Vatandaşımızın gönüllerindesiniz
Gündem, 17 Haziran 2021 17:20Başkan Büyükakın’ı yönetimiyle ziyaret eden AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, “Tüm teşkilatımızla sizin arkanızdayız. Şehrimizin her noktasına Büyükşehir Belediyesi olarak hizmet ediyorsunuz. Vatandaşımızın gönüllerindesiniz” dedi.
Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir ve yönetimini makamında konuk etti. Nazik ziyaretleri için İl Kadın Kolları yönetimine teşekkür eden Başkan Büyükakın, “Siyasete incelik ve üretkenlik katan, kapı kapı dolaşarak davamızı anlatan, yeri geldiğinde seçim sandığına sahip çıkan kadınlarımızın hakkını ödeyemeyiz” dedi. Birliktelikte görüş alışverişi yapılırken kendilerini kabul ederek konukseverliğinden dolayı Başkan Büyükakın’a teşekkür eden Özdemir, “Kademeli normalleşmenin ardından sahaya yeniden indik. Şehrimizin her noktasına kadın kolları olarak yeniden ulaşacağız. Davamızla birlikte ortaya koyulan tüm hizmetlerimizi bir kez daha kadirşinas vatandaşımıza anlatacağız.” ifadelerini sarf etti.
“VATANDAŞIMIZIN GÖNÜLLERİNDESİNİZ”
“AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları olarak tüm teşkilatımızla sizlerin arkanızdayız” diyerek birliktelikte konuşan Özdemir “Şehrimizin her noktasına Büyükşehir Belediyesi olarak hizmet ediyorsunuz. Vatandaşımızın gönüllerindesiniz. Bunun için size çok teşekkür ediyoruz. Bizler de hemşerilerimizle gönüle gönüle olmayı sürdüreceğiz. Bunun yanında en kısa sürede kentimizin köylerine de çıkarma yapacağız” ifadelerini sarf etti. Kadınların her alanda daha etkin bir şekilde yer almasına da dikkat çeken Başkan Büyükakın, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, kadınlarımızın siyasette yer almasına ve güçlü olmasına çok büyük bir katkı sundu” dedi.
“DÜNYAYA VEYA BÖLGEYE YÖN VEREN BİR KONUMDADIR”
AK Parti Kadın Kollarının ortaya koyduğu tüm emekler için teşekkür eden Başkan Büyükakın, “İnsanımızın ve memleketimizin önünde ki tüm engellerin kaldırılmasında, mazlum dünyaların sesi olunmasında hepinizin çok büyük emekleri var. Bakınız ülkemizin geldiği süreçte artık Türkiye, sınırlarını aşmış çok daha büyük bir hale gelmiştir. Gönül coğrafyamızın kazanımlarının arkasında duran bir Türkiye var. Türkiye artık masa da ki yeri her zamankinden daha güçlüdür. Artık dünyaya veya bölgeye yön veren bir konumdadır” şeklinde konuştu.
“BU KENTE VE BU ÜLKEYE KARŞI BÜYÜK SORUMLULUĞUMUZ VAR”
“Gerçekleri ifade etmekten çekinmeyen Recep Tayyip Erdoğan gibi bir liderimiz var” diyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın, “Bizim davamız, dertli insanların işidir. Halkımıza ve ülkemize hizmet etme davasıdır. Boşa geçirecek bir dakikamız bile yok. Hemşerilerimiz bize hizmet etmemiz için bu emaneti verdi. Bunu emaneti koruyacak, Kocaeli’nin gelişmesi ve kalkınması için geleceğe taşıyacağız. Bu emanet kutsaldır. Şunu da unutmamak gerek ki nesillerimize karşı da sorumluluğumuz var. Hepimizin bu kente ve bu ülkeye karşı sorumluluğumuz var. Bunu bilerek her anımızı yaşıyoruz. Bu makamlar hizmet ve insanı için dertlenme makamıdır” ifadelerini sarf etti. Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.
.gif)
Gündem, 17 Haziran 2021 17:20
Yorumlar (0)
O kongreye Gonca Engelsiz Yaşam Merkezi ritim grubu damga vurdu
Bu kul hakkıdır, hak gaspıdır
Celal Bayraktar’dan öğrencilere çarpıcı uyarı!
İzmit’in köylerindeki annelere sürpriz
Kocaelispor Başkanı Recep Durul, KOTO’da ağırlandı
Darıca’da Başkan Bıyık öğrencilerle sahili temizledi
Dilovası Meclisi’nde kararlar oy birliği ile alındı
Sürekli lafı çarpıtarak önüne gelene dil uzatanların son marifeti!
Satılmadık kurum kalmadı, hesap verilmiyor!
Büyükşehir’in o tesisi örnek gösterildi
Dervişoğlu, Bahçeli'yi topa tuttu
Bilnet Okulları öğrencileri Vali Aktaş’la röportaj yaptı
Derince’de yine iş arayanlar ve işverenler bir araya gelecek
Araçlar bu yollar yüzünden mahvoluyor
Gıda, Tarım ve Hayvancılık sektöründe sorunlar KOTO’da masaya yatırıldı
İşsiz kalanların sayısı çığ gibi artıyor
Çayırova’da bilim şenlikleri başlıyor
Akaryakıta yine zam geliyor
Körfez Meclisi’nde neler konuşuldu?
Erdoğan yanlış bilgilendiriliyor!
Bunun adı adaletsizlik
Dilovası’nda MHP’liler o projeyi yerinde inceledi
Kocaeli’de metro projesi halka anlatılıyor
Büyükakın’dan gençlere: Yarınlarımız emin ellerde
İzmit’te Robotik Kodlama ve Yazılım Evi kapılarını açıyor
Erdoğan'ın danışmanı fesli Kadir'e övgüler yağdırdı
Altın fiyatları yükselecek mi?
Milleti saracağız, haysiyetsizlerin defterini düreceğiz
DEM'liler Bahçeli'yi seviyor!
Gölcük’te Yeni Dünya Düzeni söyleşisinde neler konuşuldu?
Bir çocuk daha ölmesin, tır girişine engel olunsun
Asgari ücrete ara zam sorusuna net yanıt!
Belediye ekipleri yolda gördükleri kazaya hızla müdahale ettiler
İzmitli iki muhtarlara doğum günü ziyareti
Bahçeli yine Öcalan dedi!
Derince’de 19 Mayıs coşkusu Atatürk Halk Koşusu ile taçlanacak
AKP'den borçlara erteleme ve vergi affı teklifi
Okul kantinlerinde bu kurala uymayanlar cezalandırılacak
Kuzuyayla’da kar keyfi!
