Derince'mizin geleceğine yatırım yapıyoruz
Gündem, 14 Nisan 2021 20:45Ertuğrul Gazi Bulvarı’nda devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Aygün, altyapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde üstyapı düzenlemelerinin başladığını belirterek “Derince'mizin geleceğine yatırım yapıyoruz” dedi.
168.5 Milyonluk Yatırım
Derince genelinde merkezde yer alan on mahallede devam eden kapsamlı altyapı çalışmaları yoğun bir şekilde sürüyor. Derince Belediyesi’nin Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İSU ile birlikte sürdürdüğü çalışmalarla ilçede 145 kilometre içme suyu, 111 kilometre kanalizasyon ve 12 kilometre uzunluğunda yağmursuyu hattı ile birlikte toplamda 268 kilometre altyapı hattı imalatı yapılacak.168,5 milyon TL’ye mal olacak proje kapsamında 2020 yılı Ağustos ayında başlayan çalışmalarla Yenikent, Fatih, Çınarlı, Mersincik, İbni Sina, Çenedağ, Yavuz Sultan, Dumlupınar, Deniz ve Sırrıpaşa mahallelerinin içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu altyapısı yenileniyor.
Ertuğrul Gazi Bulvarı Asfaltlanıyor
İki yıl sürmesi hedeflenen ve şu ana kadar % 33’lük kısmı tamamlanan altyapı çalışmalarının ardından, altyapısı yenilenen bölgelerde üstyapı düzenlemelerine geçiliyor. Mevsim şartlarına bağlı olarak asfaltlamanın gerçekleştiği Fatih Mahallesi Ertuğrul Gazi Bulvarı’ndaki düzenlemeleri yerinde inceleyen Başkan Aygün, devam eden çalışmalarla ilgili İSU yetkililerinden bilgi aldı. Başkan Aygün, altyapı ve üstyapı düzenlemeleri sürecinde vatandaşlardan sabır ve anlayış beklediklerini ifade ederek “Derince'mizin geleceğine yatırım yapıyoruz. Altyapı çalışmalarını tamamladığımız bölgelerimizde havaların düzelmesiyle asfalt serimi yaparak üstyapı düzenlemelerini hayata geçiriyoruz. Çalışmaların tamamlanmasıyla ilçemiz sorunsuz bir altyapı ve üstyapıya kavuşmuş olacak’ dedi.
.gif)
Gündem, 14 Nisan 2021 20:45
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Gölcüklü çocuklara iyi haber!
Altında yön ne olacak?
Büyükakın’dan Ramazan mesajı: Özümüze dönüşün vaktidir
KO-MEK kursiyerleri 40 yıllık tiyatroculara taş çıkarttı
Kocaeli Saadet Partisi’nden kayıp çocuklar çağrısı
Ramazanda Darıca’da her gün ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek
Derince Yelken Kafe Restoran’da iftar menülerinin fiyatı açıklandı
MHP Dilovası İlçe Başkanı Turhan’dan Türkiye ikincisi Boz’u tebrik etti
Ekonomideki kötü gidişat bir firmayı daha iflasa sürükledi
İzmit’te yeni sahne kapılarını açıyor
Beyaz unlu ekmek tamamen tarihe karışıyor
144 konutluk Kartepe Kent Konut Evleri’nde durum ne?
KOTO ve KOSAD’dan kredi süreçlerinde sigorta dayatmalarına karşı ortak duruş
Erbakan, İYİ Parti ile ittifak sinyali verdi
Büyükakın: Toplumda iyiliğin rengi hakim olsun
Paranın itibarı kalmadıysa sorumlusu millet değildir
Söyle bakalım Lozan'la, Atatürk'le barışık mısın?
Erdoğan’ın tutmadığı seyyanen zam sözüne tepki
Son 4 ayda binlerce kişi işsiz kaldı
Körfez RAM’dan BDT eğitimi
Saadet’in Kartepe kongresinde dikkat çeken sözler
Körfez’de denizden 50 araç lastiği çıktı
Çocuğun anlayacağı basit bir şeyi Erdoğan'a yıllarca anlatamadılar
Eleştiren ve düşünenler, kendini akademide değil cezaevinde buluyor
Eski Başbakan Davutoğlu: Maddi sıkıntı yaşıyorum
Başkan Gökçe’den Ramazan’da dayanışma ve birlik, beraberlik çağrısı
Gürkan Karaçam yeni bir kavram ortaya attı! Zihinsel egemenlik
Mehmet Ali Kâğıtçı Dokümantasyon Merkezi hizmete girdi
Ramazan boyunca zam yapılmayacak!
Çayırova’da Ramazan coşkusu
Güneşi görenler soluğu Ormanya’da aldı
MHP Dilovası’nda en genç üye bayrağı el değiştirdi!
Gebze Ticaret Odası önce ihracatın liderlerini ödüllendirdi, sonra istişare için toplandı
İzmit’te Kent Lokantalarında ücretsiz iftar
Başkan Gökçe iş insanlarına DERTAŞ’ı anlattı
Kartepe’deki o cami ilk teravihle açılıyor
Gölcük’te çocukların yüzlerini güldüren gösteriler
Danışmanlık Sektörü KOTO’da buluştu
Tren bilet fiyatları çok yüksek! Yaparsa kim yapar?
