Yazarlık Okulu’nda dersler başladı
Gündem, 16 Şubat 2020 13:39Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla gençlere yönelik düzenlenen “Bir Yazar Okulu”nda dersler başladı. İlk derse katılan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, gençlere yol gösteren bir belediye anlayışıyla hareket ettiklerini söyledi.
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla gençlere yönelik düzenlenen “Bir Yazar Okulu”nda dersler başladı. Habertürk Televizyonu’nun sevilen sunucuları Veyis Ateş ve Mehmet Akif Ersoy ile Türkiye Gazetesi Yazarı Süleyman Özışık’ın ders vereceği Yazar Okulu’nda yazıya ve yazarlığa ilgi duyan gençlere eğitim verilecek.
.gif)
.gif)
İLK DERSE BAŞKAN BIYIK DA KATILDI
Yazar Okulu’nda dersler başlarken ilk derse Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da katıldı. Başkan Bıyık, Gazeteci yazarlar Veyis Ateş ve Süleyman Özışık ile birlikte ilk dersin konuğu oldu. Gençlere selamlama konuşması yapan Başkan Muzaffer Bıyık, “Darıca Belediyesi olarak her zaman siz gençlerin yanında ve destekçiniz olacağız. Belediye başkanı olarak geleceğinizle ilgili kararlar alırken sizlerin yanınızda olmak itiyoruz. Sizlere yol gösteren bir belediye anlayışıyla hareket ederek kendinizi en iyi şekilde yetiştirmenize katkı sunmayı amaçlıyoruz. Ülkemizin önemli ve başarılı yazarlarını sizlerle buluşturarak yazarlığa ilgi duyan gençlerimize katkı sunmak istedik. Yaptığımız her projede sizleri düşünerek hareket ediyoruz” diye konuştu.
VEYİS ATEŞ YAZARLIĞI ANLATTI
Yazarlık Okulu’nda ilk dersi ise Habertürk Televizyonu’nun başarılı sunucusu Veyis Ateş verdi. İyi yazı yazmanın püf noktalarını aktaran Ateş, mesleki tecrübelerini de gençlerle paylaştı. Yazarlık Okulu’nda dersler her Cumartesi gerçekleşecek ve aynı şekilde Süleyman Özışık ve Mehmet Akif Ersoy da gençlerle bir araya gelerek tecrübelerini paylaşacak. Kursa gençlerin ilgisi yoğun olurken kurs sonunda başarılı olan kursiyerlere sertifika da verilecek.
Gündem, 16 Şubat 2020 13:39
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
İYİ Parti Kocaeli’den ziyaretlere devam
Dövizi tutmak için kaç milyar dolar harcandı?
Başkan Sezer iki altın madalya kazanan yüzücüyü kutladı
Kocaelili çiftçilere sebze fidesi desteği
Buna milli iradeye saldırı denir! Bir başkan daha tutuklandı
Dikkat! Başiskele Kavşağı’nda geceleri trafik güzergahı değişecek
Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi?
O noktada kaza geliyorum diyor
Ara seçim formülü gerçekçi değil
Sakın terörist başını affetmeye kalkmayın!
Elektrik ve doğalgaza zam
Dilovası’na gelen bakanı AKP ve MHP’liler karşıladı
Uçkuruna düşkün başkan AKP'li olunca başka türlü davranılıyor!
Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü’nün başarılı oyuncusu Berk’e milli davet
Gebze’de Saadet partililerden anlamlı ziyaret
Zeytinoğlu: Sanayicimizi rahatlatacak adımların atılması oldukça önemli
Çayırova’da spor lisesi projesi Başkan Çiftçi’nin takibinde
Kadınlar için uygulamalı eğitim alanı Ana Kafe hizmette
Kamu araçları kişisel işlerde mi kullanılıyor?
Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Sarıdoğan’dan İran uyarısı
Göreve iade edilmeyen hâkim üzüntü nedeniyle kanserden öldü
Vatandaşın sofrasından her ay 468 ekmeği çaldılar
Gölcük’te denizaltı faciası böyle anılacak
Trollerin kimlikleri açığa çıkacak!
İzmitlileri sanat müziğine doyurdular!
Gökçe: Okuyan, araştıran ve düşünen nesillerle geleceğimiz çok daha aydınlık
İYİ Parti Kocaeli’den ziyaret atağı
AKP'lilere soruşturma izni yok! İşte adil düzen
Kartepe’deki bu dereye her an bir vatandaş düşebilir!
İzmit’te sahil kenarında yer alan karavanlar o parka gitmedi!
Sosyal medyada yer o görüntüler Dilovası Belediyesi yetkililerini harekete geçirdi
Sigaraya bir zam daha
İzmit Belediyesi’nde hedef 2027’de 400 araç
Çayırova’da dev adamlar özel çocuklarla buluştu
Gebze Ticaret Odası, iş insanları ile yerel yöneticileri bir araya getirdi
Türk Bayramı değil, bir PKK dayatmasıdır
Başkan Söğüt özel gereksinimli öğrencilerle bir araya geldi
Bir haftada 22 milyar dolar eridi!
Kandil'den talimat alanları reddediyorum
