Fatih Erbakan'dan esnafa mektup
Siyaset, 23 Mayıs 2020 00:55Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Türkiye'de yaşanan bunca soruna rağmen iktidar partisi AKP ile ilgili tek kelime etmiyor. Geçtiğimiz günlerde 15-16 yaşındaki çocuklar cinsel olgunluğa erişiyor gibi sözler sarf ederek erken evliliği savunması da şaşkınlık yarattı. Türkiye'nin tek sıkıntısı bu mu? Birileri Fatih Erbakan'ı uyarmalıdır. Bu düşünce yapısıyla herkesi kucaklamak ve Yeniden Refah Partisi'ni büyütmek mümkün değildir. Öte yandan Fatih Erbakan tüm Kocaelilerin bayramını kutladı, esnafa da bayram tebriği ile ilgili mektup gönderdi.
Yeniden Refah Partisi Kocaeli il yönetim kurulu, haftalık toplantısını video konferans yöntemi ile yaptı. Toplantıyı il başkanı Mehmet Aras’a vekalet eden, teşkilat başkanı Cevdet Çepil yönetti. Toplantı boyunca il başkanı yardımcıları ve ilçe başkanlarından ayrı ayrı rapor alındı.
Vatandaş ve esnafa mektup, muhtarlara tebrik kartı..
Toplantı esnasında raporunu sunan, tanıtmadan sorumlu il başkan yardımcısı Şahin Karagöz’ ün aktardığı bilgiye göre, yeniden refah partisi genel başkanı Dr. Fatih Erbakan Kocaeli de yaşayan esnaf, vatandaş ve parti üyelerine mektup göndererek bayramlarını kutladı. Erbakan ayrıca muhtarlara da bayramlarını tebrik eden bir kart gönderdi. Bu çalışma kapsamında 12 ilçede 13,000 kişiye mektup ulaştırırken, 484 mahalle muhtarında da tebrik kartı ulaştırlıdı.
.jpeg)
Toplantı bitiminde genel başkanı Dr. Fatih Erbakan’ ın bayram mesajı toplantıya katılanlara okundu.Erbakan bayram mesajında şu ifadelere yer verdi : Bu bayram Müslümanların ve tüm insanlığın kurtuluşuna vesile olsun
"İdrak etmekte olduğumuz bu mübarek Ramazan Bayramı’nın; yoksullukla, geçim derdiyle mücadele eden vatandaşlarımızın, Korona virüs krizi nedeniyle işsiz kalan çalışanlarımızın, esnafımızın, Allah’ın emri Peygamberin sünneti, ana-babanın rızasıyla evlendiği halde erken yaşta evlendiği için hapse düşen babaların, Gayri ahlaki İstanbul Sözleşmesi ve bunun doğrultusunda çıkarılan yasalar nedeniyle çocuklarının geleceğinden endişe eden anne-babaların ve Arakan’ da, Keşmir’de zulüm altında, Yemen ve Suriye’de bombardıman altında inleyen yavruların Afrika’da sömürü, haksızlık, adaletsizlik yüzünden açlıkla pençeleşen milyonların kısacası maddi ve manevi sıkıntı içinde olan tüm vatandaşlarımızın ve ayrıca dünyadaki tüm insanların kurtuluşuna vesile olacak, bu kurtuluşun gerçekleşmesinin tek yolu olan Milli Görüş iktidarına vesile olacak bir bayram olması dileği ve duasıyla, Milletimizin ve tüm İslam Alemi’nin Ramazan Bayramı’nı bir kez daha tebrik ediyorum. Cenab-ı Allah tüm milletimize sağlık, huzur afiyet içerisinde bir bayram yaşamayı nasib eylesin, Millet olarak Ağız Tadıyla yaşayacağımız nice bayramlara hep birlikte tekrar tekrar ulaştırsın İnşallah."
Siyaset, 23 Mayıs 2020 00:55
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Elden ödeme yapanlara ceza
Gürcistan heyeti Gölcük’te ağırlandı
Büyükakın’dan Kocaelispor’a tam destek
Sahillerde 3 haftada 201 hayat kurtardılar
Şikayetler bir ayda yüzde 168 arttı
Kadın Elim İzmit Kooperatifi anlamlı bir iş birliği protokolüne daha imza attı
Kocaeli İl Sağlık Müdürü Pehlevan yapımı devam eden projeleri yerinde inceledi
Darıcalı aileye Muğla’da ölüm şoku
İzmit’te dolu mağduru çiftçilere destek
Dilovası’nda iş insanı Enver Yıldırım’dan iki ayrı spor kulübüne moral ziyareti
AİHM'den Kavala derhal serbest bırakılsın kararı
Kandıra sahillerinde bugünde yasak var
Başiskele’de ulaşım güvenliği artırıldı
O sektörlerde güven azaldı
Kandıra sahillerde izinsiz su sporları faaliyetlerine sıkı denetim
Tarım arazilerinden Aşevi’ne un desteği
İktidara yakın yazar erken seçim için tarih verdi
O belediye kendi betonunu da üretecek
Gölcük’teki Mavi Vatan’a 245 bin kişi böyle ulaştırıldı
Gölette nefes kesen gösteri!
Meydanlarda bölücü tahrik
Hayali rüşvet üzerinden mahkûmiyet kararı çıkarıldı!
Emekli ve memurun maaş zammı hesaplandı
Günlerdir kayıp olan genç ölü bulundu
AKP’ye geçmek yargıdan kaçış kapısı, siyasi dokunulmazlık ve suçtan arınma merkezi olamaz
İzmit’te 800 kilo nohut sıcak yemek olarak vatandaşın sofrasına ulaştırılacak
Başkan Sezer’e TEKNOFEST Mavi Vatan anı plaketi
SEDAŞ’ın çalışmasında bozulan yollar yenilendi
KOTO üyeleri için bir indirim protokolü daha imzaladı
Bir ömür iktidarda kalmak için parlamenter sisteme dönelim!
Mobil bankacılıkta yeni dönem! Limitler yükseltildi
Büyükakın rekor kıran Teknofest ile ilgili konuştu: Büyük gurur yaşadık
Körfezli genç karateci Elif gururlandırdı
Zehirli diyerek ürünleri kapıdan geri çeviriyorlar
Gebzeli iş insanları Suriye’nin yeniden inşasına katkı sunacak
Derincelileri konserli 30 Ağustos coşkusu bekliyor
TCDD'nin borcu katlanarak artıyor
CHP'deki figüran iddiasında yalan söyledim itirafı
Elektrikli araçlara olan talep her geçen gün artıyor
