Vali Yavuz’un eşi Selda Yavuz'dan anlamlı ziyaretler
Gündem, 16 Eylul 2020 04:27Toplumun dezavantajlı gruplarına yönelik olarak başlatılan; Şehit aileleri, gaziler, engelliler, yaşlılar, yetim ve öksüzler, ekonomik yoksunluk içinde bulunan vatandaşlarımızın gönüllerini almak, devletimizin sıcak ve şefkatli yüzünü yansıtmak, Devletimizin sıcak elini hissettirmek ve insanımızın gönlüne girmenin amaçlandığı "Gönülden Gönüle" projesi kapsamında, Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz sosyal amaçlı ziyaret ve temaslarını sürdürmeye devam ediyor.
Vali Seddar Yavuz'un eşi Selda Yavuz, ziyaretlerinin ilkine Hakkâri’de askerlik görevini ifa ettiği sırada şehit olan Şehit Jandarma Er Arif Meydan’ın ailesini ziyaret ederek başladı. Şehidimizin ailesinin acılarını paylaşıp, hal ve hatırlarını soran Bayan Selda Yavuz; “Her zaman siz değerli şehit ailelerimizin yanındayız. Sizlere çok şey borçluyuz ve sizler bize şehitlerimizin emanetisiniz.” diyerek, bir talepleri olup olmadığını.
.gif)
Bayan Yavuz, şehit aileleri ziyaretlerinin ardından Şemdinli ilçesinde güvenlik çatışması sonucu Gazi olan Bayram Damar ve ailesini ziyaret ederek, bir ihtiyaçları olup olmadığını, hal, hatırlarını sordu ve sağlıklı bir ömür temennisinde bulundu.
Ziyaret dolayısıyla memnuniyetlerini belirten şehit aileleri, gazi ve gazi yakınları “Sayın Valimizin değerli eşinin bizleri unutmayarak, evlerimizde ziyaret etmesi bizler için ayrı bir mutluluk. Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.” dediler.
Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, şehit ve gazi ailesi ziyareti sonrasında, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yardımıyla yaşamını sürdüren yedi aileyi ziyaret ederek, bir şeye ihtiyaçları olup olmadığını sordu.
Bayan Yavuz’u görünce çok mutlu olduklarını söyleyen aileler “Allah devletimize zeval vermesin. Bizleri unutmadığı için Sayın Valimize ve değerli eşi Selda Yavuz Hanımefendiye çok teşekkür ediyoruz” dediler.
Gündem, 16 Eylul 2020 04:27
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Emekli ve memurun maaş zammı hesaplandı
Günlerdir kayıp olan genç ölü bulundu
AKP’ye geçmek yargıdan kaçış kapısı, siyasi dokunulmazlık ve suçtan arınma merkezi olamaz
İzmit’te 800 kilo nohut sıcak yemek olarak vatandaşın sofrasına ulaştırılacak
Başkan Sezer’e TEKNOFEST Mavi Vatan anı plaketi
SEDAŞ’ın çalışmasında bozulan yollar yenilendi
KOTO üyeleri için bir indirim protokolü daha imzaladı
Bir ömür iktidarda kalmak için parlamenter sisteme dönelim!
Mobil bankacılıkta yeni dönem! Limitler yükseltildi
Büyükakın rekor kıran Teknofest ile ilgili konuştu: Büyük gurur yaşadık
Körfezli genç karateci Elif gururlandırdı
Zehirli diyerek ürünleri kapıdan geri çeviriyorlar
Gebzeli iş insanları Suriye’nin yeniden inşasına katkı sunacak
Derincelileri konserli 30 Ağustos coşkusu bekliyor
TCDD'nin borcu katlanarak artıyor
CHP'deki figüran iddiasında yalan söyledim itirafı
Elektrikli araçlara olan talep her geçen gün artıyor
Erdoğan'ın danışmanı Uçum tehdit etti!
Rektör Cantürk’ün annesi vefat etti
Akşener o vekil için Erdoğan'ı mı aradı?
Gece bu saatlere dikkat!
Asgari ücret her ilde farklı mı olacak?
Gebze’de orman yangını alarmı! Kontrol altına alındı
Son anketten dikkat çeken sonuçlar çıktı
AKP'liler bu sefer üyeleri Yeniden Refah'a kaptırdı!
TEKNOFEST Mavi Vatan’a Gölcük Belediyesi’nden kesintisiz destek
İzmit’in tanınan ismi Adil Kaya vefat etti
Genel af mı geliyor?
İğneci İsmail hayatını kaybetti
Kışın zamlar cep yakacak!
Muhalefetin ortak liste çıkarması zorlaştırılacak!
Dilovası’na dev yatırım
Başkan Büyükakın Mevlid Kandili’ni kutladı
Benzine dev zam
Dilovası faciası davasında yeni karar
Ahmet Davutoğlu siyasete noktayı koydu!
Özgür Özel, Tayyip Erdoğan'a bakın nasıl seslendi!
Çayırköy Göleti’nde çalışmalar sürüyor
Dilovası’nda iş insanı Yıldırım Karslıların da kapısını çaldı
