Büyükşehir, İrem Derici'ye konser için gel demeyecek
Gündem, 30 Ocak 2020 03:32Büyükşehir Belediyesi, şarkıcı İrem Derici’nin Kartepe Kış Festivali’ndeki konserinde sarf ettiği sözler üzerine bir açıklamada bulundu.
Büyükşehir’den kamuoyuna açıklama
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Kartepe Belediyeleri tarafından düzenlenen Kartepe Kış Festivali-Karfest, bu yıl ilk kez 18 Ocak 2020 tarihinde gerçekleştirilmiştir. Geniş katılımlı festival başarıyla tamamlanmış, organizasyonu düzenleyen belediyelerimizden kaynaklanan olumsuz hiçbir olay yaşanmamıştır. Organizasyonda sahne alan sanatçılardan biri olan İrem Derici’nin konser sırasında doğaçlama olarak yaptığı konuşmalar, kamuoyu ve belediyemiz tarafından tepkiyle karşılanmıştır.
İrem Derici’nin sarf ettiği sözler sadece kendisini bağlamaktadır. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak; halkımızın milli ve manevi değerlerini aşağılayıcı şekildeki bu sözlerden dolayı şarkıcı İrem Derici’yi şiddetle kınıyoruz. Bundan sonra düzenleyeceğimiz hiçbir organizasyonda kendisine yer verilmeyeceğini kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz.
Bilindiği gibi İrem Derici konser esnasında “Kalbimin tek sahibine” şarkısını söylerken “Melekler nur saçmış aşkım yüzüne” kesitini okuduktan sonra “Şu an burada olamayan Melekler g.tümü yesin” diyerek kalçasına vurmuştu. Derici’nin bu davranışı sahnedeki izleyiciyi şok içerisinde bıraktı. Bu sözlerin yer aldığı görüntüler sosyal medyada anında yayıldı. Sosyal medyayı karıştıran bu görüntülerin ardından sanatçıya tepkiler yağmıştı.
Gündem, 30 Ocak 2020 03:32
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Başiskele’de trafiği rahatlatacak yeni yol açıldı
Büyük tehdit altındalar ve her an ölebilirler
İzmit’teki o saldırıda esnafın zararı belediye tarafından karşılanacak
İmamoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na sert sözler
Polis CHP Genel Merkezi'ne girdi
Kılıçdaroğlu'nun danışmanından al haberi!
Kütüphanelerde bayram düzenlemesi
Vali Aktaş, Narkotik Şube Müdürlüğü ekiplerini tebrik etti
Kurbanlık alırken dolandırılmayın!
Buraya KOBİS durağı yapılacak mı?
AKP’li Mesut Tekin’in evlat acısı
Başkan Gökçe´den Kent Bayramlaşması daveti
İzmit’te çift dizi tramvay dönemi başlıyor
Eski okul binası yeniden ayağa kaldırılıyor
İzmit’te bıçaklı cinayet
Kartepe’de bisiklet yoluna el atılması isteniyor
Bayram öncesi israfa ortak olma çağrısı!
Mutlak butlan altın fiyatlarına nasıl yansıyacak?
Yolun ortasına masa ve sandalye koydular!
Kocaeli Valiliği’nde bayramlaşma
Bu mağazadaki ürünler hiç bir yerde yok!
İYİ Partili 9 vekil MHP'ye mi geçecek?
CHP'ye mutlak butlan atanması siyasi bir karar
İzmit’te Modern Hayvan Pazarı’na ücretsiz ring servisi
Özgür Özel'den kurultay çağrısı
Kapanan şirket sayısında artış
Utanmadan hala konuşuyor!
İSU Anaokulu öğrencileri, Saygınlar Kulübü’nde ağırlandı
Kocaeli için bir kuvvetli yağış uyarısı daha
Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü’nde bayramlaşma heyecanı
MHP’li yönetici evinin önünde silahla öldürüldü
Başkan öğrencilerle bir araya geldi
Bayram öncesi çocukları sevindirdiler!
Emekli maaşı ile ilgili yeni tahmin
Geçen yıl don vurdu, bu yıl pahalılık vuracak
Kartepe’de yürüyüş yolu uzatılsın talebi
Şehit Polis Şeyda Yılmaz’ın adı İzmit’teki Çınar Çocuk Evinde yaşayacak
Baskın seçim mi geliyor?
Bayram trafiğinden kurtulmanın yolu!
