Anne çocuk, KO-MEK Yaz Atölyesi’nde
Gündem, 27 Haziran 2021 04:35Anne çocuk Yaz Atölyesi projesiyle kapılarını açan KO-MEK, yaz tatilinde çocuk oyun odalarını şenlendirecek.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitim Kursları yaz dönemine de hızlı giriyor. Gençlere yönelik sosyal kültürel faaliyetler düzenleyen KO-MEK çocuk oyun odalarını da unutmadı. Bir halk üniversitesi olan KO-MEK, bu proje ile yetişkin kursiyerlere sanat ve meslek eğitimi vermenin yanı sıra çocuklarımızın aileleri ile beraber eğlenerek öğrenme ve pratik bilgileri kazandırmayı hedeflemektedir.
ÇOCUKLAR YAZ KURSUNA
36-72 ay yaş grubu arasındaki çocukların anneleri ile birlikte katılacağı yaz atölyelerinde düzenlenecek olan etkinlikler de KO-MEK’in sanat ve meslek eğitimi veren bir kurum olmasının yanı sıra hayatın her alanında Kocaeli gençliğinin sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlanması planlanıyor. Anne ve çocuklar çocuk oyun odası atölyelerinde doyasıya vakit geçirirken gün boyunca hem eğlenecekler hem de günlük hayatta öğrenmenin tadını çıkaracaklar.
BU KURS ÇOCUKLARA ÇOK ŞEY KATACAK
Anne Çocuk Yaz Atölyeleri; Çocukların bilişsel, duyusal ve psiko-motor yönden gelişimlerini dikkate alan; öğrenci merkezli yöntem ve teknikleri kullanmayı öngören; araştıran, sorgulayan, yorumlayan, işbirliği yapan, bireysel farklılıkları göz önünde bulunduran ölçme ve değerlendirmeye yer veren esnek çerçeve öğretim programı anlayışını benimsemekte.
YAZ ATÖLYESİ PROJESİNİN İÇERİĞİ
Anne çocuk yaz atölyesinin amacı 36-72 ay yaş arasındaki çocuklara aileleri ile birlikte yaptığı eğlenceli etkinliklerle görsel ve el becerileri kazandırarak gelişimlerini sağlamak. Eğitimler 28 Haziran-28 Temmuz 2021 yılı Pazartesi-Salı-Çarşamba günleri saat 10:00-15:00 arası verilecektir. Eğitimlerde 1. Grup 10.00 – 12.00 saatleri arası yapılacak. 2. Grup ise 13.00 – 15.00 saatleri arası yapılacak. Ayrıca tüm etkinliklerde Türk kültürünü öğrenmek ve yaşatma amacı olacak şekilde etkinlikler yapılacaktır.
NASIL BAŞVURABİLİRİM?
Anne Çocuk Atölyesinden yararlanmak için www.komek.org sitesinden online başvuru yapılabiliyor. 36-72 ay yaş arası çocukların Anne Çocuk Atölyesi kapsamında ailesi olmadan kursa kabul edilmeyecek. Kursiyerler, katılım belgelerini eğitim sonunda alabilecekler.
.gif)
Gündem, 27 Haziran 2021 04:35
Yorumlar (0)
Şehri geliştiren fikirler ödüllendirildi
Terörist başına umut hakkı vermek kabul edilemez
Saadetliler Gebze’de toplandı: Sesleri gür çıkacak!
Büyükakın: Gençler bizim en kıymetlilerimiz
Vali Aktaş, AKP İzmit İlçe Başkanı Dokuzlar’ı işyerinde ziyaret etti
Kocaeli’de Sevgililer Günü’ne özel sıra gecesi
Kocaeli’de İtfaiye Depo Binası Projesi ne durumda?
Altın fiyatlarında yeni rekor için tarih verildi
AKP ve MHP’liler Dilovası’nda o açılışta bir araya geldi
Binlerce çocuk Okula Bi’ Mola’da stres attı
İzmit’te Ramazan davulcuları için başvurular başladı
İşte yoksulluğun fotoğrafı
Öcalan mezara kavuşana kadar buradayız
Çayırova’da kumar bağımlılığıyla böyle mücadele ediliyor
Körfez meclisinde hangi kararlar alındı?
Yine Sanat Kafe, yine kültürel etkinlik!
İzmitlilerden OYAK Genel Müdürü Yalçıntaş’a ziyaret
Körfez üvey evlat mı?
Bakanlık onayı olmadan zam yok!
Kartepe’de moloz tepkisi
TÜİK'in enflasyonu düşük gösterme oyunu!
Uyuşturucuyla mücadele önergesini AKP ve MHP reddetti
Başkan Büyükakın’a Sapanca Gölü’ndeki çamur temizlensin çağrısı
Başkan Hürriyet’ten Gölkay Park açıklaması
Artık ne DEM’e, ne de İmralı’daki caniye ihtiyaç kalmamıştır
Esnafın tüm mal varlığına haciz konuyor
Gölcük Hükümet Konağı hizmette
Tansu Özcan ya sabır çekti!
İzmit Belediyesi diyetisyeninden öğrencilere güçlerine güç katacak öneriler!
Kocaeli’de doğaseverler Flamingo Şenliği’nde buluştu
Çayırova Meclisi’nde üç gündem maddesi karara bağlandı
Kocaeli’de barajdaki seviye yükseldi, Sapanca Gölü’nden su alımı da durduruldu
Büyükakın’dan Anne Şehir Merkezleri’nin sayısı artacak mesajı
Çimsa’dan ihracata 1,5 milyar dolarlık katkı
Derince’de tiyatro toplulukları için ücretsiz kayıtlar başladı
Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş da Mısırlı iş insanları ile bir araya geldi
Barış Manço, Gölcük’te şarkıları ile anılacak
Kocaeli’de Ramazan pidesi küçüldü!
Enflasyon yoluyla maaş zammı gasp edildi
