Saadet Partisi uzakları yakın ediyor!
Siyaset, 25 Mayıs 2020 01:57Ramazan Bayramı dolayısıyla zoom uygulaması üzerinden düzenlenen bayramlaşma programına partililerin katılımı oldukça yoğundu.
Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu bayramlaşma programında yapmış olduğu konuşmada Rabbimize hamdolsun; bir Ramazan ayını daha geride bıraktık. Ramazan ayını idrak ettik, tamamladık. Şimdi onun bayramını yapıyoruz.
Hepimizin bayramı mübarek olsun! Ramazan Bayramı'nın manevi ikliminin herkesi kuşatmasını, insanımızı iyilikte, doğrulukta ve adalette buluşturmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum.
Tabi iki aydan daha fazla oldu, Koronavirüs salgını nedeniyle tüm insanlık zor bir dönemden geçiyor. Bu sebeple; hiç de alışık olmadığımız günler yaşadık, Ramazan sofralarımız buruktu, şimdi de buruk bir bayram sevinci yaşıyoruz. Duamız ve temennimiz bu zor süreci bir an evvel geride bırakmaktır.
Hem dünyamız, hem bölgemiz hem de ülkemizin çok ciddi sorunlar mevcut.Yaşanılan ekonomik belirsizlik hepimizi endişelendirmekte, ülkemizin geleceğini düşünmeye sevketmektedir. Bu ekonomik buhranla birlikte kutuplaşma ve ayrışma da toplumumuzu yıpratmaktadır.
Üzülürek görüyoruz ki; her gün gazete sayfalarından, televizyon ekranlarından, sosyal medya hesaplarından, kürsülerden milletimizin birlik ve beraberliğini adeta dinamitleyen, darmadağın eden beyanlarda bulunulmaktadır. En müşterek konularda dahi ayrışmaya, en ortak noktalarda dahi kamplaşmaya sevk eden açıklamalar yapılmaktadır.
Öncelikle ve de acilen toplumun örnek aldığı siyasiler üsluplarını düzeltmeli; birlik ve beraberliğe sözleriyle, üslup ve davranışlarıyla olabildiğince sahip çıkmalıdır..Biz; oturup konuşarak çözemeyeceğimiz hiçbir sorunumuzun olmadığına inanıyoruz.
Hem ülkemizin, hem bölgemizin meselelerini bir araya gelerek, konuşarak, fikir alışverişinde bulunarak çözebiliriz. Siyasi menfaatler ve günlük kısır tartışmalar uğruna topluma kalıcı yaralar bırakmamamız gerekmemekte ve burada hepimizin üzerimize büyük vazifeler düşmektedir.
Ülkemizin ve bölgemizin zor günler geçirdiği şu günlerde daha çok karşılıklı fikir alışverişine, daha çok helalleşmeye ve birbirimizi sevmeye ve de anlamaya ihtiyacımız var.
İnsanımız artık yoruldu. Siyasi kavgalardan, ekonomik problemlerden, geçim ve gelecek kaygısından bıktı, usandı. Artık huzur iklimine ihtiyacımız var. Çatışmaya değil; dayanışmaya ihtiyacımız var. İnsanlarımızın şimdi daha fazla; sevgiye, adalete, dürüstlüğe, helal kazanca, kardeşliğe ihtiyacı var.
Bu bayramı bir dönüm noktası olarak belirlemeli; bulunduğumuz şehirde birlik ve beraberliği hep birlikte inşa etmeliyiz. Tüm farklılıklarımıza rağmen, asgari müştereklerimizde buluşmalı, ayrılıkları değil, beraberliklerimizi çoğaltmalı; siyasi çekişmeleri, kısır tartışmaları bir kenara bırakarak, şehrimize ve geleceğimize hep birlikte sahip çıkmalıyız.
ONLAR ENGEL TANIMIYORLAR
Bu şehir, caddeler, sokaklar, genci, yaşlısı hep bizlere, hepimize emanet ve sorumluluğu hepimizin üzerindedir. Gelin hep birlikte, el ele, omuz omuza, şehrimize, kendimize, geleceğimize sahip çıkalım.
Evet zor günler yaşıyoruz, belki daha da zor günler yaşayabiliriz; fakat eğer umudumuzu kaybedersek, işte en büyük felaket odur. İçinde bulunduğumuz durumdan daha kötüsü umudumuzu kaybetmektir. Şartlar ne olursa olsun, içinde bulunduğumuz durum ne kadar kötü olursa olsun; umudumuzu kaybetmememiz lazım.
Unutmayalım ki; Allah her şeye kadirdir. En kötü şartlar içinde de olsak, hiçbir umut kalmamış da olsa Allah onu değiştirir ve bizim hayal bile edemeyeceğimiz bir yere yine getirebilir. Onun için biz, her hal ve şartta umudumuzu kaybetmeyeceğiz.
Bu duygu ve düşüncelerle; Ramazan Bayramınızı bir kez daha tebrik ediyorum. Bu zor dönemleri bir an evvel geride bırakıp, ailelerimiz, çocuklarımız, torunlarımız, büyüklerimiz ve komşularımızla bayram sevincini tam anlamıyla yaşayacağımız, sağlıklı, sıhhatli nice günler temenni ediyorum.
Her zaman bir ve beraber olduğumuz, adaletin hakim olduğu, kul hakkına girilmediği, yeniden bereketli sofralarda buluştuğumuz, çocukları sevindirdiğimiz, yetimin başını okşayıp, büyüklerimizi ziyaret ettiğimiz bir iklimin Türkiye'ye hakim olması temennisiyle; her birinizi saygıyla, sevgiyle ve muhabbetle selamlıyorum.’ İfadelerine yer verdi.
Bayramlaşma programına Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyeleri Recep Sarıdoğan , Birol AYDIN , ve il sorumlusu Sinan Ejderoğlu’nun yanı sıra 12 İlçe Başkanı ile parti mensupları katılım sağladı.
Siyaset, 25 Mayıs 2020 01:57
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Emeklilerin maaş zammı tablosu ortaya çıktı
Büyükakın, Gebze Eskihisar Kavşağı'nda o projeyi yerinde inceledi
Ercan’dan Dokuzlar’a: Yüzsüzlük gizlenen raporlardadır
GEBKİM OSB standına perakende ve sanayi temsilcilerinden yoğun ilgi
Kardelen Hareketi’nde vefa İstanbul’da bir semt değil!
Fatih Erbakan'dan sert sözler!
AKP’li Dokuzlar, Hürriyet’i hedef aldı
Fevziye Cami Park alanı yenileniyor
MHP Dilovası’nda hanelere misafir oluyor
Çayırova’nın genç basketbolcuları Play-Off oynamaya hak kazandı
Huzurevinde müzik dinletisi
Bu yağmanın, ihanetin hesabını verin!
Yeni Cuma Parkı botanik bahçesine dönüşecek!
Vatandaşa at ve eşek eti yedirdiler!
Eski okul binası modern bir sosyal tesise dönüştürülecek
Körfez’in gelecek vizyonu ele alındı
İmamoğlu'nu suçlayan gizli tanık davadan çekildi
Anahtar Partililer Karamürsel’de kapısını çalmadıkları ev bırakmadılar!
Bülent Sarı: Haddehane ve çöp tesisleri kabul edilemez
İşverenlerden Erdoğan'a asgari ücret cevabı
Başkan Hürriyet cami cemaatiyle buluştu
Emekliye barınmayı dahi sağlayamayan bir ülke olmamalıydık
Akaryakıtta tabelalar gece yarısı değişti!
İzmit’te yeni yıl coşkusu başladı!
Büyükşehir ekipleri karlı günlere böyle hazırlanıyor!
İsmail Süer vefat etti
AKP’liler de güvenmiyor!
Başkan Ölmez, Kandıra’da çöp tesisi ile ilgili oylamada güldü mü?
Bu kütüphanelerde gençlerimiz geleceğe hazırlanıyor
İzmitlilere Halk Et soruldu
KOSGEB destekleri Gebze’de masaya yatırıldı
Vatandaşa bir dokun bin ah işit!
İzmit’te 50 yaş üstü vatandaşlara güç veren seminer!
Vali Aktaş, İzmit Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu’nu da ziyaret etti
Kocaeli'de insanı öldüren, doğayı katleden bir sanayi istemiyoruz
Sudan bahane ile Anahtar Parti'den istifa ettiler!
Körfez’de kariyer ve istihdam adına önemli organizasyon
Gram altında yeni rekor
Kartepe’de karlı tepeye çıkan yola el atıldı
