Başiskele'de bayram temizliği
Gündem, 09 Mayıs 2021 01:01Başiskele Belediyesi, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi ilçenin dört bir yanında temizlik seferberliği başlattı.
Koronavirüs salgını boyunca ilçe genelinde temizlik çalışmalarını periyodik olarak sürdüren Başiskele Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçeyi bayrama hazırlıyor. Topyekun bir şekilde bayram temizliğine girişen belediye ekipleri, Koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan tam kapanma nedeniyle boş kalan cadde ve sokaklarda, cami avlularında, vatandaşların ortak kullanım alanlarında kapsamlı şekilde temizlik çalışması gerçekleştirdi. Özel solüsyonlu artezyen su dolu tankerlerle sokak ve caddeleri pırıl pırıl yıkayan ekipler, daha temiz ve daha sağlıklı Başiskele için gece gündüz demeden çalışarak kenti bayrama hazırlıyor.
EVSEL VE MOLOZ ATIKLAR SÜRATLE TOPLANDI
Tam kapanma sürecinde evsel atıkların yanı sıra vatandaşların bağ, bahçe işlerine yoğunlaşması dolayısıyla moloz ve bitki atıklarının da artmasıyla ilçede çevre ve görüntü kirliliğinin oluşmaması için belediye ekipleri 7/24 teyakkuzda oldu. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin her bir noktasında bulunan çöp konteynerları çevreye olumsuz bir görüntü vermeden ve kötü koku yaymadan toplandı. Çöp taksi araçları vasıtasıyla çöp konteynerları etrafına bırakılan moloz atıklar, bağ, bahçe ve diğer atıklar süratle temizlendi. Ayrıca ekipler, çöp konteyner yıkama ve dezenfekte aracıyla özellikle kötü koku ve kirliliğe neden olan evsel atık konteynerlerini yıkama ve dezenfekte işlemlerini gerçekleştirdi.
GÜNDE 45 BİN METREKARELİK ALANDA ÇİM BİÇME
Tam kapanma sürecinde tüm birimleriyle sahada olan Başiskele Belediyesi, çim biçme ve yabani ot temizliğine bu hafta da devam etti. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi yoğun bir çalışma temposuna girerek ilçe genelinde günde 45 bin metrekarelik alanda çim biçme ve yabani ot temizliği gerçekleştirdiler.
Gündem, 09 Mayıs 2021 01:01
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Vali Aktaş’tan 30 Ağustos mesajı
Kartepe’deki yarışta kupalar sahiplerini buldu
MHP Dilovası’ndan o kütüphaneye kitap desteği
Kıbrıs gazisi Remzi Kar son yolculuğuna uğurlandı
İzmit Körfezi’nin geleceği bilimsel verilerle şekillenecek
Size 3 gün veriyorum diyerek AKP'lileri tehdit etti!
Gölcük’te Örcün Yolu Caddesi artık daha güvenli!
SGK geri ödeme listesine 3 yeni ilaç daha alındı
Başkan Gökçe: Bağımsızlığa giden yolun dönüm noktası
Bahçeli ne demek istedi?
Kartepe Stadyum Yolu’nda bu eksiklikler giderilsin çağrısı
Zam yapma oyunu ifşa oldu!
Büyükakın: Zafer Bayramı kutlu olsun
Lütfü Obuz: 30 Ağustos umudun, bağımsızlığın adıdır
Kartepe Kuzuyayla’da 41 bin TL kazandıracak yarışma!
Alo Adalet Hattı'nı kurmakla adil olunur mu?
Esnaf dijital platforma girmeden satış yapamaz hale geldi
12 Eylül darbecileri bile şirketlere el koymadı!
Başkan Sezer’den 30 Ağustos mesajı
OYAK Çimento, BM Küresel İlkeler Sözleşmesi’nin imzacısı oldu
MEB bütçesinden tarikat ve cemaatlere para aktarılıyor
Altın fiyatlarında sert düşüş
Espri yaptı diye hapse atılan komedyenle ilgili yeni karar
Çenesuyu’nda Özgür Özel’li açılış
Kocaeli ihracatta ikinci sırada
İzmit’te Zeynep Karaduman'ın el işi ürünleri kapış kapış
Başkan Büyükakın o yatırımları yerinde inceledi
Karamürsel'de Özgür Özel izdihamı!
Tahtalı’da tarımsal üretime sulama desteği
CHP’de Beyhan Korkmaz Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı oldu
İş insanı Yıldırım Diliskelesi Spor Kulübü festivalinde elini cebine attı!
Ekrem İmamoğlu, Akın Gürlek'e meydan okudu!
Körfez’deki o cadde göz kamaştıracak!
Özgür Özel, Nail Çiler’in kulağına ne fısıldadı?
