Darıca Belediyesi’nden bir zafer daha
Spor, 21 Haziran 2021 21:42Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü, İzmir’de gerçekleşen Puanlı Atletizm Türkiye 1. Ligi Eleme Müsabakalarında takım halinde ikinci olarak büyük bir başarı elde etti.
Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü, her geçen gün başarılarına bir yenisini daha eklemeye devam ediyor. İzmir’de gerçekleşen Puanlı Atletizm Türkiye 1. Ligi Eleme Müsabakalarında Darıca Belediyesi, takım olarak ikinci olarak büyük bir başarı elde etti. 12 takım arasından Adana Seyhan Belediyesi’nin birinci olduğu yarışlarda Darıca Belediyesi ikinci ve Trabzon Karayollarıspor da üçüncü oldu.
DARICA BELEDİYESİ MADALYALARI TOPLADI
Ayrıca iki gün süren müsabakalarda Darıca Belediyesi sporcusu İpek Usta, 100 metre ve 200 metre branşlarında birinci olarak altın madalyanın sahibi oldu. İremnur Türkmen ise 800 metrede birinci ve 1500 metrede üçüncü olarak iki madalya kazandı. Bir diğer Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü sporcularında İrem Usta, 100 metre engellide üçüncü, İrem Kum, Gülle atma branşında ikinci ve 4x100 metre bayrak yarışında birinciliği elde etti.
BAŞKAN BIYIK TEBRİK ETTİ
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, bayan sporcuların elde ettiği başarıdan mutlu olduklarını ifade ederek sporcuları ve antrenörlerini tebrik etti. Spora yatırımların artarak devam edeceğini ifade eden Başkan Muzaffer Bıyık, “Darıca Belediyesi olarak ilçemizin tam anlamıyla spor kenti olması adına çalışmalarımız sürüyor. İlçemize kazandırdığımız modern spor salonlarıyla gençlerimize en iyi şartları sunmaya gayret ediyoruz. Yaptığımız yatırımların karşılığını almak bizleri mutlu ediyor. Tüm branşlarımızda sporcularımızın elde ettiği başarılar bize doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Yeni başarılar elde etmek ve yeni şampiyonları ilçemize kazandırmak için canla başla çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Spor, 21 Haziran 2021 21:42
Yorumlar (0)
Büyükakın’dan gençlere: Yarınlarımız emin ellerde
İzmit’te Robotik Kodlama ve Yazılım Evi kapılarını açıyor
Erdoğan'ın danışmanı fesli Kadir'e övgüler yağdırdı
Altın fiyatları yükselecek mi?
Milleti saracağız, haysiyetsizlerin defterini düreceğiz
DEM'liler Bahçeli'yi seviyor!
Gölcük’te Yeni Dünya Düzeni söyleşisinde neler konuşuldu?
Bir çocuk daha ölmesin, tır girişine engel olunsun
Asgari ücrete ara zam sorusuna net yanıt!
Belediye ekipleri yolda gördükleri kazaya hızla müdahale ettiler
İzmitli iki muhtarlara doğum günü ziyareti
Bahçeli yine Öcalan dedi!
Derince’de 19 Mayıs coşkusu Atatürk Halk Koşusu ile taçlanacak
AKP'den borçlara erteleme ve vergi affı teklifi
Okul kantinlerinde bu kurala uymayanlar cezalandırılacak
Kuzuyayla’da kar keyfi!
Körfezli güreşçiler 4 madalyayı kaptı
Gebze Ticaret Odası’ndan dış pazarlara yönelik yeni temaslar
Kamyoncu esnafı enflasyonun dişlileri arasında eziliyor
Erdoğan istedi, bayram tatili 9 gün oldu!
Suriyeli sayısı azaldı mı?
Başkan şampiyon güreşçiyi makamında ağırladı
İZGİM’de sertifika sevinci
Zeytinoğlu: Sanayicimiz üzerindeki maliyet baskısının azaltılmasını temenni ediyoruz
Kocaeli'de Hıdırellez böyle kutlanacak
1944 ruhu Kocaeli’de yeniden canlandı!
10 sektörden 9’unda üretim yavaşladı
Derince’de özel bir buluşma
Kocaeli Ticaret Odası imalat sektörünü o konuda bilgilendirdi
İzmit’te Kadın Elim Kooperatifi, kadınları sanatla buluşturacak
Böyle yargılama olur mu?
Gıda fiyatları uçuşa mı geçecek?
4 aylık enflasyon farkı belli oldu
Büyükakın’dan Hıdırellez mesajı
Eski bina ve su tesisatlarına dikkat!
İsmail Sarıca 88 yaşında hayatını kaybetti
Yol üzerinde dev çukurlar var!
Başkan Hürriyet duyurdu: Az para çok iş
Enflasyonda yükseliş trendi yeniden başlıyor!
