Kocaeli Sağlık İl Müdürü Ergüney istifa etti
Sağlık, 23 Eylul 2020 22:23Kocaeli İl Sağlık Müdürü Şenol Ergüney görevinden istifa etti. Ergüney'in istifa nedeni henüz bilinmiyor.
Şenol Ergüney sosyal medya hesabından istifasını şu şekilde duyurdu:
"DEĞERLİ DOSTLARIM,
23 Eylül 2020 Çarşamba günü itibarıyla yürütmekte olduğum Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü görevinden şahsi kararım ile istifa etmiş bulunuyorum.
2002 yılından beri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile beraber bir dava aşkı ile başlamış olduğumuz ve heyecanımızı hiç yitirmediğimiz Sağlık Bakanlığı nezdindeki idarecilik sürecimizi böylece nihayete erdirmiş oluyorum. İnşallah 1 Ekim 2020 tarihi itibarı ile klinik ve akademik çalışmalarıma kaldığım yerden devam etmek üzere, asıl mesleğim olan hekimlik görevine dönmüş olacağım.
Sağlık Bakanlığımızın atayacağı yeni İl Sağlık Müdürümüzün bayrağı bıraktığımız yerden alarak en üst seviyeye taşıyacağına inanıyor, kendisine ve ekibine şimdiden başarılar diliyorum.
Bildiğiniz gibi 2002 yılından beri Sağlık Bakanlığımızın bünyesinde 4 yıl Sakarya Karasu Devlet Hastanesi Başhekimliği, 6 yıl Kocaeli Devlet Hastanesi Başhekimliği, 3 yıl Kocaeli Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği yapmış bulunuyorum. Yaklaşık üç yıla yakın bir süredir de Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü görevini yürütmekteyim. Bu süreler zarfında vatandaşlarımızın yüksek teveccühü sayesinde sorunların üzerine yüksek bir moral ve cesaretle giderek, ekiplerimizle gece gündüz demeden elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Hep hizmet üretmeye çalıştık. Çok çalıştık, az konuştuk ama kimseden korkmadan yolumuza devam ettik.
Mesai mefhumu, bayram tatili demeden, halkımıza en iyi sağlık hizmeti sunmak için 7/24 hep beraber çalıştığımız, mücadele ettiğimiz yakın çalışma arkadaşlarıma, şöföründen temizlik personeline, doktorundan ebesine, hemşiresine ve diğer tüm sağlık personelimize sonsuz teşekkürler ediyorum.
Hizmet sunmamıza pozitif katkılar sağlayan ilimizde hizmet eden Sayın Bakanlarımıza, Valilerimize, Milletvekillerimize, Belediye Başkanlarımıza, Siyasi Parti Teşkilatlarına, Sivil Toplum Kuruluşlarına, Sağlık Sendikalarına, İşadamlarına ve burada saymakla bitiremeyeceğim tüm değerli Dostlarıma teşekkür ediyorum.
Görev yaptığım 16 yıl boyunca beraber çalıştığımız Sayın Bakanlarımız Recep AKDAĞ, Mehmet MÜEZZİNOĞLU, Ahmet DEMİRCAN ve Fahrettin KOCA’ya, bakanlığımızda görev yapan bakan yardımcıları, müsteşar, genel müdür ve yardımcılarına, daire başkanlarına ve diğer tüm bakanlık personelimize destekleri için teşekkür ediyorum.
Her zaman manevi desteklerini hissederek moral bulduğumuz Sakarya ve Kocaeli’de yaşayan değerli vatandaşlarımıza ise hassaten teşekkür ediyorum.
Personelimiz veya vatandaşlarımızdan görev yaptığım süre içinde istemeden kırdığım, incittiğim veya bilmeden haksızlık yaptığım kişiler varsa onlardan özür diliyorum, haklarını helal etmelerini istiyorum. Ben ise hakkımı herkese kayıtsız şartsız helal ediyorum. Hepinizi Allah’a emanet ediyorum. Mutlu ve sağlıcakla kalın."
Sağlık, 23 Eylul 2020 22:23
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
İmralı sürecinde masayı ABD kurdurdu
Büyükakın’dan metro ve otobüs sürücü koltuğuna oturmak isteyen kadınlara çağrı
İzmit’te ücretsiz yüzme eğitimi başladı
Tepkiler yöneticilere 30 bin TL zam teklifini geri çektirdi
Gölcük’te terk edilmiş bir bina daha yıkıldı
Karanlıkta okula giden çocukların bedeli inatla ödenemez!
Bir köklü firmadan daha kötü haber!
Açlık sınırı 30 bin, engelli maaşı 7 bin!
BTP’liler Ankara’ya akın edecek!
Büyükakın: Biz bu temizliği yapmazsak yarın yeni nesillerin denize girme şansı olmayacak
Kocaeli Büyükşehir mezbahası örnek tesis olacak
Gebze’de 3 aydır maaş alamayan işçilere EMEP’ten destek
Başkan Gökçe Körfezkent esnafıyla bir araya geldi
Başkan Sezer Kadın Hakları Günü’nü kutladı
Tramvay hattında aydınlatma lambaları gündüz de yanıyor
Tepkilerden sonra memur zamları geri mi çekiliyor?
TRT'de yayınlanan o haber Mansur Yavaş'ı kızdırdı
Sigaradan akaryakıta o zamlar otomatiğe bağlandı!
Erdoğan, Kocaeli’de’deki Gonca efelerini tebrik etti
Başiskele’de Özel Kübra Sapmaz Yetenek Kursu açıldı
Kartepe Stadyum Yolu’nda tehlikeli hareketler
İngiltere'ye kaçan o soyguncu Fesli Kadir sever çıktı!
İmralı konusunda CHP ve DEM'den ortak tepki!
İYİ Parti Kocaeli’de görev dağılımı da tamam
O cadde karanlık ve tehlikeli
Körfezli yüzücü Trabzon’da madalyayı kaptı!
Sahte diplomalılar yönetim kademelerinde, Atatürkçü teğmen bakkallık yapıyor
Çayırova’da alkışlar özel bireylere
Vali Aktaş Kandıra’da şehit ve gazi yakınlarını ziyaret etti
Hürriyet bir kez daha Büyükakın’a seslendi: Kimi koruyorsunuz?
Hani pazarlık yoktu! PKK Öcalan'ın serbest bırakılmasını şart koşuyor
İzmit’te Engelliler Günü’nde dayanışma mesajı
Başkan bir tepsi baklava ile Kocaelispor tesislerine gitti
KSO Başkanı Zeytinoğlu ihracat rakamlarını değerlendirdi
Kocaeli’de susuzluk alarmı! Muhtarlar da devreye girdi
Maaş zam oranı zam büyük ölçüde belli oldu
Bizimköy’de çalışanlar ve yönetim hep birlikte pasta kesti
Başkan Büyükakın’dan yaşlılara: Sizler başımızın tacısınız
Körfez’de belediye ve Kızılay el ele verdi, sevgi mağazası açıldı
