Kartepeli 900 gence kitap seti
Kartepe , 15 Haziran 2021 11:36Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 102’nci yılına özel düzenlenen hediye kitap etkinliği kapsamında 900 Kartepeli genci kitaplarıyla buluşturdu.
Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 102’nci yıl dönümü münasebetiyle ilçe genelinde 102 gence kitap kampanyası başlattı. Gelen rekor başvuru sonrasında Başkan Kocaman’ın talimatıyla sayı 900 kitap setine çıkarılarak dağıtımı gerçekleştirildi.
HER ZAMAN DESTEK VERECEĞİZ
Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın ev sahipliğinde Kartepe Belediyesi hizmet binasında gerçekleşen törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhat Dilek, AK Parti İlçe Başkanı Sadık Yılmaz da katıldı. Gençlerle sohbet ederek kitaplarını hediye eden Başkan Kocaman, bu tür desteklerin devam edeceğini belirtti.
KOCAMAN’A TEŞEKKÜR
Kitap teslim töreni sonrasında İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhat Dilek “Dijital ortamın zirve yaptığı bu zamanda elinizin altında teknoloji varken gelip de burada dokunarak 19 Mayıs gibi anlamlı bir günün bu proje ile taçlandırılması çok güzel oldu. Buraya kadar geldiniz. Kitaptan ayrılmayın. Son yıllarda kitap okumak meşakkatli bir iş durumuna geldi. Kartepe Belediye Başkanımız Av.M.Mustafa Kocaman her zaman bizlerin yanındadır. Yeter ki sizler okuyun. 102 kitap seti ile çıkılan yolda 900 set hediye edildi. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum” dedi.
KOCAMAN; HEMŞEHRİLERİMLE GURUR DUYUYORUM
19 Mayıs kurtuluş mücadelesinin yıl dönümünde bu etkinliği planladık” diyen Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “102 kitap seti hediye etmek üzere yola çıktık. Sürecin başlanmasıyla çok yoğun bir talep geldi. 900 talep gelince hemşehrilerimle gurur duydum. Kitaba, okumaya, bilgiye bu kadar önem veren Kartepeli gençlerimizi görmek bizleri çok mutlu etti. 102 kitap seti hediyemizi 900’e çıkardık. Kitap hediye edeceğimizden bunun sayısı olmaz diyerek bütün başvuru yapan gençlerimize setler hazırlandı. Ben sizlere kalben teşekkür ediyorum. Sizleri gördükçe ülkemizin ve Kartepemizin daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum. Bende sizin bir abiniz olarak her zaman yanınızdayım. Neye ihtiyacınız olursa her zaman bekleriz. Bu tür programlarımız devam edecektir” açıklamasında bulundu.
.gif)
Kartepe , 15 Haziran 2021 11:36
Yorumlar (0)
Kocaeli vekili Gergerlioğlu’ndan TFF için bağımsız denetim çağrısı
Harikalar Sahili’nde uçurtmalar babalar için uçtu!
TCDD de borca battı!
İzmit Alışveriş Festivali başlıyor
Yine çete baskını: Dönen para 10 milyar TL
Ülkücüler Şile’deki bu düğünde buluştu!
Milyonlarca öğrencinin beklediği haber!
Genç kız kendisini iple tavana asarak canına kıydı
Şehit Özcan Kan Fen Lisesi festivalinde robot sahne aldı!
Öğretmenler yerde sürüklendi
Kapalıya imha paylaşımı yapan her yerde aranıyor!
Sanat Kafe'de önemli bir buluşma daha
Otoyolun o noktası 24 saat trafiğe kapatılacak!
Büyükakın’dan müjde: Akvaryum bir hafta daha ücretsiz
Durmak yok taşınmazların satışına devam
Yeni mezunlar ve iş arayanlar Kılavuz Kariyer ile yine sertifikalandırıldı
Lunaparkta çarpışan araba kapma yarışı!
Gölcük’te özensiz iş! Mazgal konulmadı
Paketli gıda almadan önce iki kere düşünün!
Dev akvaryumu ilk günde 15 bin kişi ziyaret etti
Havalimanı milyonları yutuyor!
Pazar kahvaltısı bile lüks oldu!
Başkan Hürriyet’ten davet var! Herkesi Kapanca Sokak Festivaline bekliyoruz
En çok milyarder o şehirde yaşıyor!
Destek yoksa hapse atılırsınız mı denildi?
Dilovası’nda MHP’yi ziyaret eden edene
Büyükakın çocuklarla eğlendi!
O vekil nasıl dolandırıldı?
Sarsıntılar büyük depremin habercisi mi?
İzmitli iş kadını kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti
Millî birliğimizi tehdit edecek bu senaryodan uzak durun
Hadi çocuklar Fuar Park’a! Karneval coşkusu başladı
Başkan Ömeroğlu sınava geç kalan öğrencileri makam aracıyla sınava yetiştirdi
Dev akvaryuma koştular!
Çocuk edebiyatının sevilen ismi Orhan okurları ile bir araya geldi
İzgaz, Körfez’de doğalgaz borusu patladı iddialarını yalanladı
Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş’tan müjde
İçki satışlarında yeni yasak!
Bir babanın kırık kalbi, evladın iki cihandaki en büyük hüsranıdır
