Dilovası Belediyesi’nde zam sevinci
Gündem, 17 Mart 2021 02:49Dilovası Belediyesi ile Genel İş Sendikası arasındaki kadrolu işçilerin maaş zammı anlaşmasının ardından imza töreni önceki gün gerçekleşti.
Geçtiğimiz ay yapılan görüşmeler sonrası kadrolu personelin toplu sözleşmesi konusunda Genel İş Sendikası ile Kadrolu işçilerin sözleşmesine işveren adına Yerelsen ile anlaşma sağlandı.
Dilovası Belediyesi Kültür Salonu’nda yapılan toplu sözleşme töreni Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Genel İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Vedat Küçük ve işçilerin katılımı ile imzalandı.
SENDİKADAN BAŞKAN ŞAYİR’E TEŞEKKÜR
Toplantıda konuşan Genel İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Vedat Küçük, “Dilovası Belediyesi ile yaptığımız görüşmeler de Başkanımıza Hamza Şayir’in iyi niyeti ile mutlu sona ulaştık. Son iki hafta da iki güzel tören düzenleyerek Dilovası’nda ki arkadaşlarımızın yüzünü güldürmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Sözleşme sürecinde bizlere yardımcı olan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve ekibine çalışan arkadaşlarım adına teşekkürlerimi iletiyorum. İşçi arkadaşlarımıza hayırlı olsun.”dedi.
.gif)
BAŞARI EKİP İŞİDİR
Sözleşme töreninde konuşan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ise “Başarı bir ekip işidir. Biz bu ekiple yola çıktık. Biliyoruz ki ekibimiz mutlu ve huzurlu olduğu sürece Dilovası’nın daha güzel olacağına inanıyor ve elimizden geldiğince mesai arkadaşlarımızın ve ailelerinin yüzlerini güldürmeye çalıştık.
YÜZDE 16 ZAM
Hepimiz ilçemizin yarınları için hep birlikte çalışıyoruz. Hedefimiz olan Yeni Dilovası’nı, Yükselen Dilovası’nı hep birlikte inşa edeceğiz. Onun için enflasyon oranında ki zam oranı olan yüzde 15 zam oranı ile birlikte bizde üzerine yüzde 1 ekleyerek tüm kadrolu işçilerimize yüzde 16 zam yapıyoruz. Gönül isterdi ki daha çok verelim ancak imkanlar şuan için buna müsaade ediyor. İnşallah ilerleyen süreçte hedeflerimize ulaştıkça, sizler için elimizden gelenin daha fazlasını yapmaya çalışacağız. Yaptığımız bu sözleşme ile yeni ücretlerinizi ailelerinizle birlikte mutlu bir şekilde harcamanızı diliyorum” dedi. Kadrolu işçilerin sözleşmesine işveren adına Yerelsen katıldı. İki sendikanın görüşmeleri neticesinde enflasyon oranında zam verildi.
Gündem, 17 Mart 2021 02:49
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Mehmet Avcı’dan bir kez daha Atatürk ve Cumhuriyet çağrısı geldi
Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş’tan 30 Ağustos mesajı
Elektrikli araçlardaki tehlike
Milli eğitim ve ulus devlet hedef alınıyor
Evrem İşitme Cihazları Körfez’de de hizmette
Beklenen İstanbul depremi ile ilgili yeni açıklama
Vali Aktaş, AKP İl Başkanı Talus’u ağırladı
Kocaeli Valiliği’nden uyarı: Kuvvetli yağışlara dikkat!
Kocaeli Ultra, 29 Ağustos’ta Kartepe’de yarışacak!
Süleyman Soylu doğruyu söyleyenlere yalancı mı dedi?
Başkan Bıyık Darıcalıları gurur ve coşkuyu birlikte yaşamaya davet etti
Dilovası’nın Şükrü amcası son yolculuğuna böyle uğurlandı
Hayır diyememe psikolojisi!
Gölcük'te dev spor kompleksi inşaatı ne durumda?
Kocaeli vekili Gergerlioğlu Temmuz ayında da arı gibi çalıştı
Erdoğan o görevde kalmak için yine sistemi değiştirecek!
Esnafın vergi ve SGK borcu engeli kaldırıldı
Çenesuyu’nun yeni binasını Özgür Özel açacak
Kocaeli’nin önünü açacak bir politika setine ihtiyaç var
Büyükşehir bu konuda sınıfta kaldı!
Başkan Büyükakın başarılı öğrenci ve sporcuları kutladı
Altında yeni rekorlar kapıda mı?
Kocaeli Büyükşehir Ahlat’ta çadır kurdu
Okullar açılmadan bunlar yapılacak mı?
Terör örgütü liderinden müzakere eden bir siyasetçi çıkardılar
Asgari ücrete yüzde 50 zam mı yapılacak?
Av. Görkem Bora Taner, Kocaeli Barosu Yönetim Kurulu üyeliğine adayım dedi
Yemek kartından o ücreti almak yasak!
Erdoğan'ın övdüğü marketin 30 şubesi kapandı!
Gölcük’te intihar şoku! 19 yaşındaki genç canına kıydı
Başiskele Kavşağı Projesi’nde sona gelindi
Başkan Hürriyet’e iftira mı atıldı?
Kocaeli İl Sağlık Müdürü Pehlevan şimşekleri üzerine çekiyor!
TBMM’nin artık hiçbir kıymeti harbiyesi kalmadı
Körfez’de doğalgazlı mangal ünitelerinin sayısı artacak
Seçim barajı yüzde 5'e mi inecek?
Akaryakıtta 4 liralık indirim
OYAK Çimento’da kadın çalışanlara yönelik o programın ilk dönemi tamamlandı
Büyükakın’a dengeli yatırım çağrısı
