Büyükşehir, 9 yeni temizlik aracı aldı
Gündem, 18 Mart 2020 04:31D-100 ve D-130 Karayolları başta olmak üzere yollarda temizlik çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, 9 yeni yol süpürge aracını bünyesine kattı.
Ülkemizde Koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı mücadele devam ederken Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, şehrin her yerinde dezenfekte ve temizlik çalışmalarına devam ediyor. Türkiye’nin en işlek güzergâhlarından D-100 ve D-130 karayollarının temizliğini sürdüren Büyükşehir Belediyesi, bünyesine 9 yeni yol süpürge aracı kattı.
.gif)
.gif)
9 YENİ TEMİZLİK ARACI ALINDI
Vatandaşların temiz bir çevrede seyahat etmesini önemseyen Büyükşehir Belediyesi, yol süpürge araçlarının belirli periyotlar halinde yeniliyor. Bu kapsamda yeni 7 adet 4x2 7 metreküplük kamyon yol süpürge, 1 adet 2 metreküplük yol süpürge ve 1 adet 7 metreküp ray temizleme araçları alındı. Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı bünyesinde toplamda 15 adet yol süpürge aracı bulunuyor.
YOLLAR İL SINIRINA KADAR TEMİZLENİYOR
Yol temizliği yapan Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri, çalışmalarını gece gündüz özverili bir şekilde gerçekleştiriyor. 15 araç ve 18 personelden oluşan ekipler D-100 karayolunun Sakarya il sınırından, İstanbul il sınırına kadar olan kısmındaki yol kenarlarını, kavşak kolları ve yan yolların kenarlarında bulunan, çamur ve diğer maddeleri süpürge araçlarıyla temizliyor. Ayrıca ekipler İzmit’ten Yalova’ya uzanan D-130 karayolu ve karayoluna bağlı yan yol, kavşaklarda da yol temizleme çalışması gerçekleştiriyor.
TEMİZLİKLER YOL GÜVENLİĞİ ALINARAK YAPILIYOR
D-100 ve D-130 karayollarında gündüz saatlerinde trafik yoğunluğu olduğundan dolayı ekipler, yolun sol kenarında kalan kısımlarını gece temizliyor. Gece ve gündüz yapılan temizlik çalışmalarında güvenlik önlemi kapsamında süpürge aracına, üzerinde uyarı ışıkları bulunan güvenlik aracı eşlik ediyor. Yıl boyunca gerçekleştirilen temizlik çalışması ile yollar temiz tutulurken vatandaşlarında memnuniyeti kazanılıyor.
Gündem, 18 Mart 2020 04:31
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Cübbeli Ahmet o altınlara kafayı taktı!
Güneş altında 50 dereceleri bulabilir
İzmit Belediyesi’nden konaklama tesislerine uyarı!
OYAK Çimento ve Pure Energy’den stratejik ortaklık
Medya hedef gösteriyor, yargı harekete geçiyor!
Kocaeli Büyükşehir’den futbol sahaları için yeni hamle!
Orzax halka arz oluyor
Vali Aktaş, MHP’lileri ağırladı
Erdoğan ve Gürlek bu işin tam göbeğindedir!
Trafik sigortasında indirim fırsatı!
Derince’de Yaz Sinema Günleri Hababam Sınıfı ile başladı
Gölcük’te dev spor yatırımı için kollar sıvandı
Milyonlarca işçi sıfır zam alacak
Kocaeli vekili Yargıtay binası önüne elinde tuzla gitti!
Kocaelili üreticiler maliyetlerin yarı yarıya düşmesinden çok memnun!
Bit Pazarı'na ilgi arttı
Gebze’de Adalet Nöbeti: Çocuklarımızın kömürünü verdiler
Büyük deprem ihtimali azaldı mı?
Ayakta alkışlandılar!
10 yıl içinde bu meslekler tarih olacak!
Emekliye ek zam ocak ayına sarkabilir
Kapanca Festivali’nde coşku 3’üncü günde zirveye çıktı
Gölcük Değirmendere’de Aquapark sizi bekliyor!
Kocaeli’de Saadet Partili yönetici canına kıydı!
Vatandaşın borcu katlandı! Milyonlar icra takibinde
Başkan Hürriyet’ten 28 Haziran mesajı: Yaşasın Cumhuriyet, yaşasın İzmit
Türk Ocakları Kocaeli Şubesi, 28 Haziran’ı unutmadı!
İYİ Parti’nin Ankara’daki mitinginde Kocaeli’den kaç bin kişi yerini aldı?
İzmit ve Gölcük’ten sonra Karamürsel’de de açılacak
Kartepe'de bu sokağın çevresindeki otlar insan boyunu aştı
Kimin eli kimin cebinde belli değil
Gölcük’te konser coşkusu
Dev zam geliyor
Anayasa’yı değiştirmeyi teklif edeni dahi tarihten sileriz
Başkan Ömeroğlu, 65 yaş üstü vatandaşlarla bir araya geldi
CHP'liler o partiye mi iltihak edecek?
Kocaeli'den 2 vekile ait dokunulmazlık dosyaları TBMM'de
KARBADER Başkanı Perihan Dede: Kadının olduğu yerde başarı vardır
En büyük banknotla yemek yiyemem!
