Şayir ve Yıldırım'dan, ahde vefa ziyaretleri
Gündem, 30 Ocak 2021 01:27Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ahde vefa ziyaretlerine devam ediyor.
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, AK Parti Kocaeli İl Yönetim kurulu üyesi Halil İbrahim Arslan, Meclis üyeleri ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Dilovası Ak Parti İlçe Teşkilatında önceki dönemlerde görev almış yönetici ve kanaat önderlerini unutmayarak, ahde vefa örneği sergileyerek ziyaretlerde bulundu.
AHDE VEFA ZİYARETLERİ
Başkan Şayir, Başkan Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyeleri ziyaretleri kapsamında önceki dönemlerde görev yapan Kurucu Belde Yönetim Kurulu üyesi Kemal Kotan, Hasan Korkmaz, Mülazım Arslan, Fevzi perk, Eski Gençlik Kolları Başkanı Ferdi Erdoğan, Eski Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Kanaat Önderlerinden Alican Artut, Cemil Arslan Hoca ziyaret edildi.
.gif)
AK HİZMET ANLAYIŞI İLE YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ
Ziyaretlerde İlçe Başkanı Yıldırım, geçmişte teşkilatlarda çeşitli görevlerde yer alan ve belediye yönetiminde bulunan partililere bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Başkan Şayir ise geçmişte görev alan tüm yöneticilere teşekkür ederek, onlardan aldığı bayrağı en üst seviyelere çıkartmak için canla başla çalışmaya devam ettiklerini ifade ederek "Teşkilatımızla her zaman uyum içerisinde halkımıza hizmet etmek için elimizden gelenin fazlasını yapmaya gayret edeceğiz. AK kadrolarla çıktığımız bu yolda AK Parti'nin 18 yıllık ülkemizde göstermiş olduğu hizmet anlayışı ile ilçemize en güzel hizmetleri yapmanın heyecanını yaşıyoruz. Sizler de geçmişte bu teşkilatlara emek vermiş birileri olarak sizlerin de desteği ile yolumuza devam ve ilçemize hizmet edeceğiz” dedi.
BAŞKAN ŞAYİR'DEN ÇOCUKLARA MÜJDE
Ahde vefa ziyaretleri sırasında çocuklarla bir araya gelen Başkan Şayir, Göreve geldikleri günden bu yana en büyük yatırımı Dilovası'nın geleceğine yapmaya gayret ettiklerini belirterek, "Dilovası'nın geleceği olan çocuklarımızın eğitimi için adeta seferber olduk. Herşey çocuklarımız için diyerek eğitim seviyesi yüksek bir Dilovası'nı inşa etmeye çalışıyoruz. Teşkilatımızın da desteği ile önümüzdeki haftalarda ilçemizde ki hemen hemen tüm çocuklarımıza tablet dağıtacağız” diyerek çocuklara tablet müjdesini verdi. Başkan Şayir'in tablet müjdesini duyan çocuklar Başkan Şayir'e sevgi gösterisinde bulunarak teşekkür ettiler.
HAYATINI KAYBEDEN YÖNETİCİLERİN MEZARINI ZİYARET ETTİLER
Ziyaretler esnasında vatandaşlarla da hasbihal eden Başkan Şayir, Başkan Yıldırım ve beraberindekiler daha sonra AK Parti İlçe Teşkilatında görev yapıp vefat eden yöneticilerden Fesih Şahin ve Muhammet Korgan’ın kabirleri ziyaret ederek dualar okudular.
Gündem, 30 Ocak 2021 01:27
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Zeray GYO, halka arz ile büyüme hedefini yeni bir safhaya taşıyor
İzmit’te Kumla Deresi’nden çıkan toprak yol kenarında bırakıldı
İmralı sürecinde masayı ABD kurdurdu
Büyükakın’dan metro ve otobüs sürücü koltuğuna oturmak isteyen kadınlara çağrı
İzmit’te ücretsiz yüzme eğitimi başladı
Tepkiler yöneticilere 30 bin TL zam teklifini geri çektirdi
Gölcük’te terk edilmiş bir bina daha yıkıldı
Karanlıkta okula giden çocukların bedeli inatla ödenemez!
Bir köklü firmadan daha kötü haber!
Açlık sınırı 30 bin, engelli maaşı 7 bin!
BTP’liler Ankara’ya akın edecek!
Büyükakın: Biz bu temizliği yapmazsak yarın yeni nesillerin denize girme şansı olmayacak
Kocaeli Büyükşehir mezbahası örnek tesis olacak
Gebze’de 3 aydır maaş alamayan işçilere EMEP’ten destek
Başkan Gökçe Körfezkent esnafıyla bir araya geldi
Başkan Sezer Kadın Hakları Günü’nü kutladı
Tramvay hattında aydınlatma lambaları gündüz de yanıyor
Tepkilerden sonra memur zamları geri mi çekiliyor?
TRT'de yayınlanan o haber Mansur Yavaş'ı kızdırdı
Sigaradan akaryakıta o zamlar otomatiğe bağlandı!
Erdoğan, Kocaeli’de’deki Gonca efelerini tebrik etti
Başiskele’de Özel Kübra Sapmaz Yetenek Kursu açıldı
Kartepe Stadyum Yolu’nda tehlikeli hareketler
İngiltere'ye kaçan o soyguncu Fesli Kadir sever çıktı!
İmralı konusunda CHP ve DEM'den ortak tepki!
İYİ Parti Kocaeli’de görev dağılımı da tamam
O cadde karanlık ve tehlikeli
Körfezli yüzücü Trabzon’da madalyayı kaptı!
Sahte diplomalılar yönetim kademelerinde, Atatürkçü teğmen bakkallık yapıyor
Çayırova’da alkışlar özel bireylere
Vali Aktaş Kandıra’da şehit ve gazi yakınlarını ziyaret etti
Hürriyet bir kez daha Büyükakın’a seslendi: Kimi koruyorsunuz?
Hani pazarlık yoktu! PKK Öcalan'ın serbest bırakılmasını şart koşuyor
İzmit’te Engelliler Günü’nde dayanışma mesajı
Başkan bir tepsi baklava ile Kocaelispor tesislerine gitti
KSO Başkanı Zeytinoğlu ihracat rakamlarını değerlendirdi
Kocaeli’de susuzluk alarmı! Muhtarlar da devreye girdi
Maaş zam oranı zam büyük ölçüde belli oldu
Bizimköy’de çalışanlar ve yönetim hep birlikte pasta kesti
