İddialar Sağlık Bakanlığı tarafından incelenmelidir
Sağlık, 11 Ekim 2020 13:04Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı İlçe Temsilcileri ve İş Yeri Temsilcileri ile Temsilci toplantısı yaptı.
Temsilciler Bilgilendirdi
Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı, Türkiye Kamu Sen Denetleme Kurulu Üyesi Ömer Çeker İlce Temsilcileri ve İş Yeri temsilcilerinin katılımı ile çalışma yılının ilk temsilci toplantısını yaptı. Toplantıya Darıca İlçe Temsilcisi Osman Ayaş, Dilovası İlçe Temsilcisi Ahmed Zait Ayadenk, Gebze Fatih Devlet Hastanesi Baş Temsilci Abdurrahman Pınar, Darıca Farabi Eğitim Araştırma Hastanesi Baş Temsilci Zafer Kurt, Temsilci Hasan Çalık, Sevim Ercan Denizhan, Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü Temsilcisi Haşim Çöl, Kadın Kolları Başkanı Meryem Ökde, Başkan Yardımcısı Nurşen Erel Dilovası İlçe İşyeri Temsilci adayı Betül Kök’ün katılımı ile temsilci toplantısı yaptı. Sendikal gelişmeler ve güncel konular hakkında temsilcileri bilgilendiren Başkan Çeker; Görevde yükselme sınavı hakkında açıklamada bulundu.
İddialar Sağlık Bakanlığı Tarafından Ciddiye Alınarak İncelenmelidir.
Şube Başkanı Çeker Görevde yükselme sınavı hakkında yaptığı açıklamada” Görevde yükselme sınavının akabinde bazı sosyal medya platformlarında sınavdaki soru kitapçıklarının fotoğrafları paylaşılarak, soruların sınav öncesinde bazıları tarafından ele geçirildiği iddiaları sosyal medyada yazılıp çizilmektedir. Sınava giren adaylara herhangi bir haksızlık olmaması için söz konusu iddialar sağlık bakanlığı tarafından ciddiye alınarak incelenmelidir.
Sınavına Giren Adaylara Yazılıda Almış Oldukları Aynı Puanları Mülakatta da Verilmeli.
Türk Sağlık Sen tarafından sağlık bakanlığına yapılan başvuruda yazılı sınavda başarılı olan adayların katılacakları sözlü sınavda çalışma barışı, eşitlik, kariyer ve liyakat ilkelerinin verimli ve hukuka uygun kullanılabilmesi açısından adayların yazılı sınav puanlarını etkilemeyecek puan verilmesini talep ettik. Milli Eğitim Bakanlığı ve bir çok Üniversitenin sözlü sınavda tüm adaylara yazılıda almış oldukları aynı puanı vererek hakkaniyeti sağladılar. Sağlık Bakanlığı da görevde yükselme sınavına giren adaylara yazılıda almış oldukları aynı puanları mülakatta da vererek sınava girenler arasında adaleti sağlamalıdır.” dedi.
Sağlık, 11 Ekim 2020 13:04
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Altın yatırımcılarına uyarı!
Kocaelili akademisyen Sakarya Üniversitesi rektörlüğüne aday oldu
Erdoğan, CHP'lileri milleti ayrıştırmakla itham etti
Okulda siyasi propaganda!
Büyükakın: İzmit’in kurtuluşunun haklı gururunu yaşıyoruz
KOTO’dan uluslararası davet turu
Deniz ulaşımında 115 vapurla hizmet
Halka soruldu! En önemli sorun ne?
Sıcak çarpması kalıcı nörolojik hasara yol açabilir!
Hayrettin Ulusoy 96 yaşında vefat etti
İşte en zengin iller! Kocaeli kaçıncı sırada?
Parti sayısı patladı!
Bu ne hal gençler!
Derince’de minik yüreklerin karne sevinci
Kocaeli’nde süt otu tohumu üreticilerin yüzünü güldürdü
Vali İlhami Aktaş, karne heyecanına ortak oldu
Hesabı kendi seçmenlerine verirler
Yavru tilki Ormanya’da doğaya dönüş gününü bekliyor
Bunaltıcı sıcaklar geliyor!
Çayırova’nın genç basketbolcularından gururlandıran başarı
Pazarlar olmasa vatandaş ucuz meyve sebze yiyemez
Elektrik, su ve doğalgaz faturaları tek ekranda!
Bakan Şimşek'e soruldu: Seçim ihtimali yüksek mi?
Kocaeli’nde plajları gitmeden önce gösteren teknoloji!
Dilovası’ndaki yangın faciasıyla ilgili 7 kişi tutuklandı
Herkes memleketinde yaşasa Kocaeli nüfusu ne kadar olurdu?
3. Kapanca Festivali böyle başladı
Dilovası Belediyesi’nin yeni hizmet binasında sona yaklaşılıyor
Geleceğin kadın girişimcileri Gebze’de ödüllendirildi
Kocaeli Bilnet Okulları’nda mezuniyet coşkusu
Kocaeli’ndeki toplu taşımada yeni hatlar yolda
Tarihçi Volkan Şenel Körfez Meclisi’nde konuştu
Çayırova’daki bu konserde 80’ler rüzgarı esti!
Körfez Hodri Meydan 1989 taraftarlarının artık bir derneği var!
Kocaeli’de mavi bayraklı plajlar tüm kriterlere uygun
Sahillerde yoğun kontrol
2 milyonluk KOSGEB desteği balon çıktı!
İzmit’te 28 Haziran Futbol Şenliği heyecanı başladı
Kenan Sofuoğlu’ndan Başiskele’deki o merkeze tam not
