Dilovası’nda kızlar ödülleri sildi süpürdü
Gündem, 28 Mayıs 2020 10:10Dilovası Belediyesi tarafından lise öğrencileri için düzenlenen Covid-19 temalı kompozisyon yarışmasında ödülleri kız öğrenciler kazandı.
Dilovası Belediyesi, Koronavirüs salgını nedeniyle eğitimlerine uzaktan devam eden öğrencilere katkı sunmak amacıyla ödüllü yarışmalar düzenleyerek öğrencilerin gelişimine katkı sağlamaya devam ediyor.
.gif)
COVİD-19’UN ETKİLERİ
Dilovası Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından 14-16 Mayıs tarihlerinde “Evimiz Okulumuz” sloganı ile Lise 1-2-3 ve 4. Sınıf öğrencilerini kapsayan “Covid19’un Sosyal Hayatımıza ve Aile Yaşantımıza Etkileri” konulu kompozisyon yarışmasında dereceye girenler belli oldu.
SOSYAL MESAFELİ ÖDÜL TÖRENİ
Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği yarışmanın sonuçları, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde öğretmenlerden oluşan jüri tarafından belirlendi.
Lise 1,2,3 ve 4. Sınıfların katıldığı yarışmada dereceye giren öğrenciler ödüllerini önceki gün Dilovası Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle aldılar.
Sosyal mesafenin korunduğu ödül törenine Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, MHP İlçe Başkanı Ali Osman Ayaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Murat Babaoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları, Mahalle Muhtarları, öğrenci ve velileri katıldı.
BİLGİSAYAR, TABLET ve CEP TELEFONU KAZANDILAR
Törende dereceye giren; Zeynep ÇABUK "Yeni bir Dünya'nın Eşiğinde" eseri ile birinci olurken ödül olarak bilgisayarına kavuştu. ikinci olan Rana YOLERİ "Manevi Tatil Korana" adlın eseri ile Tablet, üçüncü Zehra YİĞİT ise "Umudu Muştulamak" adlı eseri ile Cep Telefonu hediyesini aldı.
JÜRİ ÖZEL ÖDÜLLERİ
Jüri tarafından özel ödüle layık gördükleri Pınar TELLİ, Firdevs ELDEN, Emre ELİPEK, Kübra SABE, Elif Şellal YILMAZ, Ceren TANKAŞ, Tuğçe YAZ’a da çeşitli hediyeler verildi.
COVİD-19’UN ETKİLERİNİ GÖRMEK İSTEDİK
Ödül töreninde konuşan Başkan Şayir,“Koronavirüs salgını sonrası 11 Mart’tan bu yana yaşanan zor süreçte okullarından ayrı kalan öğrencilerimiz için düzenlediğimiz eğitici organizasyonlardan birisi olan “Covid-19’un Sosyal Hayatımıza ve Aile Yaşantımıza Etkileri” konulu ödüllü kompozisyon yarışmasına katılım gösteren tüm öğrencilerimizi kutluyorum. Bugün yarışmada dereceye giren evlatlarımız ile bir araya gelerek, hak ettikleri hediyelerini kendilerine takdim ettik. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada öğrencilerimizle bir araya gelmeye, ‘Yükselen Şehir Dilovası’ için eğitime yatırım yapmaya devam edeceğiz” dedi.
Gündem, 28 Mayıs 2020 10:10
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Eski muhtarın sel sularında can verdiği Başiskele’de yaralar sarılıyor
Gölcük Halıdere’de 65 kişinin yaşadığı bina tahliye edildi
Şirketlerin sermaye artırımı ile ilgili yeni karar
Sadece okullarda eğitime değil kurs ve sınavlara da ara verildi
Motokuryelerin trafiğe çıkma yasağı kaldırılmadı!
Yine gök gürültülü yağmur yağacak
Kocaeli Valiliği’nden yeni uyarı! Fırtınaya dikkat
Ücretsiz tren yolculuğunda T.C. kimlik numarası yeterli olacak!
İzmitliler bu seminere davetli! Konu prostat kanseri
Vali Aktaş’tan 112 Acil Çağrı Merkezi’nde yerinde inceleme
Başkan Bulut, Bakan Yardımcılığı görevine atanan Kocaelili Bayrakdar’ı tebrik etti
Başiskele’de sel mesaisi
Darıca’da MHP’li başkandan yağmur altında esnaf ziyareti
Seçim için DEM parti ile anlaşma mı yapıldı?
CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Korkmaz: Kadın emeği güvence altına alınmalı!
Kocaeli’nin turizm potansiyeli masaya yatırıldı
Çayırova’da Kitap Günleri 7’inci kez kapılarını açıyor
Patlayan Ak Parti foseptik çukurudur!
Kocaeli GÜDEF, Gümüşhaneli 100 gence burs verecek
Dilovası’nda yağmur nöbeti
Körfez Gençlerbirliği’nden potada 5’inci galibiyet
Bazı bölgelerde aylık yağış ortalaması aşıldı
Kocaeli’de çevre yönetiminde teknoloji odaklı yeni adım
Körfez’de sağanak yağışa karşı ekipler sahada
Balık alıp derin dondurucuda saklayın!
Liranın dolar ve euro karşısındaki eriyişi devam ediyor
İzmit Sanat Akademisi Tiyatro Bölümü’nü kazanan adaylar belli oldu
TBB seçimini YENİ Parti adayı kazandı
Yerli ve millî söylemi, borsa vurgunlarının üzerini örtme kalkanı olamaz!
Zeytinoğlu: Gelirlerdeki artışın harcamaların gerisinde kalması bütçe açığını artırıyor
Başiskele’de eski muhtar Gedikli sel sularına kapılarak hayatını kaybetti
Gebze Ticaret Odası üyeleri yabancı firma yöneticileri ile bir araya getirildi
Cadde üzerinde kasis var, uyarı tabelası yok!
Dilovası’nda iş insanı Yıldırım otizm sınıfına sponsor oldu
Kocaeli’de pazartesi gününe kadar okul yok!
Erdoğan kimsenin gözünün yaşına bakmayacak!
Gölcük’te yeni Kültür Merkezi için o tarihte ihale yapılacak
Çayırova’da da ekipler yağmur mesaisinde
284 eski vekilden Halk TV çağrısı
