Fatih Erbakan'dan esnafa mektup
Siyaset, 23 Mayıs 2020 17:49Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Türkiye'de yaşanan bunca soruna rağmen iktidar partisi AKP ile ilgili tek kelime etmiyor. Geçtiğimiz günlerde 15-16 yaşındaki çocuklar cinsel olgunluğa erişiyor gibi sözler sarf ederek erken evliliği savunması da şaşkınlık yarattı. Türkiye'nin tek sıkıntısı bu mu? Birileri Fatih Erbakan'ı uyarmalıdır. Bu düşünce yapısıyla herkesi kucaklamak ve Yeniden Refah Partisi'ni büyütmek mümkün değildir. Öte yandan Fatih Erbakan tüm Kocaelilerin bayramını kutladı, esnafa da bayram tebriği ile ilgili mektup gönderdi.
Yeniden Refah Partisi Kocaeli il yönetim kurulu, haftalık toplantısını video konferans yöntemi ile yaptı. Toplantıyı il başkanı Mehmet Aras’a vekalet eden, teşkilat başkanı Cevdet Çepil yönetti. Toplantı boyunca il başkanı yardımcıları ve ilçe başkanlarından ayrı ayrı rapor alındı.
Vatandaş ve esnafa mektup, muhtarlara tebrik kartı..
Toplantı esnasında raporunu sunan, tanıtmadan sorumlu il başkan yardımcısı Şahin Karagöz’ ün aktardığı bilgiye göre, yeniden refah partisi genel başkanı Dr. Fatih Erbakan Kocaeli de yaşayan esnaf, vatandaş ve parti üyelerine mektup göndererek bayramlarını kutladı. Erbakan ayrıca muhtarlara da bayramlarını tebrik eden bir kart gönderdi. Bu çalışma kapsamında 12 ilçede 13,000 kişiye mektup ulaştırırken, 484 mahalle muhtarında da tebrik kartı ulaştırlıdı.
.jpeg)
Toplantı bitiminde genel başkanı Dr. Fatih Erbakan’ ın bayram mesajı toplantıya katılanlara okundu.Erbakan bayram mesajında şu ifadelere yer verdi : Bu bayram Müslümanların ve tüm insanlığın kurtuluşuna vesile olsun
"İdrak etmekte olduğumuz bu mübarek Ramazan Bayramı’nın; yoksullukla, geçim derdiyle mücadele eden vatandaşlarımızın, Korona virüs krizi nedeniyle işsiz kalan çalışanlarımızın, esnafımızın, Allah’ın emri Peygamberin sünneti, ana-babanın rızasıyla evlendiği halde erken yaşta evlendiği için hapse düşen babaların, Gayri ahlaki İstanbul Sözleşmesi ve bunun doğrultusunda çıkarılan yasalar nedeniyle çocuklarının geleceğinden endişe eden anne-babaların ve Arakan’ da, Keşmir’de zulüm altında, Yemen ve Suriye’de bombardıman altında inleyen yavruların Afrika’da sömürü, haksızlık, adaletsizlik yüzünden açlıkla pençeleşen milyonların kısacası maddi ve manevi sıkıntı içinde olan tüm vatandaşlarımızın ve ayrıca dünyadaki tüm insanların kurtuluşuna vesile olacak, bu kurtuluşun gerçekleşmesinin tek yolu olan Milli Görüş iktidarına vesile olacak bir bayram olması dileği ve duasıyla, Milletimizin ve tüm İslam Alemi’nin Ramazan Bayramı’nı bir kez daha tebrik ediyorum. Cenab-ı Allah tüm milletimize sağlık, huzur afiyet içerisinde bir bayram yaşamayı nasib eylesin, Millet olarak Ağız Tadıyla yaşayacağımız nice bayramlara hep birlikte tekrar tekrar ulaştırsın İnşallah."
Siyaset, 23 Mayıs 2020 17:49
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Gebze’de 4 can gitti, Cengiz Topel çürüdü
MHP Dilovası yöneticileri Spor Müdürü Babaoğlu’nu tebrik etti
61 ilde şubeleri olan tatlıcı da iflasın pençesinde
Merkez Bankası'nın kararı sonrası, euro 50 lirayı aşarak tarihi zirvesini gördü
Erdoğan asgari ücretle ilgili işverenlere seslendi!
Asgari ücret 39 bin lira olmalı
Kocaeli vekilinden TBMM’deki taciz skandalına dair sert sözler
Başkan Bulut: Kocaeli, ihracatta Türkiye ikincisi oldu
Osmangazi Köprüsü Tüneli’ne LED projektör armatürleri monte edildi
PKK lideri Öcalan'a umut hakkı var mı?
GOSB’un 2026 stratejik yol haritası kamuoyu ile paylaşıldı
KOÜ’de stant açan öğrenci darp edildi
İzmit Belediyesi’nde yeni çalışmalar masaya yatırıldı
Ünlü oyuncu AKP'den vekil adayı mı olacak?
Kocaeli Şehir Tiyatroları, Almanya’da da sahne alacak
Kıyma 950, kuşbaşı 1.000 lirayı gördü
Başkan Büyükakın gençlere seslendi
1 Mart Vapur İskelesi Otoparkı’nda işlem tamam
Kocaeli Bilişim Fuarı paydaşları toplandı
Kocaeli’de 36 markete ve çevreyi kirleten firmaya rekor ceza
Hürriyet 4 kişinin öldüğü facianın peşini bırakmıyor
Teğmenleri geri getirip de onların rütbesini takmayan namussuzdur, şerefsizdir
Gebze Ticaret Odası ile Romanya Türkiye Ticaret ve Sanayi Odası’ndan işbirliği anlaşması
Vatandaşların yüzde 78’i geçinemiyor
İzmit’te askıda et uygulamasına devam
Yeniköy Termal Tesis gün sayıyor
İzmitli gençlere Avrupa programları ve başvuru süreçleri anlatıldı
Borcu olan emeklilere kötü haber! Kesinti yapılacak
TBMM'de taciz iddiası! Çocuklara iğrenç mesajlar
Başiskele’de trafiği rahatlatacak bir adım daha
Dilovası’nda MHP yöneticileri ziyaretten ziyarete koştu
Sanayi üretim endeksini değerlendiren Zeytinoğlu: Düşüşlerden endişeliyiz
Bülent Sarı’dan 10 Aralık İnsan Hakları mesajı
Çayırova Belediyesi’nden vatandaşlara psikolojik destek!
Büyükakın: Kadınlar mutlu olursa aile de toplum da mutlu olur
9 bin PKK’lı için özel bir af planlanıyor
Asgari ücret 33 bin liranın altına düşmemeli
İzmit’te Fevziye cami tuvaletleri de ücretsiz olacak
Hayat Kimya’nın o projesine 2 ödül birden
