Müslüm Osmanoğlu ilçe başkanlığını devretti
Gündem, 11 Aralık 2020 15:48Gelecek Partisi’nin Gebze kurucu ilçe başkanı olan ve 1. olağan ilçe kongresinde ilk seçilmiş başkan olan Müslüm Osmanoğlu kendisine verilen görev sürecini tamamlayarak ilçe başkanlık bayrağını yol arkadaşlarına devretti.
İLKLERİN TEŞKİLATI OLDUK
Gelecek Partisi Gebze İlçe Başkanı Müslüm Osmanoğlu katıldığı son yönetim kurulu toplantısında yaptığı konuşma ile kendisine verilen görev sürecini tamamladığını ve gönül rahatlığı içerisinde görevi devredeceğini açıkladı. İl Başkanı Ömer Faruk Başaran, genel merkez yerel yönetimler ve şehircilik başkan yardımcısı Serap Çakır’ın da katıldığı yönetim Kurulu toplantısında bir konuşma yapan Osmanoğlu, “Gelecek Partisi Kocaeli Teşkilatında 1 Nisan 2020 tarihinde ilk atanan ilçe başkanıydım. Kısa sürede İlçe binamızı tutarak, tefrişatını yaptık yönetimimizi oluşturduk. Yönetimle birlikte sıfırdan oluşturduğumuz teşkilatla 26 Temmuz 2020 tarihinde yine bir ilki başararak kongresini yapan ilk ilçe teşkilatı olduk. Bütün bunları siz değerli arkadaşlarımla birlikte gerçekleştirdik. Sayın il başkanımız Ömer Faruk Başaran şahsıma bu görevi teklif ettiğinde şartlı olarak kabul etmiştim. Kendisine verdiğim sözü tutarak sizlerle birlikte teşkilatımızı bu günlere getirdik. Şahsım olarak aldığım görevi tamamlamış olmanın tatlı huzuru içerisinde gözüm arkada kalmadan siz arkadaşlarıma bayrağın emin ellerde olduğu bilinciyle teslim ettiğimi düşünüyorum. Bu süreçte sürekli olarak desteğini yanımda hissettiğim başta il başkanımız sayın Ömer Faruk Başaran’a, Yerel Yönetimler ve Şehircilikten Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Doğan Demir’e ve siz kıymetli yönetici arkadaşlarıma tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Bunun kesinlikle bir istifa olmadığını, nöbet devri olduğunu da vurgulamak istiyorum. Gelecek Partisi Gebze İlçe teşkilatı ne zaman bana ihtiyaç duyarsa her zaman destek olmaya hazır olduğumun bilinmesini isterim” dedi.
PARTİMİN EMRİNDEYİM
Osmanoğlu konuşmasının devamında “İlçe başkanlığı sürecinde il ve büyük kurultay deneyimlerini yaşarken siyasal tecrübelerime yeni şeyler ekleme şansım oldu. Bu süreçte Gelecek Partisi’nin ülkemiz demokrasisine katacaklarının heyecanını yaşadım. Bu ülkenin ve vatandaşlarımızın Gelecek Partisi ve Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun devlet adamlığı deneyimlerine ihtiyacı var. Buna tüm kalbimle inanıyorum. Ben siyasal yaşamıma bundan sonra parti üst yönetiminin bana vereceği görevi ayrım yapmadan, seçici davranmadan şimdiye kadar olduğu gibi emir kabul edip devam edeceğim. Partinin vereceği her görevi heyecanla yerine getirmeye hazır olduğumun bilinmesini istiyorum” dedi. Duygusal anların yaşandığı toplantı sonunda, Müslüm Osmanoğlu yönetimindeki arkadaşlarıyla teker teker vedalaşarak, helallik alıp ilçe teşkilatından alkışlar eşliğinde ayrıldı.
Gündem, 11 Aralık 2020 15:48
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Gölcük’te terk edilmiş bir bina daha yıkıldı
Karanlıkta okula giden çocukların bedeli inatla ödenemez!
Bir köklü firmadan daha kötü haber!
Açlık sınırı 30 bin, engelli maaşı 7 bin!
BTP’liler Ankara’ya akın edecek!
Büyükakın: Biz bu temizliği yapmazsak yarın yeni nesillerin denize girme şansı olmayacak
Kocaeli Büyükşehir mezbahası örnek tesis olacak
Gebze’de 3 aydır maaş alamayan işçilere EMEP’ten destek
Başkan Gökçe Körfezkent esnafıyla bir araya geldi
Başkan Sezer Kadın Hakları Günü’nü kutladı
Tramvay hattında aydınlatma lambaları gündüz de yanıyor
Tepkilerden sonra memur zamları geri mi çekiliyor?
TRT'de yayınlanan o haber Mansur Yavaş'ı kızdırdı
Sigaradan akaryakıta o zamlar otomatiğe bağlandı!
Erdoğan, Kocaeli’de’deki Gonca efelerini tebrik etti
Başiskele’de Özel Kübra Sapmaz Yetenek Kursu açıldı
Kartepe Stadyum Yolu’nda tehlikeli hareketler
İngiltere'ye kaçan o soyguncu Fesli Kadir sever çıktı!
İmralı konusunda CHP ve DEM'den ortak tepki!
İYİ Parti Kocaeli’de görev dağılımı da tamam
O cadde karanlık ve tehlikeli
Körfezli yüzücü Trabzon’da madalyayı kaptı!
Sahte diplomalılar yönetim kademelerinde, Atatürkçü teğmen bakkallık yapıyor
Çayırova’da alkışlar özel bireylere
Vali Aktaş Kandıra’da şehit ve gazi yakınlarını ziyaret etti
Hürriyet bir kez daha Büyükakın’a seslendi: Kimi koruyorsunuz?
Hani pazarlık yoktu! PKK Öcalan'ın serbest bırakılmasını şart koşuyor
İzmit’te Engelliler Günü’nde dayanışma mesajı
Başkan bir tepsi baklava ile Kocaelispor tesislerine gitti
KSO Başkanı Zeytinoğlu ihracat rakamlarını değerlendirdi
Kocaeli’de susuzluk alarmı! Muhtarlar da devreye girdi
Maaş zam oranı zam büyük ölçüde belli oldu
Bizimköy’de çalışanlar ve yönetim hep birlikte pasta kesti
Başkan Büyükakın’dan yaşlılara: Sizler başımızın tacısınız
Körfez’de belediye ve Kızılay el ele verdi, sevgi mağazası açıldı
Maske takma zorunluluğu geri mi dönüyor?
Başkan Gökçe pazarda esnaflar ve vatandaşlarla bir araya geldi
Kocaeli’de 137 halk otobüsü şoförüne ceza
İmamın yaptığına bakın!
