Körfez’de 70 bin fide çiftçiye ulaştırıldı
Körfez, 14 Haziran 2021 23:43Körfez Belediyesi, 300 çiftçiye sertifikalı buğday yardımı ve ücretsiz toprak analiz desteğinin ardından dün de 70 bin fideyi de çiftçilere ulaştırdı.
Körfez Belediyesi, çiftçilere destek kapsamında geçtiğimiz ay Çiftçi Kayıt Sistemi’ne kayıtlı 300 çiftçiye sertifikalı buğday yardımı ve isteyen çiftçilere ücretsiz toprak analiz desteği sunmuştu. Bugün de düzenlenen program ile 70 bin adet fide dağıtımı gerçekleştirildi. Destek kapsamında dağıtılan fideler içerisinde; domates, biber, patlıcan ve salatalık fideleri yer aldı.
TÖREN DÜZENLENDİ
Sevindikli Köy Merkezi’nde gerçekleştirilen programa; AK Parti Milletvekili İlyas Şeker, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Başkan Yardımcısı İbrahim Çırpan, Belediye Koordinatörü Selahattin Kabadayıoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Tuna, Meclis Üyesi Eyüp Öztürk, Körfez Muhtarlar Derneği Başkanı Engin Öztürk ve köy muhtarları katıldı.
MUHTARLARDAN TEŞEKKÜR
Pandemi dolayısıyla temsilen muhtarlara teslim edilen fideler daha sonra çiftçilere ulaştırıldı. Körfez Muhtarlar Derneği Başkanı Engin Öztürk, Başkan Şener Söğüt ve ekibine teşekkür ederek, “Verilen destekler bizleri mutlu ediyor. Milletvekillerimize, Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi. Sebze fidelerini teslim alan muhtarlar da teşekkürlerini ilettiler.
ÇİFTE DESTEK VERİLDİ
Başkan Şener Söğüt de bugün 70 bin fideyi çiftçilere ulaştırdıklarını belirterek,
“Tarımsal üretimin her kademesinde, her türlü zorluğa rağmen çaba harcayan çiftçilerin üretim zincirinin bel kemiği. Bizler de bu noktada her zaman çiftçilerimizin yanında olduk. Geçen ay ilk destek paketimizi hayata geçirdik. Paket kapsamında Çiftçi Kayıt Sistemi’ne kayıtlı 300 çiftçiye sertifikalı buğday yardımı ve isteyen çiftçilere ücretsiz toprak analiz desteği sunduk.
DESTEK BİZDEN ÜRETİM SİZDEN
Ayrıca Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Tıbbi ve Aramotik Bitki Yetiştiriciliği projesine katılan Körfezli çiftçilere, 10 dönüm başına her çiftçi için 1.000’er TL’lik mazot desteği vereceğiz. Bu yardım çiftçinin proje kapsamında kullanacağı alana göre 10 ve katları olarak artarak devam edecek. Mesajımız net; destek bizden, üretim sizden” dedi.
.gif)
Körfez, 14 Haziran 2021 23:43
Yorumlar (0)
Bunun adı adaletsizlik
Dilovası’nda MHP’liler o projeyi yerinde inceledi
Kocaeli’de metro projesi halka anlatılıyor
Büyükakın’dan gençlere: Yarınlarımız emin ellerde
İzmit’te Robotik Kodlama ve Yazılım Evi kapılarını açıyor
Erdoğan'ın danışmanı fesli Kadir'e övgüler yağdırdı
Altın fiyatları yükselecek mi?
Milleti saracağız, haysiyetsizlerin defterini düreceğiz
DEM'liler Bahçeli'yi seviyor!
Gölcük’te Yeni Dünya Düzeni söyleşisinde neler konuşuldu?
Bir çocuk daha ölmesin, tır girişine engel olunsun
Asgari ücrete ara zam sorusuna net yanıt!
Belediye ekipleri yolda gördükleri kazaya hızla müdahale ettiler
İzmitli iki muhtarlara doğum günü ziyareti
Bahçeli yine Öcalan dedi!
Derince’de 19 Mayıs coşkusu Atatürk Halk Koşusu ile taçlanacak
AKP'den borçlara erteleme ve vergi affı teklifi
Okul kantinlerinde bu kurala uymayanlar cezalandırılacak
Kuzuyayla’da kar keyfi!
Körfezli güreşçiler 4 madalyayı kaptı
Gebze Ticaret Odası’ndan dış pazarlara yönelik yeni temaslar
Kamyoncu esnafı enflasyonun dişlileri arasında eziliyor
Erdoğan istedi, bayram tatili 9 gün oldu!
Suriyeli sayısı azaldı mı?
Başkan şampiyon güreşçiyi makamında ağırladı
İZGİM’de sertifika sevinci
Zeytinoğlu: Sanayicimiz üzerindeki maliyet baskısının azaltılmasını temenni ediyoruz
Kocaeli'de Hıdırellez böyle kutlanacak
1944 ruhu Kocaeli’de yeniden canlandı!
10 sektörden 9’unda üretim yavaşladı
Derince’de özel bir buluşma
Kocaeli Ticaret Odası imalat sektörünü o konuda bilgilendirdi
İzmit’te Kadın Elim Kooperatifi, kadınları sanatla buluşturacak
Böyle yargılama olur mu?
Gıda fiyatları uçuşa mı geçecek?
4 aylık enflasyon farkı belli oldu
Büyükakın’dan Hıdırellez mesajı
Eski bina ve su tesisatlarına dikkat!
İsmail Sarıca 88 yaşında hayatını kaybetti
