Kartepelilere 51 bin sebze-meyve fidesi dağıtıldı
Gündem, 09 Mayıs 2021 06:24İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan tam kapanma genelgesine uygun olarak ilçe genelinde çalışmalarına devam eden Kartepe Belediyesi, tarımsal kalkınmaya da destek olmaya devam ediyor.
Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın seçim beyannamesinde yer alan tohum ve fide destekleri projesi kapsamında ilçe genelinde amatör veya profesyonel olarak tarımla ilgilenen Kartepelilere ücretsiz olarak 51 bin fide dağıtıldı. Daha önce bu kapsamda “her yıl 1100 adet meyve fidanı toprakla buluşuyor” projesini de hayata geçiren Başkan Kocaman, ata tohum ve fideleri ile organik üretime, milli ve yerli üretime destek olmak için tohum ve fide teşviklerinin çok önemli olduğunu vurguladı.
HER MAHALLEDE ÜCRETSİZ DAĞITILDI
Kartepe Belediye Başkanı Av.M. Mustafa Kocaman’ın talimatıyla, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından tüm mahallerde salatalık, karpuz, kavun, domates, biber ve patlıcan fideleri Kartepelilere ücretsiz olarak dağıtıldı. Başkan Kocaman da dağıtıma eşlik ederek hemşehrileriyle hasbihal etti.
.gif)
TARIMSAL KALKINMA DESTEKLERİMİZ DEVAM EDECEK
Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Hükümetimizin tarım vizyonu ve politikaları çerçevesinde, ata tohumu ve fide teşviklerimizle organik üretimi desteklemeye devam ediyoruz. Bizlere emanet edilen cennet vatanımızı en iyi şekilde korumak, her bir karış toprağını en verimli şekilde kullanmak boynumuzun borcudur. Vatandaşlarımızın evlerinden çıkamadığı bu süreçte biz onlara gidelim dedik. Tam kapanma döneminde üreticimize ve tüketicimize, alışveriş zorluğu yaşatmadan, ilçemizdeki tarımı desteklemek, çocuklarımıza fideyle tanışarak fideden mahsüle giden süreci öğretebilmek ve tam kapanma döneminde hemşehrilerimizin verimli ve üretken bir süreç geçirmelerini sağlamak için 51 bin adet meyve sebze fidemizi Kartepeli hemşehrilerimizle buluşturduk” açıklamasında bulundu.
Gündem, 09 Mayıs 2021 06:24
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
AK Parti Gebze’de 175 yeni üye
KOSGEB destek talepleri değerlendirildi: GTO Başkanı Aslantaş da jüride
İktidarın seçim planı
Akaryakıt fiyatları 15 lira birden düşecek mi?
Büyükakın, AKP’nin yeni Kandıra yönetimini makamında ağırladı
Körfez Meclisi toplandı: Komisyon seçimleri tamam
Bu sokakta yayalar nasıl yürüyecek?
Derince meyve ağaçlarıyla yeşillenecek
Vatandaşın cebinden çıkan para şirketlere aktarılıyor
Bu en basit deyimle siyaseten bir hadsizliktir
Vali Aktaş’tan İzmit İlçe Jandarma Komutanlığı’nda inceleme
Halk oyunları ekibi Darıca’ya büyük gurur yaşattı
Orman Kütüphanesi’nde benzersiz deneyim
Ne biçim Cumhurbaşkanısın sen
KOÜ Hastanesi’ne Aracı ailesinden büyük destek
SEDAŞ’ın yetenek programı proje sunumları ve sertifika töreni ile sona erdi
Polislerin yaşadığı mağduriyetler araştırılsın önergesi AKP ve MHP oylarıyla reddedildi
Doğalgaz fiyatlarında sert düşüş
Yıkılan eski İnterteks Fuar alanında yapılar yükseliyor
Dilovası Meclisi’nde komisyonlar belirlendi
Kocaeli’de Ulusal Fotoğraf Yarışması başvuruları başladı: 226 bin TL ödül dağıtılacak
Zamkolik olduk! Vatandaşa büyük darbe
En çok tüketilen içeceğe zam yapıldı!
İYİ Parti’de görevden alınan Alpay Çakırcı’dan açıklama
İzmit’te sokak hayvanlarına modern yaşam alanı geliyor
Ağaçlandırma böyle mi olur?
GOSB Teknopark’ın Ardahan’da açtığı ofiste girişimci kabulü başladı
İzmit Belediyesi’nden gurur verici bütçe tablosu!
Terör saldırısında çatışmanın ortasında kaldılar
Cumhurbaşkanı danışmanları Gölcük’te konuşacak!
Adam gibi yapacaksın o Adalet Bakanlığını
Kartepe Belediyesi’ne kimse gelmesin mi isteniyor?
Başiskele personeli silahla kendini vurarak intihar etti
Dilovası’nda çocuklar ve anneler için anlamlı etkinlikler
Körfez Kent Konseyi’nde projeler için ihtisas komisyonları kuruldu
Buraya neden kaldırım yapılmıyor?
İSU’dan Halıdere’ye 25 kilometrelik altyapı
İYİ Parti’de Derince ilçe yönetimi görevden alındı
O teröristler İzmit'ten araç kiralamışlar
