Başkan Hürriyet’ten Elazığ depremi gönüllülerine teşekkür
Gündem, 16 Şubat 2020 07:12İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Elazığ’da gerçekleşen deprem sonrasında İzmit’te başlatılan yardım kampanyasında İzmit halkının getirdiği yardım malzemelerinin kolileme ve tasnifleme işlemlerinde gönüllü olarak çalışan vatandaşlarla bir araya gelerek teşekkürlerini sundu.
İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Elazığ’da gerçekleşen üzücü deprem sonrasında depremzedeler için İzmit’te yardım kampanyası başlatmış ve 4 tır dolusu ihtiyaç malzemesi Elazığ’a gönderilmişti. Başkan Hürriyet, iyilik sever İzmit halkının getirdiği yardım malzemelerinin kolileme ve tasnifleme işlemlerinde gönüllü olarak çalışan vatandaşlarla Lastik İş Sosyal Tesisleri’nde kahvaltı programında bir araya gelerek teşekkürlerini sundu.
.gif)
.gif)
BAŞKAN HÜRRİYET’TEN TEŞEKKÜR BELGESİ
Başkan Hürriyet’in gönüllü vatandaşlara teşekkür belgesini takdim ettiği programa İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in yanı sıra İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Dilek Yalçın, İzmit Belediye Meclis Üyesi Tuncay Aşkın, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar ve çok sayıda vatandaş katıldı.
ELAZIĞ DEPREMİ, DEPREM GERÇEĞİNİ HATIRLATTI
Programda konuşan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, “Çok güzel bir iş için hep birlikte bir araya gelmiştik. Elazığ depremi hem Türkiye’de ki deprem gerçeğini hatırlattı hem de dayanışmanın ne kadar önemli olduğu noktasında bize mesaj verdi. Bu vesileyle depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yaralılara acil şifalar diliyorum” dedi.
VATANDAŞLARIMIZ DESTEK OLMAK İSTEDİ
Konuşmalarına devam eden Başkan Hürriyet, “Elazığ depreminden sonra birçok vatandaşımız bizi aradı destek olmak istediklerini, yardım etmek istediklerini söylediler. Elbette ki belediye olarak kaynaklarımızı seferber ettik fakat vatandaşlarımızın başka bir şehirde yaşanan deprem sonrası sıkıntı yaşayan yurttaşlarımıza yardım etme gayretini boşa çevirmek olmazdı. Hızla arkadaşlarımızla örgütlendik ve yardım kampanyası başlattık” ifadelerinde bulundu.
SİZİ EN İYİ BİZ ANLARIZ DEDİK
Başkan Hürriyet, “Başlattığımız yardım kampanyasında İzmit’in ve Kocaeli’nin ne kadar duyarlı olduğunu gördük. Biz deprem gerçeğini iyi bilen insanlarız çünkü yaşadık. Bu yüzden de sizi en iyi biz anlarız dedik ve yardım kampanyası çığ gibi büyüdü. Çok sayıda yardım geldi ama gelen yardımları kolilemek, tasniflemek ve yardımları doğru yere ulaştırmak ciddi bir mesai isteyen bir işti. Bu yüzden gönüllü arkadaşlarımız çok büyük bir hassasiyetle sabaha kadar çalıştılar. Bu çok kıymetli bir katkıydı. Ben yardım kampanyası boyunca emek veren tüm gönüllülerimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
YARDIMLARI BÖLGEYE GİDEREK BİZZAT ULAŞTIRDIK
Topladığımız yardımları 4 tırla bölgeye gönderdik. Yardımlarımızı akşamdan yola çıkardık. Bizde ertesi gün idari kadromuzla birlikte Elazığ’a hareket ettik. Orada o yardımları tek tek ulaştırdık. Hiç kimsenin gözü arkada kalmasın. Direkt yardımlar adrese ulaştı. Oradaki yetkili kurumlarla entegre olarak yardımları ulaştırdık. Yeri geldi belediye başkanıyla görüştük, yeri geldi AFAD yetkilisiyle görüştük. Bütün tırları ayrı ayrı bölgelere göndererek ihtiyaç sahiplerine yardımları ulaştırdık” dedi.
Gündem, 16 Şubat 2020 07:12
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Zeray GYO, halka arz ile büyüme hedefini yeni bir safhaya taşıyor
İzmit’te Kumla Deresi’nden çıkan toprak yol kenarında bırakıldı
İmralı sürecinde masayı ABD kurdurdu
Büyükakın’dan metro ve otobüs sürücü koltuğuna oturmak isteyen kadınlara çağrı
İzmit’te ücretsiz yüzme eğitimi başladı
Tepkiler yöneticilere 30 bin TL zam teklifini geri çektirdi
Gölcük’te terk edilmiş bir bina daha yıkıldı
Karanlıkta okula giden çocukların bedeli inatla ödenemez!
Bir köklü firmadan daha kötü haber!
Açlık sınırı 30 bin, engelli maaşı 7 bin!
BTP’liler Ankara’ya akın edecek!
Büyükakın: Biz bu temizliği yapmazsak yarın yeni nesillerin denize girme şansı olmayacak
Kocaeli Büyükşehir mezbahası örnek tesis olacak
Gebze’de 3 aydır maaş alamayan işçilere EMEP’ten destek
Başkan Gökçe Körfezkent esnafıyla bir araya geldi
Başkan Sezer Kadın Hakları Günü’nü kutladı
Tramvay hattında aydınlatma lambaları gündüz de yanıyor
Tepkilerden sonra memur zamları geri mi çekiliyor?
TRT'de yayınlanan o haber Mansur Yavaş'ı kızdırdı
Sigaradan akaryakıta o zamlar otomatiğe bağlandı!
Erdoğan, Kocaeli’de’deki Gonca efelerini tebrik etti
Başiskele’de Özel Kübra Sapmaz Yetenek Kursu açıldı
Kartepe Stadyum Yolu’nda tehlikeli hareketler
İngiltere'ye kaçan o soyguncu Fesli Kadir sever çıktı!
İmralı konusunda CHP ve DEM'den ortak tepki!
İYİ Parti Kocaeli’de görev dağılımı da tamam
O cadde karanlık ve tehlikeli
Körfezli yüzücü Trabzon’da madalyayı kaptı!
Sahte diplomalılar yönetim kademelerinde, Atatürkçü teğmen bakkallık yapıyor
Çayırova’da alkışlar özel bireylere
Vali Aktaş Kandıra’da şehit ve gazi yakınlarını ziyaret etti
Hürriyet bir kez daha Büyükakın’a seslendi: Kimi koruyorsunuz?
Hani pazarlık yoktu! PKK Öcalan'ın serbest bırakılmasını şart koşuyor
İzmit’te Engelliler Günü’nde dayanışma mesajı
Başkan bir tepsi baklava ile Kocaelispor tesislerine gitti
KSO Başkanı Zeytinoğlu ihracat rakamlarını değerlendirdi
Kocaeli’de susuzluk alarmı! Muhtarlar da devreye girdi
Maaş zam oranı zam büyük ölçüde belli oldu
Bizimköy’de çalışanlar ve yönetim hep birlikte pasta kesti
