Kurtuluş kutlamaları Sarısu’da da sürecek
Gündem, 20 Haziran 2021 07:04İzmit Belediyesinin şehrin düşman işgalinden kurtuluşunun 100.yılına özel olarak hazırladığı genişletilmiş kutlama programlarının ikinci bölümü 1-4 Temmuz arasında Sarısu’da sürecek.
İzmit Belediyesinin, şehrin düşman işgalinden kurtuluşunun 100.yılına özel olarak hazırladığı birbirinden etkileyici ve iz bırakacak etkinlikler ikinci bölümünde Sarısu’da sürecek. 28 Haziran 1921’de işgalci güçlerden tamamen temizlenerek Türk Bayrağı’nın göndere çekildiği İzmit’te program; tıpkı 1922 yılında yapılan ilk kutlama etkinliğinde yapıldığı gibi, canları pahasına topraklarımızı müdafaa eden aziz şehitlerimiz için mevlit okunması ve halka helva ikram edilmesiyle başlayacak.
1 TEMMUZ’DAN İTİBAREN
Sürpriz organizasyonlar ve halkın bayraklarıyla sokağa çıkarak kortej oluşturacağı programla sürecek olan etkinlikler ikinci ve üçüncü gününde İzmit Kent Meydanı’nda yapılacak. Bu yıl etkinlik yelpazesini genişleten İzmit Belediyesi, Milli Mücadele döneminde düşmana direniş göstermek için genci yaşlısı, eli silah tutan herkesin cephelere koştuğu, Kefken’den başlayan milis yapılanmasıyla İzmit Körfezi’ndeki düşman savaş gemilerinin direncini kıran kahraman Kandıra bölgesine taşıyacak.
SARISU KAMPI’NDA 4 GÜN
28 Haziran 100.Yıl Kurtuluş Etkinlikleri dördüncü günden itibaren İzmit Belediyesi’nin sahibi olduğu Kandıra’daki Sarısu Gençlik Kampı’nı merkeze alarak devam edecek. İzmit Belediyesi 1 Temmuz Perşembe gününden itibaren birbirinden farklı organizasyonlarla vatandaşlara eğlenceli, heyecanlı, macera dolu ve coşkulu anlar yaşatacak. Kentin güzelliklerini, doğanın huzurunu ve Sarısu Gençlik Kampı’nın nezih ortamını halka sunacak olan İzmit Belediyesi unutulmaz anlar yaşatacak.
Gündem, 20 Haziran 2021 07:04
Yorumlar (0)
Kocaelispor'a büyük moral
Yıllarca yalan söylediler!
Demirtaş'a yağmurlu havada su yok!
Değirmendere festival alanına dönüştü
KOTKO’nun taşınmasını sağlayacak protokol imzalandı
Akıllı telefonlarda eskiye dönüş!
İsteyen herkes Kocaeli Müze’ye bir tuşa basarak ulaşabilir!
Tavşancıl'a yeni sosyal tesis
Eski hukuk danışmanından Erdoğan'a bir uyarı daha
Büyükakın, Derince'de 120 yataklı sağlık tesisi inşaatını yerinde inceledi
Dilovası Kent Meydanı’nda tempo yüksek!
Bu bir yargısız infazdır!
Benzine yeni bir zam daha geliyor
Asıl fatura halka kesiliyor
Yasalarımızda ilk kez terör örgütü PKK'nın ismi geçecek
Sapanca Gölü’ne olan bağımlılık azaltılmalı
Gökçek'e bakın, siyasetin yargıdan elini çekmediğini görün!
Buna Özgür Özel'i de tehdit ediyorlar denir!
İzmit Belediyesi’nden o görüntülerle ilgili açıklama
Fındık alım fiyatları açıklandı
İzmit Belediyesinde iki yeni görevlendirme
Gebze Ticaret Odası’nda Ortem elektronik tedarikçi adaylarıyla buluştu
Dilovası’nda Yıldırım'dan Kaymakam Çelik'e hayırlı olsun ziyareti
Körfez’de de mahallelerde çocukları sevindiren şenlik var!
Başkanvekili Obuz’dan Pazar turu
Özgür Özel gelin devletin tasfiyesine ortak olmayın
Başkan Hürriyet’in cezaevinde tutulmasına tepki
En ucuz ve en pahalı sigara ne kadar oldu?
TEM Otoyolu’nda o nokta da trafiğe kapatılacak!
Saadet Partisi Gebze'den servis esnafına destek çağrısı
Kartepe’de 15 ilden 50 sporcu ile enduro heyecanı nefes kesecek
Erdoğan'a PKK uyarısı
SGK'da devlet katkısı kaldırıldı!
Altın fiyatları için tarih verildi!
Emekliye şok!
Bakın şu düşkün leyleklerin yavrusunun yaptığına!
Belediyeciliği Cumhurbaşkanımızdan öğrendik
Kandıra’da fındık hasadı öncesi üreticiye yol desteği
İYİ Parti'den çerçeve yasa Anayasaya aykırı çıkışı
