İyi Parti Derince ilçe başkanlığına ilk kadın aday Sevinç Akdemir
Gündem, 14 Ocak 2020 12:44İyi Partinin şubat ayı içerisinde yapmayı planladığı ilçe başkanlık seçimlerinde adaylar belli olmaya başladı. İyi Parti’de yaklaşık bir yıldır Kadın Kolları kurucu başkanlığı yapan Sevinç Akdemir parti tabanını isteği üzerine şubat ayında yapılması öngürülen ilçe başkanlık seçiminde ilk kadın aday olarak başvurdu.
Geçtiğimiz Pazar günü Çenesuyu Peyke Kafe’de partilerle yaptığı toplantıya katılan çok sayıda üyeye kendini tanıtan Akdemir konuşmasında şeffaf bir yönetim vurgusu yaptı. Akdemir , “Bizim dönemimizde, şeffaf, yatay organizasyon, üreten, bir yönetim anlayışı hakim olacak. Doğruluk ve dürüstlük ön plan da olacak. Çok çalışarak birlik ve beraberlik sağlanacak, pes etmek yok! Kadınlarımıza daha fazla şans ve destek verilece, değerli üyelerimizin, delegelerimizin ve başkanlarımızın desteğini istiyoruz’ şeklinde konuştu.
.gif)
.gif)
SEVİNÇ AKDEMİR KİMDİR?
Sigorta Sepeti’nin İzmit şubesinin sahibi Sevinç Akdemir, 1967 İzmit doğumlu. Uzun yıllar Türk Kablo’da yönetimde görev alan Sevinç Akdemir, emekli olduktan sonra İstanbul Teknik Üniversitesinde SEGEM sınavlarımı başarı ile geçti ve Sigorta Sepeti’nin İzmit temsilciliğini aldı. Siyasete yaşamı boyunca hep yakından ilgilenen Akdemir, yaklaşık bir yıldır İyi parti Derince İlçe Teşkilatı’nda aktif siyaset yapıyor. Partiye üye olduktan kısa bir süre sonra % 90 oy desteğiyle İyi Parti Derince İlçe Kadın Kolları başkanı seçilen Sevinç Akdemir, şimdi de parti tabanından gelen istek üzerine İyi Parti Derince İlçe Başkanlığı’na aday oldu. Hobileri ve aldığı eğitim sertifikaları arasında insan ilişkileri, paraşütçülük, çevre ve kalite yönetimi belgeleri mevcuttur. Sevinç Akdemir bir erkek evladına sahip.
Gündem, 14 Ocak 2020 12:44
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Deprem şehitleri Derince’de anıldı
Kocaeli’nin tüm ilçelerinde entegre gece hatları oluşturulacak
İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şirin: Depremin yıkıma dönüşmesi kader değil
Emekli maaşları 15 bin TL artacak mı?
Beşiktaş maçında tribünden düşen o taraftar hayatını kaybetti
Fatih Erbakan o parti ile ittifaka yeşil ışık yaktı!
Gebze Ticaret Odası, Gazze’ye insani yardım tırları gönderdi
Kocaeli’de 6 noktaya çarpışma yastıkları monte edildi
Bu ihlali yapan sürücülere 140 bin lira ceza
Kartepe’de asırlık ağaçlar kaderine mi terk edildi?
Asgari ücretli cebine girmeden 1359 TL kaybetti
Elinizi soframızdan, cebimizden çekin
Vali Aktaş, Gebze’deki Sosyal Market’e gitti
Çayırova Kent Meydanı’nda otopark ve kuru havuz tamam
Depremden sonra Kocaeli’den Hatay’a uzanan dayanışma hikâyesi
Milli sporcu Kahveci, Ahmet Önal'a boks eldiveni hediye etti
İşe giden emekçilere ikram
Sokakta kalan vatandaşlara sıcak yemek
2026 işsizlik maaşı belli oldu
Başkanı Ölmez, şampiyon kulübün yöneticilerini ağırladı
İmamoğlu'nu değil Binali Yıldırım'ı yargılayın!
6 Şubat depreminde hayatını kaybedenler İzmit’te anılacak
Kocaeli’de o işletmeler sahura kadar açık olacak
İzmitli tanınmış esnaf vefat etti
İki bakandan fahiş fiyat denetimi talimatı
Şehri geliştiren fikirler ödüllendirildi
Terörist başına umut hakkı vermek kabul edilemez
Saadetliler Gebze’de toplandı: Sesleri gür çıkacak!
Büyükakın: Gençler bizim en kıymetlilerimiz
Vali Aktaş, AKP İzmit İlçe Başkanı Dokuzlar’ı işyerinde ziyaret etti
Kocaeli’de Sevgililer Günü’ne özel sıra gecesi
Kocaeli’de İtfaiye Depo Binası Projesi ne durumda?
Altın fiyatlarında yeni rekor için tarih verildi
AKP ve MHP’liler Dilovası’nda o açılışta bir araya geldi
Binlerce çocuk Okula Bi’ Mola’da stres attı
İzmit’te Ramazan davulcuları için başvurular başladı
İşte yoksulluğun fotoğrafı
Öcalan mezara kavuşana kadar buradayız
Çayırova’da kumar bağımlılığıyla böyle mücadele ediliyor
