesinde iki yeni görevlendirme
Gebze Ticaret Odası’nda Ortem elektronik tedarikçi adaylarıyla buluştu
Dilovası’nda Yıldırım'dan Kaymakam Çelik'e hayırlı olsun ziyareti
Körfez’de de mahallelerde çocukları sevindiren şenlik var!
Başkanvekili Obuz’dan Pazar turu
Özgür Özel gelin devletin tasfiyesine ortak olmayın
Başkan Hürriyet’in cezaevinde tutulmasına tepki
En ucuz ve en pahalı sigara ne kadar oldu?
TEM Otoyolu’nda o nokta da trafiğe kapatılacak!
Saadet Partisi Gebze'den servis esnafına destek çağrısı
Kartepe’de 15 ilden 50 sporcu ile enduro heyecanı nefes kesecek
Erdoğan'a PKK uyarısı
SGK'da devlet katkısı kaldırıldı!
Altın fiyatları için tarih verildi!
Emekliye şok!
Bakın şu düşkün leyleklerin yavrusunun yaptığına!
Belediyeciliği Cumhurbaşkanımızdan öğrendik
Kandıra’da fındık hasadı öncesi üreticiye yol desteği
İYİ Parti'den çerçeve yasa Anayasaya aykırı çıkışı
