Tayyip Erdoğan geldi, Mehmet Ellibeş katılamadı
Siyaset, 07 Kasım 2020 07:04Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Kocaeli İl kongresine katılmak için bugün ilimize geldi.
Mevcut Başkan Mehmet Ellibeş’in tek aday olarak girdiği AK Parti İl Kongresi, İzmit'te Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleştirildi Bu kongreye katılacak kişilere korona testi de yapıldı. Kongre salonu Tayyip Erdoğan'ın ilimizde gerçekleştirdiği mitinglerde ve ziyaretlerde çekilen fotoğraflarıyla donatıldı.
Öte yandan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilen kongrede eşi Covid-19 hastalığına yakalandığı için hazır bulunamadı.. Ellibeş kongre salonuna adım bile atmayacak ama yeniden başkan seçilecek. Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek de, Mehmet Ellibeş gibi aynı gerekçeyle kongreye katılamadı.
.jpg)
Erdoğan'ın konuşmasının satır başları şöyle:
"Sözlerime Dağlık Karabağ'ı kurtarmak için mücadele eden Azerbaycanlı kardeşlerimin Şuşa zaferini tebrik ederek başlamak istiyorum. 30 yıldır Minsk üçlüsü tarafından ihmal edilen, aldatılan Azeri Türk kardeşlerimiz sabrettiler ve zafere ulaştılar. Azerbaycanlı kardeşlerimizin sevinci bizim de sevincimizdir. Kardeşim Aliyev başta olmak üzere tüm Azerbaycanlı kardeşlerimizi şahsım, ailemi milletim adına tebrik ediyorum."
Gökyüzünde yıldızların gıpta ettiği Kocaeli. Büyük yıkımlar gördüğü halde her defasında küllerinden yeniden dirilen yiğit Kocaeli. Rüyası, sevdası, davası büyük Kocaeli, sizleri yürekten selamlıyorum. Kocaeli terörle, darbecilerle mücadelemizde hep yanımızdaydı. Türkiye’nin yeni bir yol ayrımında olduğu şu günlerde yine Kocaeli’nde en büyük desteği görüyoruz.
AK Parti 11 milyon 200 bin üyesiyle Türkiye'nin en büyük ve geniş tabanlı, milletimizin en çok sahiplendiği partisidir.Türkiye'nin yeni bir yol ayrımında olduğu şu dönemde Kocaeli'nden yine en büyük desteği bekliyoruz. Her kim ki milletten koparsa halkla arasına duvarlar örerse kendini ulaşılmaz erişilmez bir yere koyarsa hele hele kibir ve fitne belasına bulaşırsa artık bu partide yeri kalmamış demektir. AK Parti içinde yer alan herkes günün 24 saati milletimizle birlikte olmak zorunda. Teşkilattaki değişimi dışlama değil, daha çok insanı kucaklamanın vasıtası olarak görüyoruz.
Bu millete efendi değil, hizmetkar olmanın gayreti içinde olacağız.AK Parti güçlendikçe Türkiye güçlenir. AK Parti kazandıkça Türkiye kazanır.Her kim ki milletten koparsa halkla arasına duvarlar örerse kendini ulaşılmaz erişilmez bir yere koyarsa hele hele kibir ve fitne belasına bulaşırsa artık bu partide yeri kalmamış demektir.Kocaeli'ne son 18 yılda 18 milyar tutarında yatırım yaptık. Bu devlet hiçbir zaman garip gurebayı, fakir fukarayı yalnız bırakmadı.
İzmir depreminin ardından devletimiz tüm kurumlarıyla hemen yardıma koştu. İzmir’de bir yıl içerisinde çalışmalarımızı tamamlayacak ve depremzede kardeşlerimize hemen konutlarını teslim edeceğiz. Çadırdan battaniyeye, sıcak yemekten kumanyaya kadar depremzedelerin tüm ihtiyaçları karşılanıyor. İzmir'de herhangi bir çadır ya da kalacak yer eksiği yoktur. 2 hafta içinde 2 konteyner kent kullanıma hazır hale gelecek.TOKİ yıkılan, yıkılacak olan ve ağır hasarlı binalardaki hak sahipleri için yapılacak yeni binalar için hazırlığa başlamıştır.Deprem gibi ortak bir acıyı dahi hükümete, şahşıma saldırı için kullanılıyorlar. İki çift lafım var. İzmir depremi CHP'nin enkaz altında kaldığı bir depremdir İzmir’de ruhsatları CHP vermedi mi? Bu afetlerin sorumlusu sizsiniz. Her yerde yatay mimari diye bağıran bir Cumhurbaşkanı var ama siz dikey mimariyi savundunuz.
Siyaset, 07 Kasım 2020 07:04
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Anayasa’yı değiştirmeyi teklif edeni dahi tarihten sileriz
Başkan Ömeroğlu, 65 yaş üstü vatandaşlarla bir araya geldi
CHP'liler o partiye mi iltihak edecek?
Kocaeli'den 2 vekile ait dokunulmazlık dosyaları TBMM'de
KARBADER Başkanı Perihan Dede: Kadının olduğu yerde başarı vardır
En büyük banknotla yemek yiyemem!
Kapanca Sokak Festivali’nde müzik dolu unutulmaz bir akşam!
Altın yatırımcılarına uyarı!
Kocaelili akademisyen Sakarya Üniversitesi rektörlüğüne aday oldu
Erdoğan, CHP'lileri milleti ayrıştırmakla itham etti
Okulda siyasi propaganda!
Büyükakın: İzmit’in kurtuluşunun haklı gururunu yaşıyoruz
KOTO’dan uluslararası davet turu
Deniz ulaşımında 115 vapurla hizmet
Halka soruldu! En önemli sorun ne?
Sıcak çarpması kalıcı nörolojik hasara yol açabilir!
Hayrettin Ulusoy 96 yaşında vefat etti
İşte en zengin iller! Kocaeli kaçıncı sırada?
Parti sayısı patladı!
Bu ne hal gençler!
Derince’de minik yüreklerin karne sevinci
Kocaeli’nde süt otu tohumu üreticilerin yüzünü güldürdü
Vali İlhami Aktaş, karne heyecanına ortak oldu
Hesabı kendi seçmenlerine verirler
Yavru tilki Ormanya’da doğaya dönüş gününü bekliyor
Bunaltıcı sıcaklar geliyor!
Çayırova’nın genç basketbolcularından gururlandıran başarı
Pazarlar olmasa vatandaş ucuz meyve sebze yiyemez
Elektrik, su ve doğalgaz faturaları tek ekranda!
Bakan Şimşek'e soruldu: Seçim ihtimali yüksek mi?
Kocaeli’nde plajları gitmeden önce gösteren teknoloji!
Dilovası’ndaki yangın faciasıyla ilgili 7 kişi tutuklandı
Herkes memleketinde yaşasa Kocaeli nüfusu ne kadar olurdu?
3. Kapanca Festivali böyle başladı
Dilovası Belediyesi’nin yeni hizmet binasında sona yaklaşılıyor
Geleceğin kadın girişimcileri Gebze’de ödüllendirildi
Kocaeli Bilnet Okulları’nda mezuniyet coşkusu
Kocaeli’ndeki toplu taşımada yeni hatlar yolda
Tarihçi Volkan Şenel Körfez Meclisi’nde konuştu
