Hayatı paylaşmak adına hiçbir engel yoktur
Gündem, 02 Aralık 2020 19:06Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle yaptığı açıklamada Hayatı paylaşmak adına hiçbir engel yoktur dedi.
Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle yaptığı açıklamada: “3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü bir kutlama günü değil, aksine; engelli vatandaşlarımızın yaşadıklarını anlama ve bu minvalde bizlerin de hayatlarını gözden geçirmesi gereken bir farkındalık günüdür. Hepimizin engelli adayı olduğunu unutmamalıyız.
Engelli vatandaşlarımızın sosyal yaşam içinde yer almalarını sağlama, ihtiyaçlarını iyi anlama ve onlara mevcut şartlar içinde en iyi ortamı hazırlama sorumluluğu ile hareket etmeliyiz. Kadın ve çocuklarımız için olduğu gibi engelli hemşehrilerimiz için de pozitif ayrımcılık yapılması gerektiğini düşünüyoruz.
Gölcük Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezimizde, Gölcük Engellilerle Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanımız Sayın Hasan Bat ve yönetiminin fedakar çalışmalarıyla, engelli kardeşlerimizin de azmiyle, toplumun diğer kesimlerinde olduğu gibi; sportif, kültürel ve sanatsal başarılara imza atabilmeleri, bizleri ziyadesiyle mutlu etmektedir.
Bugüne kadar olduğu gibi; önümüzdeki süreçte de engelli vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştıracak, karşılaştıkları engelleri ortadan kaldıracak, sorunlarının çözümüne katkı sağlayacak çalışmaların öncüsü olmaya, bu konuda kentimizin tüm dinamiklerince yürütülen çalışmalara da azami destek sağlamaya devam edeceğiz.
Korona Virüs tedbirleri nedeniyle bir araya gelememekten derin üzüntü duyduğum ve yol arkadaşlarım olarak gördüğüm çok değerli engelli kardeşlerim ve büyüklerimin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü en kalbi duygularımla tebrik ediyor, kendilerine sağlıklı, mutlu ve huzurlu günler diliyorum” dedi.
.gif)
Gündem, 02 Aralık 2020 19:06
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş vekil mi olacak?
Okullar Arası Basketbol Şampiyonası’nda ödüller takdim edildi
Kurulan şirket sayısı azalıyor
İSU’dan Derince’ye 359 milyon TL’lik altyapı yatırımı
O gazeteci de tutuklandı
Rapor PKK'nın silah bırakmadığının itirafıdır
Şener Söğüt de şehit ailelerini ve gazileri ağırladı
Sepaş Enerji’den abonelere hatırlatma: Bilgilerinizi güncelleyin
Kocaeli’de kültürel mirasın korunmasında akademik iş birliği
Depremin habercisi bulundu!
Gölcük Spor Kompleksi için kollar sıvandı
Uyuşturucu kullanımı Türkiye'de artıyor
Başkan Sezer şehit ve gazi ailelerini iftarda ağırladı
Kocaeli firmalarının beklentileri!
Derince Lisesi’ne kampüs yakışır
Erdoğan'ı övdü, koltuğu kaptı!
İzmit’te mobil aşeviyle her gün bin kişilik iftar
Futbolda bahis soruşturması Kocaeli'ye de sıçradı!
Başkan Söğüt, MHP İl Başkanı Akın’ı kutladı
O dev firma da iflas etti
İzmit Kent Meydanı’ndaki Ramazan Çadırı’nda ilk oruçlar açıldı
Vali Aktaş şehit ve gazi yakınları ile iftarda bir araya geldi
Neresi mutlu Kocaeli’nin be, zehirlediniz
Erzurumlular Vakfı’ndan KASKF Başkanı Aydın’a hayırlı olsun ziyareti
20 sene oy verdim, hakkımı helal etmiyorum
Dinin itibarına en ağır darbeyi vurdunuz
Gebze Ticaret Odası önemli bir buluşmaya daha ev sahipliği yaptı
Kocaeli’de cenazeler 7/24 ücretsiz naklediliyor
Hurmaların yüzde 75'inin İsrail menşeili olduğu ortaya çıktı
Gülümse Kafe’lerde uygun fiyatlı iftar menüleri
Başkan Ömeroğlu’ndan Ramazan mesajı
Bu rapor anayasal yapıya darbedir
İzmit ve Gebze’de 1500 kişilik iftar çadırı kuruldu
İzmit’te de Ramazan geleneği bozulmadı
Gebze depreme hazır mı?
Körfezli kadın ragbiciler ilk etabı lider olarak tamamladı
Kartepe Kent Meydanı Cami ilk teravih namazında dolup taştı
İzmit’te AKP’li gençler Sultan Abdülhamid’i andı
Körfezray metro projesinde özel araç yıkama üniteleri kuruldu
