Başkan Büyükakın, Akmeşe’ye çıkarma yaptı
Gündem, 14 Haziran 2020 18:46Akmeşe’ye çıkarma yapan Başkan Büyükakın, “Cumhurbaşkanımızın liderliğinde tüm Kocaeliler için çalışmaya devam ediyoruz. Akmeşe bölgesi gerek doğasıyla gerek insanıyla Anadolu’nun o eşsiz güzelliklerini içinde barındırıyor. Bugün burada gördüğümüz ilgi ve sevgi de bizlere bir başka enerji verdi.” şeklinde konuştu.
Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, İzmit’in Akmeşe bölgesinde bir dizi incelemeler ve temaslarda bulunmak üzere çıkarma yaptı. Esnafları ziyaret eden, vatandaşlarla buluşan bölgenin mahalle muhtarlarıyla bir toplantı yapan Başkan Büyükakın, yaşlılarla, kadınlarla, çocuklarla ve gençlerle de yakından ilgilendi. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, AK Parti teşkilat üyeleri ve meclis üyelerinin da eşlik ettiği ziyaretlerde, Akmeşeliler Başkan Büyükakın’a yoğun ve samimi ilgi gösterdi. Karaabdulbaki köyünden başlayarak bölgede incelemeler ve ziyaretler yapan Başkan Büyükakın, incelemeler sonrası gerçekleştirdiği açıklamada, “Bugün Akmeşe bölgemizde halkımızla bir kez daha buluştuk. Çaylarından kahvelerine, ikramlarından gönüllerinde ki samimi duygulara kadar bölgemizin güzel insanlarının konuk severliğine şahit olduk. Muhtarlarımızla buluştuk, büyüklerimizin duasını aldık, eksiklikleri de yerinde gördük” dedi.
.gif)
.gif)
“İLGİ VE SEVGİ DE BİZLERE BİR BAŞKA ENERJİ KATTI”
Akmeşe de yaşayan Sadettin Eşsiz’e, Süleyman Güneş’e ve Akmeşe Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret eden Başkan Büyükakın, Akmeşe bölgesinde görev yapan muhtarlarla da özel olarak buluştu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak şehrin tamamına hizmet ettiklerini söyleyen Başkan Büyükakın, “İnsanımızın yanındayız ve halkımızın taleplerine de cevap vermek için çalışıyoruz” diyerek şunları kaydetti: “Kocaeli, Anadolu’nun tüm güzelliklerini içerisinde barındıran muhteşem bir şehir. Tüm kültürlerin ve zenginliklerin kıskanılacak seviyede olduğu Kocaeli, insanıyla da medeniyetimizin kadim değerlerini yaşatmaya devam ediyor. Bugün ziyaret ettiğimiz Akmeşe bölgesi de gerek doğasıyla gerek insanıyla Anadolu’nun o eşsiz güzelliklerini içinde barındırıyor. Belediyecilik açısından ele almamız gereken konuları tespit etmenin yanı sıra bugün burada gördüğümüz ilgi ve sevgi de bizlere bir başka enerji verdi.” şeklinde konuştu.
“DÜNYADA VE BÖLGESİNDE ÖNEMLİ BİR AKTÖR HALİNE GELDİK”
Kocaeli’nin tüm ilçeleriyle yakından ilgilendiklerini ve her fırsatta her bölgesine gittiklerini de vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın, “Akmeşe bölgemizde muhtarlarımızın bize ilettiği eksiklikler noktasında gerekli adımlarımızı atacağız. Öncelik sırasına göre zaten ortaya koyduğumuz birçok hizmet vardı. Bu bölgemizin gelişimine dönük çok önemli adımlar da atılmıştı. Yeni ihtiyaçlara dönük adımlarımızı muhtarlarımızla ve ekibimizle birlikte atmak içinde çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini sarf etti. Kocaeli’nde büyük bir huzur ikliminin olduğunu ve bugün bunu Akmeşe’de bir kez daha hissettiklerini de söyleyen Başkan Büyükakın, “Koronavirüs ile mücadele de ülke olarak büyük bir başarı elde ettik. Tabi kontrollü sosyal hayat dediğimiz bu dönemde maske, mesafe ve temizliğe çok önem vereceğiz. Bu yaşam biçimi devam ederken Büyükşehir Belediyesi olarak hizmetlerimiz de sürüyor. Ortaya koyduğumuz eserlerin ve hizmetlerin sevincini yaşıyoruz. AK Parti teşkilatlarımızla birlikte sahada vatandaşlarımızı ziyaret ederek gönüllere dokunuyoruz. Türkiye ve Kocaeli olarak gelişen dünyayı da yakından takip ediyoruz. Bu anlamda çok önemli adımlar attık, atmaya devam ediyoruz. Ülke olarak, Cumhurbaşkanımızın liderliğiyle dünyada ve bölgesinde önemli bir aktör haline geldik. Bu başarıya bizde Kocaeli’nden milletimizden aldığımız güçle destek veriyoruz” diye konuştu.
“İFADE ETTİĞİM GİBİ DURMAYACAĞIZ, ÇALIŞACAĞIZ”
“
Yaşanılan süreçte pek çok ülkenin geçici sahra ve prefabrik hastaneler kurarak çözmeye çalıştığı sorunu, ülke olarak biz çok daha kısa sürede kalıcı hastaneler inşa ederek aşmayı başardık” vurgusunu da yapan Başkan Büyükakın, “Cumhurbaşkanımızın liderliği sayesinde dünyada yaşanan her sıkıntılı süreçten en az etkilenerek çıkıyoruz” diyen bir Akmeşeli bir vatandaşa, “Milletimizin Cumhurbaşkanımıza olan güvenine ve sevgisine sahada her fırsatta görüyoruz. Ülkemizin yüz akı hastanelerimiz ve güçlü altyapımızla sağlıkta çok daha ciddi bir sıçrama gerçekleştirmemizin önemi bilen milletimiz, bu başarı için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ediyor, dualarını gönderiyor. Çok şükür bizlerde bu ülkenin daha güçlü olması için çalışan bir liderle birlikte Kocaelilere ve Akmeşelilere hizmet ediyoruz. Her zaman ifade ettiğim gibi durmayacağız, çalışacağız, hep çalışacağız. Tüm ekibimizle birlikte vatadaşlarımızın hizmetindeyiz” diyerek açıklamalarını tamamladı. Ziyaretler, AK Parti İzmit ilçe teşkilatı, meclis üyeleri ve bölge muhtarlarıyla çekilen hatıra fotoğrafların ardından sona erdi.
Gündem, 14 Haziran 2020 18:46
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Sepetçi TOKİ konutları arasındaki ulaşım sorununa çözüm!
AKP'nin 25'inci yıl kutlamasında bu mu olacak?
Erdoğan, Yavaş'ın gerisinde kalıyor
Dilovası’nda DEM Parti yöneticileri Enver Yıldırım’ın kapısını çaldı
Bakan Şimşek'e işsizlik tepkisi
Körfezli iş insanı Ceyhan hayata gözlerini yumdu
İşte en az yakan araçlar listesi!
Teğmenlerin komutanı emekli edildi
Altın alımı son 3 yılın en yüksek seviyesinde
5 yaşındaki Hazar Ali, aldığı eğitimle ilk kez anne dedi
Vali Aktaş Tepeköy Mahallesi'ne de gitti
İzmit’te Buray konseriyle unutulmaz bir akşam
Alikahya altgeçit ve yağmursuyu menfezleri yapımı TEM’de trafik kapattıracak
Belçika’dan gelen yaşlı çifti yolda bırakmadılar
Vatandaşı soyan bu düzene kim dur diyecek?
MHP ve İYİ Partili vekil arasında pislik gerginliği!
Kocaelispor'a büyük moral
Yıllarca yalan söylediler!
Demirtaş'a yağmurlu havada su yok!
Değirmendere festival alanına dönüştü
KOTKO’nun taşınmasını sağlayacak protokol imzalandı
Akıllı telefonlarda eskiye dönüş!
İsteyen herkes Kocaeli Müze’ye bir tuşa basarak ulaşabilir!
Tavşancıl'a yeni sosyal tesis
Eski hukuk danışmanından Erdoğan'a bir uyarı daha
Büyükakın, Derince'de 120 yataklı sağlık tesisi inşaatını yerinde inceledi
Dilovası Kent Meydanı’nda tempo yüksek!
Bu bir yargısız infazdır!
Benzine yeni bir zam daha geliyor
Asıl fatura halka kesiliyor
Yasalarımızda ilk kez terör örgütü PKK'nın ismi geçecek
Sapanca Gölü’ne olan bağımlılık azaltılmalı
Gökçek'e bakın, siyasetin yargıdan elini çekmediğini görün!
Buna Özgür Özel'i de tehdit ediyorlar denir!
İzmit Belediyesi’nden o görüntülerle ilgili açıklama
Fındık alım fiyatları açıklandı
İzmit Belediyesinde iki yeni görevlendirme
Gebze Ticaret Odası’nda Ortem elektronik tedarikçi adaylarıyla buluştu
Dilovası’nda Yıldırım'dan Kaymakam Çelik'e hayırlı olsun ziyareti
