Damat gitti ekonomi nefes aldı
Siyaset, 14 Kasım 2020 07:10Yeniden Refah Partisi genel başkan danışmanı ve Kocaeli il başkanı Mehmet Aras, gündeme dair açıklamalarda bulundu.
Kocaeli il binasında gerçekleşen toplantıda ekonomi üzerinden hükümete yüklenen Aras, damadın istifası doların 1 liraya yakın düşmesine sebep oldu dedi. Beton-Çimento Ekonomisi’ ve ‘Borç-Faiz Ekonomisi’ politikasıyla, milletin uçurumun kenarına getirildiğini belirten Yeniden Refah Partisi Kocaeli il başkanı Mehmet Aras, damadın istifasıyla ekonomi nefes aldı, kayınpederde giderse ekonomi tümden rahatlayacak ifadelerini kullandı.
ÇARE MİLLİ GÖRÜŞ ÇARE MİLLİ KAYNAKLAR
Aras, bir an önce bu yanlış politikalardan vazgeçilip, üretim-istihdam-ihracat öncelikli bir politika izlenmezse Allah muhafaza faturası daha ağır günler yakındır dedi. Paylaşımda adaletin sağlanacağı, 83 milyon memleket evladının refah seviyesinin artacağı ve herkesin alnının teriyle rızkını temin edeceği bir Türkiye için yola çıktıklarını ifade eden Aras, partimizin Ar-Ge başkanlığının hazırlamış olduğu ‘Milli Kaynaklar Paketi-1’ kitabımızda, milletimize sunduğumuz hizmetler ile borçsuz, zamsız ve vergisiz, yerli ve milli kaynaklar ile bu aziz millete hak ettiği hizmetleri Yeniden Refah Partisi sunacaktır dedi.
.jpeg)
MİLLİ SİYASET AKADEMİSİ
Aras; ‘Siyasi işler başkanlığımız tarafından, 13-14-15 Kasımda Bolu Sarot Termal Tatil Köyünde düzenlenecek, genel başkanımız Dr. Fatih Erbakan beyinde katılacağı milli siyaset akademisi programımıza Kocaeli teşkilatı olarak 70 kişi ile katılım sağlıyoruz. Yönetimde adaleti, siyasette zarafeti, akademide istikameti, görevde gayreti, zorlukta dirayeti, istişarede feraseti ve ülkemizde yeniden refahı tesis edecek nesilleri yetiştirmek için düzenlediğimiz milli siyaset akademimiz ile ülkemize liyakatlı yöneticileri Yeniden Refah Partisi kazandıracaktır’’ diyerek sözlerini noktaladı.
Siyaset, 14 Kasım 2020 07:10
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Son 4 ayda binlerce kişi işsiz kaldı
Körfez RAM’dan BDT eğitimi
Saadet’in Kartepe kongresinde dikkat çeken sözler
Körfez’de denizden 50 araç lastiği çıktı
Çocuğun anlayacağı basit bir şeyi Erdoğan'a yıllarca anlatamadılar
Eleştiren ve düşünenler, kendini akademide değil cezaevinde buluyor
Eski Başbakan Davutoğlu: Maddi sıkıntı yaşıyorum
Başkan Gökçe’den Ramazan’da dayanışma ve birlik, beraberlik çağrısı
Gürkan Karaçam yeni bir kavram ortaya attı! Zihinsel egemenlik
Mehmet Ali Kâğıtçı Dokümantasyon Merkezi hizmete girdi
Ramazan boyunca zam yapılmayacak!
Çayırova’da Ramazan coşkusu
Güneşi görenler soluğu Ormanya’da aldı
MHP Dilovası’nda en genç üye bayrağı el değiştirdi!
Gebze Ticaret Odası önce ihracatın liderlerini ödüllendirdi, sonra istişare için toplandı
İzmit’te Kent Lokantalarında ücretsiz iftar
Başkan Gökçe iş insanlarına DERTAŞ’ı anlattı
Kartepe’deki o cami ilk teravihle açılıyor
Gölcük’te çocukların yüzlerini güldüren gösteriler
Danışmanlık Sektörü KOTO’da buluştu
Tren bilet fiyatları çok yüksek! Yaparsa kim yapar?
Kocaeli’de iftar sofralarının adresi: Antikkapı!
Bahçeli yine Erdoğan gibi konuştu! Kelimeler birebir aynı
İstanbul'a meydan okuyoruz, Kocaeli sanatın da merkezi olacak
Erdoğan, Özel'e çık karşıma diyecek!
Sigaraya zam geldi!
Milletin yarısını zekata muhtaç hale getirdiniz
Çayırova’da Türk Halk Müziği korosu dinleyicilerden tam not aldı
Pazarcılar Odası Başkanı Kumsar’dan Büyükakın’a teşekkür
Derince’deki Basın Sitesi’nde öğrenciler her gün risk altında
Başkan Hürriyet: İzmit’te Ramazan boyunca sofralarımız herkese açık olacak
Özel Körfezim Eğitim Kurumları’nda anlamlı program
Zeytinoğlu bütçe gerçekleşmelerini değerlendirdi
MHP’nin yeni il başkanından, Vali Aktaş’a ziyaret
KOTO’dan Ticaret Bakanı Bolat’a kapsamlı dosya
Kocaeli’de Dermatoloji Uzmanı Doç. Dr. Hatice Kaya artık kendi kliniğinde
Dağcılar Kandıra’da denize girdi
Yaşattıklarınız sahtedir ve sahteciliktir
Bunun adı eşkıyalık! Yaşlı adama saldırdılar
