Kar timleri karla mücadeleye hazır
Gündem, 05 Şubat 2020 13:23Perşembe günü itibari ile Kocaeli’de etkili olması beklenen kar yağışına karşı Büyükşehir Kar Timleri, karlama mücadeleye hazır bir şekilde bekliyor.
Marmara Bölgesi’nin genelinde 6 Şubat Perşembe günü itibari ile kar yağışı bekleniyor. Kocaeli’nin yüksek kesimlerinde karla mücadeleye devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kar Timleri, kar yağışının oluşabileceği şehir merkezleri ve yüksek kesimlerde göreve hazır bir şekilde bekliyor. 550 personel ve 225 araçtan oluşan Kar Timleri, şehir merkezleri ve yüksek kesimlere yağacak olan kara hemen müdahale edecek.
ANINDA MÜDAHALE EDİLECEK
Perşembe günü itibari ile başlayacak olan kar yağışının 3 gün boyunca devam etmesi tahmin ediliyor. Büyükşehir Belediyesi kar timleri, ilçe merkezlerine ve yüksek kesimlere yağacak olan kara hemen müdahale edecek. Ekipler karın yollarda buzlanma oluşturmaması ve kaymalara neden olmaması için hemen kar temizleme ve tuzlama çalışması yapacak. Yapılacak olan çalışmalar ile araçların ve yayaların güvenliği sağlanacak.
BÜYÜKŞEHİR PERSONELİ 7/24 GÖREV BAŞINDA
İlçelerde bulunan yüksek ana ve ara arterlerde konuşlandırılan ekipler de, yolların kısa sürede açılması için 550 personel ile görev yapıyor. 225 adet araç (3 adet kar rotatifi, 31 adet kar küreme kamyonu, 6 adet kar küreme kamyonet, 23 adet grayder, 22 adet kanal kazıyıcı, yükleyici, 11 adet Loder, 15 adet ekskavatör, 6 adet kar robotu, 3 adet tır, 3 adet bobcat, 3 adet çekici trayler, 1 adet dozer, 2 adet paletli yükleyici, 15 adet tuzlama kamyonu, 1 adet vinç, 13 adet pikap, 5 adet akaryakıt tankeri, 34 adet kar bıçaklı traktör ve diğer araçlar) karla mücadelede kullanılıyor. Karla mücadeleye ihtiyaç halinde diğer Büyükşehir Belediyesi birimlerinde bulunan araçlar da katılarak destek veriliyor.
Gündem, 05 Şubat 2020 13:23
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Dilovası’nın Şükrü amcası son yolculuğuna böyle uğurlandı
Hayır diyememe psikolojisi!
Gölcük'te dev spor kompleksi inşaatı ne durumda?
Kocaeli vekili Gergerlioğlu Temmuz ayında da arı gibi çalıştı
Erdoğan o görevde kalmak için yine sistemi değiştirecek!
Esnafın vergi ve SGK borcu engeli kaldırıldı
Çenesuyu’nun yeni binasını Özgür Özel açacak
Kocaeli’nin önünü açacak bir politika setine ihtiyaç var
Büyükşehir bu konuda sınıfta kaldı!
Başkan Büyükakın başarılı öğrenci ve sporcuları kutladı
Altında yeni rekorlar kapıda mı?
Kocaeli Büyükşehir Ahlat’ta çadır kurdu
Okullar açılmadan bunlar yapılacak mı?
Terör örgütü liderinden müzakere eden bir siyasetçi çıkardılar
Asgari ücrete yüzde 50 zam mı yapılacak?
Av. Görkem Bora Taner, Kocaeli Barosu Yönetim Kurulu üyeliğine adayım dedi
Yemek kartından o ücreti almak yasak!
Erdoğan'ın övdüğü marketin 30 şubesi kapandı!
Gölcük’te intihar şoku! 19 yaşındaki genç canına kıydı
Başiskele Kavşağı Projesi’nde sona gelindi
Başkan Hürriyet’e iftira mı atıldı?
Kocaeli İl Sağlık Müdürü Pehlevan şimşekleri üzerine çekiyor!
TBMM’nin artık hiçbir kıymeti harbiyesi kalmadı
Körfez’de doğalgazlı mangal ünitelerinin sayısı artacak
Seçim barajı yüzde 5'e mi inecek?
Akaryakıtta 4 liralık indirim
OYAK Çimento’da kadın çalışanlara yönelik o programın ilk dönemi tamamlandı
Büyükakın’a dengeli yatırım çağrısı
Türkiye’nin serveti yüzde 1’in elinde
Elden ödeme yapanlara ceza
Gürcistan heyeti Gölcük’te ağırlandı
Büyükakın’dan Kocaelispor’a tam destek
Sahillerde 3 haftada 201 hayat kurtardılar
Şikayetler bir ayda yüzde 168 arttı
Kadın Elim İzmit Kooperatifi anlamlı bir iş birliği protokolüne daha imza attı
Kocaeli İl Sağlık Müdürü Pehlevan yapımı devam eden projeleri yerinde inceledi
Darıcalı aileye Muğla’da ölüm şoku
İzmit’te dolu mağduru çiftçilere destek
Dilovası’nda iş insanı Enver Yıldırım’dan iki ayrı spor kulübüne moral ziyareti
