Başkan Hürriyet’ten 10 Aralık İnsan Hakları Günü mesajı
Gündem, 10 Aralık 2020 16:14İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, “Bütün insanlar hür, haysiyet ve haklar bakımından eşit doğarlar” ilkesinin kabul edildiği İnsan Hakları Evrensel Bildirgesi’nin kabulünün yıldönümünde, insan hak ve özgürlüklerinin, yaşam biçimlerinin korunmasının, demokrasinin kalitesini belirleyen en önemli faktörlerden biri olduğuna vurgu yaptı.
İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Birleşmiş Milletler tarafından 10 Aralık 1948’de kabul edilen İnsan Hakları Evrensel Bildirgesi’nin tüm dünyada yaş, dil, din, ırk, renk, cinsiyet, etnik köken ya da siyasi düşünce ayırmaksızın eşitlik temelinde haklarını güvence altına aldığını ifade eden Başkan Hürriyet, mesajında şu ifadeleri kullandı: “İnsanlar arasında hiçbir ayrım, ötekileştirme kabul edilemez. İnsanlar din, dil, ırk, mezhep, statü gibi farklılıklara göre değerlendirilemez. Herkes seçimleri konusunda özgürdür ve farklılıklar hayatın zenginliğidir.
Demokrasinin kalitesini belirleyen en önemli faktörlerden biri, insan hak ve özgürlüklerinin, yaşam biçimlerinin korunması ve geliştirilmesidir. Bu alandaki gerçek başarının anahtarı ise, tüm bireylerin hak ve özgürlük bilinci, istenci ve duyarlılığına sahip olmasıdır. Devletin ve tüm yönetim kademelerinin en önemli görevlerinden biri, insan hak ve özgürlüklerinin korunması, yurttaşlar arasında adalet duygusu oluşturacak bir yönetim anlayışı benimsenmesidir. Bu vesileyle tüm insanlığın 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü’nü kutlarken, hep birlikte barış içinde yaşayacağımız daha özgür ve mutlu bir gelecek diliyorum.”
Gündem, 10 Aralık 2020 16:14
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü torpil yuvası mı?
İYİ Parti Kocaeli’den ziyaretlere devam
Dövizi tutmak için kaç milyar dolar harcandı?
Başkan Sezer iki altın madalya kazanan yüzücüyü kutladı
Kocaelili çiftçilere sebze fidesi desteği
Buna milli iradeye saldırı denir! Bir başkan daha tutuklandı
Dikkat! Başiskele Kavşağı’nda geceleri trafik güzergahı değişecek
Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi?
O noktada kaza geliyorum diyor
Ara seçim formülü gerçekçi değil
Sakın terörist başını affetmeye kalkmayın!
Elektrik ve doğalgaza zam
Dilovası’na gelen bakanı AKP ve MHP’liler karşıladı
Uçkuruna düşkün başkan AKP'li olunca başka türlü davranılıyor!
Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü’nün başarılı oyuncusu Berk’e milli davet
Gebze’de Saadet partililerden anlamlı ziyaret
Zeytinoğlu: Sanayicimizi rahatlatacak adımların atılması oldukça önemli
Çayırova’da spor lisesi projesi Başkan Çiftçi’nin takibinde
Kadınlar için uygulamalı eğitim alanı Ana Kafe hizmette
Kamu araçları kişisel işlerde mi kullanılıyor?
Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Sarıdoğan’dan İran uyarısı
Göreve iade edilmeyen hâkim üzüntü nedeniyle kanserden öldü
Vatandaşın sofrasından her ay 468 ekmeği çaldılar
Gölcük’te denizaltı faciası böyle anılacak
Trollerin kimlikleri açığa çıkacak!
İzmitlileri sanat müziğine doyurdular!
Gökçe: Okuyan, araştıran ve düşünen nesillerle geleceğimiz çok daha aydınlık
İYİ Parti Kocaeli’den ziyaret atağı
AKP'lilere soruşturma izni yok! İşte adil düzen
Kartepe’deki bu dereye her an bir vatandaş düşebilir!
İzmit’te sahil kenarında yer alan karavanlar o parka gitmedi!
Sosyal medyada yer o görüntüler Dilovası Belediyesi yetkililerini harekete geçirdi
Sigaraya bir zam daha
İzmit Belediyesi’nde hedef 2027’de 400 araç
Çayırova’da dev adamlar özel çocuklarla buluştu
Gebze Ticaret Odası, iş insanları ile yerel yöneticileri bir araya getirdi
Türk Bayramı değil, bir PKK dayatmasıdır
Başkan Söğüt özel gereksinimli öğrencilerle bir araya geldi
Bir haftada 22 milyar dolar eridi!
