Gelecek Körfez taşıyıcıları dinledi
Siyaset, 15 Aralık 2020 19:07Gelecek Partisi Körfez İlçe Başkanı Fırat Türker, yöneticileriyle birlikte ilçede faaliyet gösteren iki ayrı taşıyıcılar kooperatifini ziyaret ederek sorunlarını dinledi.
Gelecek Partisi Körfez İlçe Başkanı Fırat Türker; yönetim kurulu üyeleri, ilçe gençlik kolları başkanı Serkan Meydan ve Gelecek Partisi İl Başkanı Ömer Faruk Başaran’ın danışmanı Şeref Meydan ile birlikte S.S.Yarımca Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Veysel Şenol ile S.S. 75 Nolu Yarımca Kamyoncular ve Tırcılar Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Ercan Ayvaz’ı ayrı ayrı ziyaret etti. Körfez ilçe gençlik kolları başkanı Serkan Meydan, başkan Ercan Ayvaz’a, ilçe teşkilat başkanı Fikret Bakır da Veysel Şenol’a çiçek takdiminde bulunurken, ziyaretler son derece samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşti.
Kooperatif başkanları ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getirirken, “Zaman zaman dile getirmiş olduğumuz sorunların Gelecek Partisi tarafından da gündeme getirilmesi memnuniyet verici. Bizlerin sorunlarına farklı kesimlerin hele hele muhalefet partisinin gündeme getiriyor olması önemli. Yapıcı ve olumlu bir muhalefet, çözüm odaklı muhalefet böyle olmalı. Bu bağlamda sizlere teşekkür ediyoruz” dediler. Taşıyıcılar ve şoför esnafının sorunları hakkında rapor hazırladıklarını belirten başkan Fırat Türker de “İlk etapta sizlere vergisiz akaryakıt imkanı tanınmalı. Fahiş rakamlara ulaşan köprü ve otoyol ücretlerinde sizlere kolaylık sağlanmalı. Ziyaretlerle edinmiş olduğumuz bilgi ve verileri rapor haline dönüştüreceğiz” diye konuştu.
.gif)
Siyaset, 15 Aralık 2020 19:07
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
İktidarın seçim planı
Akaryakıt fiyatları 15 lira birden düşecek mi?
Büyükakın, AKP’nin yeni Kandıra yönetimini makamında ağırladı
Körfez Meclisi toplandı: Komisyon seçimleri tamam
Bu sokakta yayalar nasıl yürüyecek?
Derince meyve ağaçlarıyla yeşillenecek
Vatandaşın cebinden çıkan para şirketlere aktarılıyor
Bu en basit deyimle siyaseten bir hadsizliktir
Vali Aktaş’tan İzmit İlçe Jandarma Komutanlığı’nda inceleme
Halk oyunları ekibi Darıca’ya büyük gurur yaşattı
Orman Kütüphanesi’nde benzersiz deneyim
Ne biçim Cumhurbaşkanısın sen
KOÜ Hastanesi’ne Aracı ailesinden büyük destek
SEDAŞ’ın yetenek programı proje sunumları ve sertifika töreni ile sona erdi
Polislerin yaşadığı mağduriyetler araştırılsın önergesi AKP ve MHP oylarıyla reddedildi
Doğalgaz fiyatlarında sert düşüş
Yıkılan eski İnterteks Fuar alanında yapılar yükseliyor
Dilovası Meclisi’nde komisyonlar belirlendi
Kocaeli’de Ulusal Fotoğraf Yarışması başvuruları başladı: 226 bin TL ödül dağıtılacak
Zamkolik olduk! Vatandaşa büyük darbe
En çok tüketilen içeceğe zam yapıldı!
İYİ Parti’de görevden alınan Alpay Çakırcı’dan açıklama
İzmit’te sokak hayvanlarına modern yaşam alanı geliyor
Ağaçlandırma böyle mi olur?
GOSB Teknopark’ın Ardahan’da açtığı ofiste girişimci kabulü başladı
İzmit Belediyesi’nden gurur verici bütçe tablosu!
Terör saldırısında çatışmanın ortasında kaldılar
Cumhurbaşkanı danışmanları Gölcük’te konuşacak!
Adam gibi yapacaksın o Adalet Bakanlığını
Kartepe Belediyesi’ne kimse gelmesin mi isteniyor?
Başiskele personeli silahla kendini vurarak intihar etti
Dilovası’nda çocuklar ve anneler için anlamlı etkinlikler
Körfez Kent Konseyi’nde projeler için ihtisas komisyonları kuruldu
Buraya neden kaldırım yapılmıyor?
İSU’dan Halıdere’ye 25 kilometrelik altyapı
İYİ Parti’de Derince ilçe yönetimi görevden alındı
O teröristler İzmit'ten araç kiralamışlar
İzmitli kadınlar Dünya Sağlık Günü’nde de yürüdü
Bu yeşil alanı temizleyin!
