Başkan Hürriyet, minik cimnastikçileri yalnız bırakmadı
, 26 Haziran 2021 22:23İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Başiskele’de ilki gerçekleştirilen Olimpiyat Yıldızları Kocaeli Dostluk Cimnastik Turnuvası’nda boy gösteren minik sporcuları yalnız bırakmayarak kendilerine başarılar diledi
Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Cimnastik Kulübü tarafından Olimpiyat Yıldızları Kocaeli Dostluk Cimnastik Turnuvası’nın ilki Başiskele Spor Salonu’nda düzenlendi. Sporun ve sporcunun dostu İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet de turnuva için 10 farklı şehirden gelen minik sporcuları yalnız bırakmadı. Başkan Hürriyet, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın, İzmit Belediyespor Başkanı Yusuf Erenkaya, İzmit Belediyesi Spor Müdürü Mithat Ağa ve Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Cimnastik Kulübü Başkanı ve İzmit Belediyespor Cimnastik Takımı Antrenörü Tolga Havuç ile birlikte sporcuları ve ailelerini ziyaret etti.
BETONA DEĞİL İNSANA YATIRIM
Çocuklara yapılan yatırımın ülke geleceğine yatırım yapmak olduğunu kaydeden başkan Hürriyet, “Öncelikle hepinizi böylesi güzel bir tablo oluşturduğunuz için kutluyorum. Spor, kültür ve sanat göreve geldiğimizden beri bizim önceliğimiz. Betona yatırım değil de özellikle çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğine yatırım yapmak çok önemli bir konu. Hem İzmit Belediyesi, hem İzmit Belediyespor adına hem de bir anne olarak kendi adıma bu günü organize eden Tolga hocamıza ve yöneticilere teşekkür ediyorum”
VELİLERE VE ANTRENÖRLERE TEŞEKKÜR
“Velileri gönülden kutluyorum. Spor ve sanat gibi alanlarda çocukların arkasında durmak, güven aşılamak, teşvik etmek çok kıymetli. Bu ülkenin geleceği adına çok güzel bir şey yapıyorsunuz. Bu çocuklar geleceğin yöneticisi, başbakanı, milletvekili olacaklar. Değerli antrenörlerimizin de emekleri büyük. Hepinizi ayrı ayrı kutluyorum. Çocuklarımıza başarılar diliyor, güzel kupalar sizlerin olsun diyorum” ifadelerini kullandı.
MİNİKLERE NUTUK HEDİYESİ
Minik sporcularla yakından ilgilenen başkan Hürriyet, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Nutuk’ ve dünya klasiklerinden ‘Beyaz Zambaklar Ülkesinde’ kitaplarını sporculara hediye etti. İzmit Belediyespor Cimnastik Takımı’nın Kocaeli’yi temsil ettiği turnuvada 10 takımda toplam 50 sporcu boy gösterdi. İzmit Belediyesi adına yarışan Ayşe Beren Taşkın, Ada Akan, Sımra İpek Öztürk, Bule Mercan ve Yağmur Örücü performanslarıyla büyük beğeni kazandı.
TÜM TAKIMLARA KUPA VERİLDİ
İzmit Belediyespor Cimnastik Takımı Başantrenörü Tolga Havuç ve antrenörler; Semih Yılmaztürk ve Sertap Özaydın, sporcuların başarılı performansı nedeniyle tebrikleri kabul etti. Sporcular atlama masası, barfiks, denge ve yer olmak üzere 4 kategoride performans sergiledi. Yaklaşık 200 velinin izlediği cimnastik turnuvasının sonunda kazanan dostluk oldu. Ardından tüm sporculara madalya ve takımlara kupa takdim edildi.
.gif)
Yorumlar (0)
İmralı sürecinde masayı ABD kurdurdu
Büyükakın’dan metro ve otobüs sürücü koltuğuna oturmak isteyen kadınlara çağrı
İzmit’te ücretsiz yüzme eğitimi başladı
Tepkiler yöneticilere 30 bin TL zam teklifini geri çektirdi
Gölcük’te terk edilmiş bir bina daha yıkıldı
Karanlıkta okula giden çocukların bedeli inatla ödenemez!
Bir köklü firmadan daha kötü haber!
Açlık sınırı 30 bin, engelli maaşı 7 bin!
BTP’liler Ankara’ya akın edecek!
Büyükakın: Biz bu temizliği yapmazsak yarın yeni nesillerin denize girme şansı olmayacak
Kocaeli Büyükşehir mezbahası örnek tesis olacak
Gebze’de 3 aydır maaş alamayan işçilere EMEP’ten destek
Başkan Gökçe Körfezkent esnafıyla bir araya geldi
Başkan Sezer Kadın Hakları Günü’nü kutladı
Tramvay hattında aydınlatma lambaları gündüz de yanıyor
Tepkilerden sonra memur zamları geri mi çekiliyor?
TRT'de yayınlanan o haber Mansur Yavaş'ı kızdırdı
Sigaradan akaryakıta o zamlar otomatiğe bağlandı!
Erdoğan, Kocaeli’de’deki Gonca efelerini tebrik etti
Başiskele’de Özel Kübra Sapmaz Yetenek Kursu açıldı
Kartepe Stadyum Yolu’nda tehlikeli hareketler
İngiltere'ye kaçan o soyguncu Fesli Kadir sever çıktı!
İmralı konusunda CHP ve DEM'den ortak tepki!
İYİ Parti Kocaeli’de görev dağılımı da tamam
O cadde karanlık ve tehlikeli
Körfezli yüzücü Trabzon’da madalyayı kaptı!
Sahte diplomalılar yönetim kademelerinde, Atatürkçü teğmen bakkallık yapıyor
Çayırova’da alkışlar özel bireylere
Vali Aktaş Kandıra’da şehit ve gazi yakınlarını ziyaret etti
Hürriyet bir kez daha Büyükakın’a seslendi: Kimi koruyorsunuz?
Hani pazarlık yoktu! PKK Öcalan'ın serbest bırakılmasını şart koşuyor
İzmit’te Engelliler Günü’nde dayanışma mesajı
Başkan bir tepsi baklava ile Kocaelispor tesislerine gitti
KSO Başkanı Zeytinoğlu ihracat rakamlarını değerlendirdi
Kocaeli’de susuzluk alarmı! Muhtarlar da devreye girdi
Maaş zam oranı zam büyük ölçüde belli oldu
Bizimköy’de çalışanlar ve yönetim hep birlikte pasta kesti
Başkan Büyükakın’dan yaşlılara: Sizler başımızın tacısınız
Körfez’de belediye ve Kızılay el ele verdi, sevgi mağazası açıldı
