Tabletler öğrencilere teslim edildi
Eğitim, 06 Mart 2021 16:43Kocaeli Sanayi Odası Dumlupınar Ortaokulu öğrencilerine verilmek üzere Kocaeli Sanayi Odası ev sahipliğinde düzenlenen tablet dağıtım programı Vali Yardımcısı Dursun Balaban’ın katılımlarıyla gerçekleştirildi.
Vali Yardımcısı Dursun Balaban’ın yanı sıra Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Gölcük Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, Okul Müdürü Hamit Ümit Şişman, öğretmenler ve öğrenciler katıldığı program, saygı duruşu ve İstikalal Marşı’nın okunması ile devam etti.
.gif)
Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu’nun açılış konuşmalarının ardından Vali Yardımcısı Dursun Balaban’ın yapmış olduğu konuşmalarında: “Bu binalar içinde cıvıl cıvıl çocuklar olduğu zaman çok daha güzel oluyor. Koronavirüs pandemisi nedeniyle çocuklarımız okullarından uzak kaldı. Onları okullarıyla buluşturmak ve eski normal yaşantımıza bir an önce dönmek istiyoruz. Bunu da ancak el birliği ile başarabileceğimize inanıyoruz. Biz Kocaeli olarak bunu başarabilecek güçteyiz.”
Maske, sosyal mesafe ve temizliğe dikkat ederek bu salgından kurtulmanın mümkün olacağını belirten Vali Yardımcısı Balaban: “Gerçekten bu günler sıkıntılı günler. Çocuklarımız, büyüklerimiz evlerde kapalı kaldı. Biz onları çok seviyoruz. Çocuklar geleceğimiz, büyükler ise bizim en büyük değerimizdir. O bakımdan biraz daha sabır gösterilmesini bekliyor ve alınan kararlara uyulmasını istiyoruz.”
Uzaktan eğitim gören öğrencilere destek olmak amacıyla başlattıkları güzel çalışma için Kocaeli Sanayi Odası’nı tebrik eden Vali Yardımcısı Balaban; “Devletimizin, Büyükşehir ve ilçe belediyelerinin, odalarımızın ve hayırseverlerimizin desteğiyle çocuklarımızın tablet ihtiyaçlarını giderdik. Dağıtımı yapılan bu elektronik cihazların bağımlılığa yol açmadan, onlar için faydalı olacak işlerde kullanmalarını öğrencilerimizden istiyor, sağlıklı, huzurlu ve mutlu günler diliyorum.” dedi.
Kocaeli Sanayi Odası tarafından temin edilen 60 adet tablet, Vali Yardımcısı Dursun Balaban ve protokol üyeleri tarafından hayırlı olsun dilekleriyle öğrencilere teslim edildi.
Eğitim, 06 Mart 2021 16:43
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Erdoğan adına kurulan vakıf vergiden muaf tutulmuş
Derince’de anlamlı kermes
Büyükakın, üç ayların başlangıcını kutladı
Doğusel: Gemilere yönelik saldırıları endişeyle takip ediyoruz
İYİ Parti Kocaeli’de yeni üyelere rozetleri takıldı
Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Bulut’un makam odası boş kalmıyor
Medya operasyonlarının asıl sebebi ne?
Vali Aktaş’tan Lastik-İş Sendikası’na ziyaret
Kaybettiğiniz eşyalar burada olabilir!
Hyundai Motor Türkiye’nin kurumsal web sitesi yenilendi
İlaç fiyatlarına zam kapıda!
AKP'li Tayyar yine gıybet yaptı!
Yağmur yağsa sığınacak yer yok!
Büyükakın STK’lara seslendi
Bahçeli'den DEM'in Öcalan mitingine destek!
Gölcük Hamidiye’de Kestane Festivali coşkusu
Saadetliler Gölcük’te Hasan Bitmez anısına lokum dağıttılar
Zeray GYO için Borsa İstanbul’da ilk gong çaldı
Kocaeli’de yılbaşı gecesi işletmeler 03.30’a kadar açık kalacak
Büyükakın’a haddehane cevabı: Halkla alay etmeyin!
Dilovası faciası ile ilgili bilirkişi raporu ve iddianame üzerinde siyasi baskı var!
Otoyola çıkacak sürücüler dikkat! Kandıra gişelerinde çalışma var
İzmitli sporcu gece yarısı silahla vuruldu
Trafik cezaları cep yakacak!
Symbol AVM’ye yakın nokta çöplüğe döndü!
İYİ Parti’de Yüksel Ercan’ın yardımcıları belli oldu
AKP Genel Başkanlığına Bilal Erdoğan mı geçecek?
Özgür Özel, DEM'lilere sert çıkmayacak mı?
Büyükakın: Sadece iş yapacağız, laf uçar, eser kalır
Başkan Sezer muhtarları dinledi ve yardımcılarına talimat verdi
Ekmek ve simit zamları için yeni bir uygulama
Büyükşehir’in kursu ile kendi işlerinin patronu oldular
Kocaeli’de muhteşem Atatürk sergisi
İki adet metro tüneli açma makinesi Derince’ye getirildi
DEM'lilerin raporunu paçavra diyerek yırttı!
Sapanca gölü geri çekiliyor, ekosistem tehlikede
Kocaeli’de fotoğraf yarışmasına rekor başvuru
Başkan Hürriyet İzmitlileri bu pazara davet etti!
Vali Aktaş güne okul ziyareti ile başladı
