Kocaman başarılı öğrencilere bisiklet dağıttı
, 20 Haziran 2021 21:42Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman,ilçe genelinde ortaokul ve lise öğrencilerinden birinci olan 58 öğrenciye bisiklet hediye etti.
Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, ilçe genelinde ortaokul ve lise okul birincisi olan 58 öğrenciye bisiklet hediye etti. Belediye Başkanı Kocaman’ın ev sahipliğinde Kent Meydanı’nda düzenlenen programa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhat Dilek, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erol Arutan, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri, muhtarlar ve öğrenci velileri katıldı.
KOCAMAN’A TEŞEKKÜR
Törende konuşan Kartepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhat DİLEK ‘’Eğitime verilen her desteğin ülkemizin geleceğine yatırım olduğunun altını çizerek İlçe Belediye Başkanı Sn. Mustafa KOCAMAN'a eğitim camiasına dönük çalışmalarından ötürü teşekkür etti. Bisikletlerine kavuşan okul birincisi öğrencilerimize sağlıklı ve başarılı bir ömür diliyoruz.’’ dedi.
HERŞEY GENÇLER İÇİN
Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman ise ’’1 yılı aşkın zamandır çok zor dönemden geçiyoruz. Bu süreçte ne kadar sağlık sistemini yönetmek zorsa, eğitim sistemini yönetmekte zordu. Bu anlamda emeği geçen öğretmenlerimize, aillerimize,evlatlarımıza çok teşekkür ediyorum. Gençlerimiz bizim için çok özeldir ve bu yüzden çalışmalarımızın büyük çoğunluğunu gençlerimize yönelik yapıyoruz. Kent meydanımızı gençlerimize yaptık, sanat sergi salonumuzu, kent kütüphanesini ve daha birçok projeyi tamamlamaya gayret ediyoruz. Gençlere yapacağımız hizmetin, tüm hizmetlerin en kıymetlisi olduğunu biliyoruz.’’ açıklamasında bulundu.
HER ZAMAN GENÇLERİMİZİN YANINDAYIZ
“Gençlerimiz, Kartepemizin geleceğidir” diyen Başkan Kocaman “Yatırımlarımız hiç durmuyor. Aslanbey Ataşehir mahallemizde gençlik merkezi projemizi tamamladık. Kartepe Genç Akademi, Ataevler Mahallesi’nde yapılmaktadır. Gelişen ve rekabet halinde olan dünyada, Kartepeli çocuklarımızın bu rekabette bende varım diyebilecekleri ücretsiz İngilizce okulumuzu bitirmek üzereyiz. 900 gencimize kitap seti hediye ettik. Yeter ki gençlerimiz okusun her zaman destek vermeye devam edeceğiz. Bu zor dönemde birinci olmak çok kıymetli. Birinci olmak emek ister, fedakârlık ister. Bugün burada Kartepeli ortaokul ve lise okul birincileri evlatlarımıza bisiklet dağıtıyoruz. Gençlerimiz yeter ki başarılı olsunlar her zaman yanlarında olacağız. Yarında koltuklarımızı, makamlarımızı emin ellere teslim edeceğimizi biliyorum.” ifadelerini kullandı.
.gif)
Yorumlar (0)
Daha iflas edecek esnafımız var
Erbakan: En düşük emekli maaşı asgari ücret seviyesine getirilmeli
Çayırova’nın basketbolcuları potada Bordo Bandırma’yı mağlup etti
Emeklilere ilave artışlar öngören yeni bir sistem hayata geçirilecek iddiası
Şehit Yakınları ve Gazi Evi projesini yerinde incelediler
Asgari ücretle ilgili bir açıklama daha
Kocaeli’de menopoz okulundan mezun olan 190 kadına sertifika
Derince’de 10 Kasım’da iki anlamlı etkinlik
İSU’da görev yapan Halil Arslan vefat etti
Kartepe’de kar küreme mesaisi!
Bu şartlarda nasıl üretim yapacağız?
Başkan Çiftçi’den esnaf buluşmalarına devam
Başkan Kocaman gençleri dinledi
MHP’nin Kocaeli’den seçilip İstanbul’da ikamet eden vekili arada görünüyor!
Kocaeli’de muhtarlara kırtasiye kolileri teslim edildi
Dilovası’nda Enver Yıldırım’dan çağrı: Artık kavga değil, birleşme vaktidir
Kartepelileri bezdiren fabrikalar!
CHP’nin eski Kocaeli İl Başkanı Rıdvan Alkan vefat etti
Sapanca gölü korunsun çağrısı
Kocaeli’nin ulaşım projeleri Almanya’dan sonra İspanya’da da görücüye çıktı
Valilik makam şoförü Akpunar son yolculuğuna uğurlandı
Engelli vatandaşlara emeklilik oyunu
Fatma Betül Sayan’ı feda etmek zorunda kaldılar!
Borçları için yapılandırma bekleyenlere kötü haber!
Tuncay Aşkın’ın yeğeni kaza kurbanı oldu
Kocaeli Valiliği’nden zirai don uyarısı!
Çayırova’daki 12 sokakta üstyapı çalışmaları tamamlandı
Başkan vekili Obuz Yahya Kaptan’da da talepleri dinledi
Usta Eller, sektör temsilcilerini 4’üncü kez buluşturacak
Ford Otosan, COP31'de otomotiv değer zincirinin dönüşümünü ele alacak
Derince’ye iki yeni sosyal proje daha: Senin Kafen ve Kent Lokantası
Gölcük Kültür Merkezi ihalesi için 10 firma teklif verdi
KOTO üyeleri için o sağlık kuruluşu ile de indirim protokolü imzalandı
Alikâhya OSB’deki Fehmi Yıldız Cami törenle ibadete açıldı
Bugün seçim olsa TBMM'de açık ara fark ortaya çıkıyor!
Yenilikçi Tarım Faizsiz Kredi Desteği Programı KOTO’da konuşuldu
Başiskele’de 14 derslikli okul yapmak için kollar sıvandı
İtfaiye ekiplerinden küçük çocuklara uygulamalı yangın eğitimi
Sakarya Garnizon Komutanı Albay Gür’den Vali Aktaş'a ziyaret
