Gebze Center AVM’den kamp özgürlüğüne davet eden kampanya
İş Dünyası, 18 Haziran 2021 17:38Gebze ve bölge halkı için kıymetli bir yaşam merkezi olan Gebze Center AVM, yepyeni bir kampanyayı ziyaretçilerine sunmaya hazırlanıyor. Gebze Center AVM, hazırladığı kampanyası ile 21-27 Haziran tarihlerinde aynı gün içerisinde 500 TL ve üzeri alışveriş yapanlara, kamp sandalyesi hediye edecek.
Bölgenin hem ekonomisine hem de sosyal yaşamına önemli bir katma değer sağlayan Gebze Center AVM, Haziran ayında ziyaretçilerine yönelik avantajlı fiyatlar ve yepyeni kampanyalar sunmaya devam ediyor.
Gebze’nin renkli yaşam merkezi Gebze Center, normalleşme döneminde müşterilerinin hayatını renklendirecek yeni kampanyasını hayata geçiriyor. Kampanya kapsamında 21-27 Haziran tarihlerinde aynı gün içerisinde 500 TL ve üzeri alışveriş yapanlara Gebze Center, kamp sandalyesi hediye edecek.
Yaz aylarının en güzel aktivitelerinden kamp ve dost buluşmalarının değerini bilen Gebze Center AVM, kamp sandalyesi hediyesi ile neşeli sohbetlerin ve özlenen arkadaşlıkların gizli ortağı olacak. Gebze Center AVM ziyaretçileri, kampanya ile doğanın ve özgürlüğün keyfini yaşayacak.
Gebze ve bölge halkı için önemli bir yaşam merkezi haline gelen Gebze Center AVM, stoklarla sınırlı kampanyasına tüm Gebzelileri davet ederken, normalleşme döneminde sağlıklı ve hijyenik bir alışverişin adresi olmaya da devam ediyor. Gebze Center AVM bu anlamda uygulamaya aldığı hijyen ve güvenlik önlemleriyle TSE - COVID-19 Hijyen, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Belgelendirme Programı kapsamında güvenli hizmet belgesi almaya hak kazanmıştı.
Türkiye’nin önde gelen ticari gayrimenkul yönetim şirketi FİBA Commercial Property Management (FİBA CPM) hakkında ayrıntılı bilgiye www.fibacpm.com.tr adresinden ulaşılabiliyor. FİBA CPM yönetiminde faaliyetlerini sürdüren Gebze Center AVM hakkında ayrıntılı bilgi için www.gebzecenter.com.tr adresi ziyaret edilebilir.
.png)
İş Dünyası, 18 Haziran 2021 17:38
Yorumlar (0)
İzmit Sanat Akademisi Müzik Bölümü’nde 21 öğrenci ücretsiz eğitim hakkı kazandı
Körfez Ticaret Odası’nda teşvik, destek ve dönüşüm imkanları ele alındı
Başkan Hürriyet’in 2016’daki uyarıları yeniden gündemde
Darıca’da MHP’lilerden kulüp Başkanı Poyraz’a geçmiş olsun ziyareti
Körfez Gençlerbirliği Basketbol A Takımı kadrosunu güçlendirdi
SEDAŞ’tan başarılı çalışanlara ödül
İzmit Belediyesi’nden okullarda öğrencileri beslemeye devam
Kartepelilere seçimde verilen söz unutuldu!
Vali Aktaş, KOTO Başkanı Bulut’u ağırladı
Tüketici kötümser
Başkan Bıyık’tan GTO seçimi öncesi adaylara ziyaret
Çiftçilere yüzde 50 hibeli tohum
Derince’nin Afet Mutfağı’nda sona gelindi
Hyundai Motor Türkiye ile Kocaeli Üniversitesi el ele verdi!
Katlı otopark belediye binasına dönüştürüldü
İHH Dilovası’nda çocukları sevindirdi!
Kocaeli Büyükşehir’den okullara 7,3 milyon TL’lik boya
Başkan Çiftçi film setine konuk oldu
Saffet Sancaklı’nın eski koruması intihar mı etti?
Bunun adı vatandaşı soyma planıdır
Deniz kardeşim diyen imama soruşturma!
İstanbulluoğlu da Kocaeli’deki Aktif International Hastanesi’nin doktoru oldu
İzmit Yeşilova’da gençlere yeni bir buluşma alanı geliyor!
OYAK Çimento’nun o fabrikasından büyük başarı!
Erdoğan'ın yeniden adaylığının önü açılacak
Bu fotoğrafta kaç yanlış var?
Zeytinoğlu sanayi kapasite kullanım oranını değerlendirdi
Tramvay yolunda yangın riski
Dilovası’nda Enver Yıldırım, sporcuların madalya heyecanına ortak oldu
GTO, İstanbul’daki fuarda Gebze iş dünyasını temsil etti
İzmit’te AKP’lileri buluşturan piknik
Başkan Söğüt, haftaya o okulu ziyaret ederek başladı
Değirmendere’nin en güzel sesi seçildi!
Profesör Cengiz İpek hayatını kaybetti
Derince’de Gaziler Günü iki ayrı törenle kutlandı
Ya tamamlayın, ya da yıkıp çocuk parkı yapın!
Bizim Köy’de doğa yürüyüşüne devam
Üçlü ittifak tamam mı?
Körfez Tütünçiftlik sahilinden 1 ton atık çıktı
