Akçaray seferleri 4 dakikaya iniyor
Gündem, 01 Şubat 2020 06:39UlaşımPark, Akçaray’ın pik saatlerde 5 dakikada bir olan seferlerini 4 dakikada bir gerçekleştireceğini duyurdu.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden UlaşımPark, Akçaray’ın pik saatlerde 4 dakikada bir geçeceğini duyurdu. 3 Şubat Pazartesi itibarıyla başlayacak seferler vatandaşların istasyonda daha az beklemesini sağlayacak. Yoğun saatlerde geçecek olan tramvaylar, vatandaşlara daha fazla hizmet sağlayacak.
SEFER SAYISI 304’E ÇIKIYOR
Akçaray, 1 Ağustos 2017 tarihinden itibaren her gün daha fazla yol almayı başardı. Otogar – Plajyolu istasyonları arasında 20 kilometrelik mesafede her gün 290 sefer yapan Akçaray, yeni yapılan düzenleme ile birlikte 3 Şubat Pazartesi itibarıyla toplamda 304 sefer yapacak. Bu seferler sayesinde vatandaşlara verilen hizmet kalitesi en üst noktaya taşınmış olacak. 4 dakikada bir geçecek tramvaylar, vatandaşları gitmek istedikleri yere hızlı, güvenli ve konforlu ulaştıracak.
1 AYDA 1 MİLYON YOLCU TAŞIYOR
Akçaray, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşların hizmetine sunulduğu günden itibaren sürekli yolcu taşıma rakamlarını artırıyor. Günde ortalama 40 bin yolcu taşıyan tramvaylar, haftada 300 bin 1 ayda ise ortalama 1 milyon 150 bin vatandaşa ulaşım hizmeti sağlıyor. Vatandaşların memnuniyetinin ön plana çıktığı tramvaylarda, artan sefer sayıları ile birlikte daha fazla tramvayla daha az bekleme süreleri elde edilerek yolcuların memnuniyeti en üst seviyeye çıkarılacak.
Gündem, 01 Şubat 2020 06:39
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Başiskele’de trafiği rahatlatacak yeni yol açıldı
Büyük tehdit altındalar ve her an ölebilirler
İzmit’teki o saldırıda esnafın zararı belediye tarafından karşılanacak
İmamoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na sert sözler
Polis CHP Genel Merkezi'ne girdi
Kılıçdaroğlu'nun danışmanından al haberi!
Kütüphanelerde bayram düzenlemesi
Vali Aktaş, Narkotik Şube Müdürlüğü ekiplerini tebrik etti
Kurbanlık alırken dolandırılmayın!
Buraya KOBİS durağı yapılacak mı?
AKP’li Mesut Tekin’in evlat acısı
Başkan Gökçe´den Kent Bayramlaşması daveti
İzmit’te çift dizi tramvay dönemi başlıyor
Eski okul binası yeniden ayağa kaldırılıyor
İzmit’te bıçaklı cinayet
Kartepe’de bisiklet yoluna el atılması isteniyor
Bayram öncesi israfa ortak olma çağrısı!
Mutlak butlan altın fiyatlarına nasıl yansıyacak?
Yolun ortasına masa ve sandalye koydular!
Kocaeli Valiliği’nde bayramlaşma
Bu mağazadaki ürünler hiç bir yerde yok!
İYİ Partili 9 vekil MHP'ye mi geçecek?
CHP'ye mutlak butlan atanması siyasi bir karar
İzmit’te Modern Hayvan Pazarı’na ücretsiz ring servisi
Özgür Özel'den kurultay çağrısı
Kapanan şirket sayısında artış
Utanmadan hala konuşuyor!
İSU Anaokulu öğrencileri, Saygınlar Kulübü’nde ağırlandı
Kocaeli için bir kuvvetli yağış uyarısı daha
Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü’nde bayramlaşma heyecanı
MHP’li yönetici evinin önünde silahla öldürüldü
Başkan öğrencilerle bir araya geldi
Bayram öncesi çocukları sevindirdiler!
Emekli maaşı ile ilgili yeni tahmin
Geçen yıl don vurdu, bu yıl pahalılık vuracak
Kartepe’de yürüyüş yolu uzatılsın talebi
Şehit Polis Şeyda Yılmaz’ın adı İzmit’teki Çınar Çocuk Evinde yaşayacak
Baskın seçim mi geliyor?
Bayram trafiğinden kurtulmanın yolu!
