BTP'den yeni üyelik kampanyası
Siyaset, 10 Aralık 2020 01:03Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Kocaeli teşkilatları üyelik kampanyası başlattı.
BTP Kocaeli il başkanlığında dün akşam pandemi kurallarına uygun olarak gerçekleştirilen toplantıya BTP Kocaeli il Başkanı Muharrem Can, ilçe başkanları, BTP Genel Merkezi'nden teşkilat başkanı Lütfullah Önder,yardımcısı Ahmet Burak Güven ve insan kaynakları sorumlusu Ender Karabulut katıldı.
BTP Kocaeli İl Başkanı Can'ın selamlama konuşmasının ardından Teşkilat Başkanı Lütfullah Önder şöyle dedi: İnsanlık, insan merkezli bir model arıyordu, bu model Türkiye'den çıktı, Prof. Dr. Haydar Baş'ın Milli Ekonomi Modeli. Böylece Kapitalizmin tabutuna çivi çakılmış oldu.
BTP Kocaeli İl Başkanı Can'ın selamlama konuşmasının ardından Teşkilat Başkanı Lütfullah Önder şöyle dedi: İnsanlık, insan merkezli bir model arıyordu, bu model Türkiye'den çıktı, Prof. Dr. Haydar Baş'ın Milli Ekonomi Modeli. Böylece Kapitalizmin tabutuna çivi çakılmış oldu.
MEM, ülkeleri ve bireyleri hiç kimseye muhtaç olmadan mükemmel bir hayat yaşatacak çok önemli gelir kalemleri, çözüm formülleri sunuyor.
Bu sebeple MEM, Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş'ın ifade ettiği gibi, sadece bir kitap değil, yol gösterici bir pusuladır.
Rusya ve Çin başta olmak üzere 4 milyar nüfusa sahip BRICS devletleri bu pusulayı takip ettiler ve Kapitalizmin boyunduruğundan hızla kurtuldular.
Darısı Türkiye'nin başına.Biz böyle mükemmel bir proje ve kadroya sahibiz ,bu güzel fikir ve projeleri tüm Kocaeli'de her bir evden en az bir BTP li olacak şekilde yeni üye çalışmaları başlatıyoruz en kısa zamanda 1000 lerce üyemiz olacaktır. Allah hepimize başarılar nasip etsin dedi.
BTP Kocaeli İl Başkanı Muharrem Can'da tüm ilçe başkanlarımız ve il yönetimimiz gece gündüz çalışarak hedeflerimize varacağız dedi.
BTP Kocaeli İl Başkanı Muharrem Can'da tüm ilçe başkanlarımız ve il yönetimimiz gece gündüz çalışarak hedeflerimize varacağız dedi.
.gif)
Siyaset, 10 Aralık 2020 01:03
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
O dev şirket de iflas etti
Eşme sahilindeki Bostanlar Kafe Kartepe Belediyesi tarafından kapatıldı
İzmit’te Türk Halk Müziği Uygulama Topluluğu ve Gençlik Korosu için başvurular başlıyor
Hangi parti birinci?
Dilovası’nda binlerce kişi bu festivalde buluştu
MHP eski il başkanı Ünlü, Vali Aktaş’ı ziyaret etti
Zeytinoğlu büyüme ve işsizlik oranlarını değerlendirdi
Halkevi’nde yeni dönem kayıtları başlıyor
Ülkücü şehit Erhan Cengiz kabri başında dualarla anıldı
Hakkında soruşturma açılan Melih Gökçek'le ilgili yeni gelişme!
Körfez’de minik futbol şenliği
Erdoğan yüzde 50+1'li sistemde seçilememe endişe içinde mi?
Açlık sınırı 37 bin lirayı aştı
İzmitli umre yolcuları kutsal topraklara uğurlandı
İşsizlikte büyük artış
Altında düşüş sürüyor!
Motorinde fiyatlar bu gece değişecek!
Binlerce kişiye istihdam!
Önce fener alayı, sonra konser
Fatma Başkan’ın 30 Ağustos mesajı İzmitlilerle paylaşıldı
Rahvan At Yarışları Gölcük Koşusu’na yoğun katılım
Kocaeli’de Türk Ocakları’nın mecmuası Genç Mergen’in ilk sayısında dikkat çeken yazı
Esnaf yeni bir borç düzenlemesi istiyor!
Büyükşehir’in tesisi fındık üreticisini rahatlattı
Marmara'da 185 sarsıntı: Büyük deprem kapıda mı?
MHP’liler Dilovası’nda stant açtı bayrak dağıttı
Eski Belediye Başkanı Cevdet Bağdat’tan üzücü haber
Gölcük’teki bu parkta önlem alınması isteniyor
İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şirin: Ne mutlu Türk’üm diyene
Büyükakın, judoda göğsümüzü kabartan sporcuyu kutladı
Okullara personel alımı için İŞKUR ile protokol imzalandı
Kademeli emeklilik için tarih verildi!
Milyonlarca genç sistem dışına itildi
Kartepe’deki Ultra Trail organizasyonuna katılan sporcular bakın ne dedi!
Erdoğan'ın kafasındaki plan ne?
Derince’de konserli büyük zafer coşkusu!
Vali Aktaş’tan 30 Ağustos mesajı
Kartepe’deki yarışta kupalar sahiplerini buldu
MHP Dilovası’ndan o kütüphaneye kitap desteği
