TÜBİTAK yarışmasının kahramanlarını kutladı
Gündem, 16 Haziran 2021 11:27TÜBİTAK tarafından düzenlenen 52. Lise Öğrencileri Araştırma Projesi Yarışması'nda 14 bin 10 proje arasında Türkiye 2.si olan, Körfez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Kocaeli'nin gururu olmuştu. Özel okulları, fen lisesi gibi tercih edilen okulları geride bırakarak büyük bir başarıya imza atan okulun; idareci ve yarışmanın mimarlarını Körfez Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin makamına kabul etti.
KAYMAKAM TEBRİK ETTİ
Okul Müdürü Harun Künü, yarışmada okula derece getiren okul öğrencisi Efe Vural ve Projenin Danışman öğretmeni ve aynı zamanda okulda Elektrik-Elektronik Teknoloji Öğretmeni olarak vazife yapan Volkan Alparslan Kılıç'ı; Körfez Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt ile birlikte makamına kabul eden Körfez Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin; gösterilen bu başarıdan dolayı, okul idaresini, yarışmada derece alan öğrenci ve rehber öğretmenini tebrik etti.
19 BİN 109 ÖĞRENCİ YARIŞTI
2 bin 615 farklı okuldan 19 bin 109 öğrencinin, 14 bin 10 proje ile yarıştığı yarışmada; ülkemizin en gözde okullarını geride bırakarak yarışmada 2.'liği Körfez'e getiren Körfez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, bu başarısıyla Körfez'in tercih edilen okulları arasında kariyerini yükseltmiş oldu. Kaymakam Gürsoy Osman Bilgin, yarışmada büyük başarı gösteren, okul öğrencisi Efe Vural ve Projenin Danışman öğretmeni ve aynı zamanda okulda Elektrik-Elektronik Teknoloji Öğretmeni olarak vazife yapan Volkan Alparslan Kılıç'ı plaket ile ödüllendirdi ve tebrik etti.
OKUL MÜDÜRÜ GURUR DUYDU
Okul Müdürü Harun Künü ise, Türkiye'nin en prestijli ve en önemli kurumu olan TÜBİTAK tarafından gerçekleştirilen yarışmada en gözde okulları geride bırakarak Türkiye 2.'liğini okullarına getiren, okul öğrencisi Efe Vural ve Projenin Danışman öğretmeni Volkan Alparslan Kılıç'a teşekkür ettiğini söyledi ve gösterilen bu başarıdan dolayı gurur duyduğunu söyledi.
.gif)
Gündem, 16 Haziran 2021 11:27
Yorumlar (0)
Derince’nin Afet Mutfağı’nda sona gelindi
Hyundai Motor Türkiye ile Kocaeli Üniversitesi el ele verdi!
Katlı otopark belediye binasına dönüştürüldü
İHH Dilovası’nda çocukları sevindirdi!
Kocaeli Büyükşehir’den okullara 7,3 milyon TL’lik boya
Başkan Çiftçi film setine konuk oldu
Saffet Sancaklı’nın eski koruması intihar mı etti?
Bunun adı vatandaşı soyma planıdır
Deniz kardeşim diyen imama soruşturma!
İstanbulluoğlu da Kocaeli’deki Aktif International Hastanesi’nin doktoru oldu
İzmit Yeşilova’da gençlere yeni bir buluşma alanı geliyor!
OYAK Çimento’nun o fabrikasından büyük başarı!
Erdoğan'ın yeniden adaylığının önü açılacak
Bu fotoğrafta kaç yanlış var?
Zeytinoğlu sanayi kapasite kullanım oranını değerlendirdi
Tramvay yolunda yangın riski
Dilovası’nda Enver Yıldırım, sporcuların madalya heyecanına ortak oldu
GTO, İstanbul’daki fuarda Gebze iş dünyasını temsil etti
İzmit’te AKP’lileri buluşturan piknik
Başkan Söğüt, haftaya o okulu ziyaret ederek başladı
Değirmendere’nin en güzel sesi seçildi!
Profesör Cengiz İpek hayatını kaybetti
Derince’de Gaziler Günü iki ayrı törenle kutlandı
Ya tamamlayın, ya da yıkıp çocuk parkı yapın!
Bizim Köy’de doğa yürüyüşüne devam
Üçlü ittifak tamam mı?
Körfez Tütünçiftlik sahilinden 1 ton atık çıktı
Kocaeli tarımında çifte hasat
Dolar ve Euro güne nasıl başladı?
İmamoğlu'ndan korktukları kadar Allah'tan korkmuyorlar!
Bütçe açığı köprü satışıyla da kapanmaz
Vali Aktaş o köydeki mevlit programına katıldı
Emekli bankacı Selma Duman Yavuz 51 yaşında vefat etti
Kocaeli Aydınlar Ocağı, Musa Ordu’yu andı
İzmit’te şehit yakınları ve gaziler için yeni merkez
Diyanet öğrenci yurtlarına da girdi
Gizli tanık beyanı ile ilgili dikkat çeken açıklamalar
Yürekleri ısıtan görüntüler
UlaşımPark, Berlin’deki fuarda uluslararası vitrine çıkıyor
