2 ayrı hatta güzergâh düzenlemesi yapıldı
Gündem, 16 Ekim 2019 07:24Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından 2 ayrı hatta güzergâh düzenlemesi yapıldı.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Dairesi Başkanlığı ile UlaşımPark A.Ş., Kocaeli genelinde 93 farklı güzergâhta 254 adet otobüsle toplu taşıma hizmet veriyor. İlçelerde ikamet eden vatandaşlardan Büyükşehir’e ulaşan talepler doğrultusunda ise güzergâh düzenlemeleri yapılıyor. Buna göre 59 ve 71 numaralı hatlarda güzergâh değişiklikleri yapıldı. Değişikliğe uğrayan 71 numaralı hattın Batı Terminali olan son durağı Tüysüzler Depolama Merkezi olarak uzatılırken “Tüysüzler-Beyhan-Gültepe-Cumhuriyet Parkı” olarak çalışan 55 numaralı hat iptal edildi.
59 NUMARALI HAT GÜZERGÂH DÜZENLEMESİ
59 numaralı tabela ile “Tüysüzler-Turgut-Cumhuriyet Parkı” olarak çalışan hattın güzergâhı, “Tüysüzler-Turgut-Atatürk Bulvarı-İzmitkent Konutları-Trafik Şube Müdürlüğü” olarak yeniden düzenlendi. Yeni düzenleme ile Cumhuriyet Parkı olan son durak Devran Caddesi, Necati Gençoğlu Kültür Merkezi olarak uzatıldı. Bu kapsamda Tüysüzler Mahallesi, Turgut Mahallesi ve Rasathane bölgesinde ikamet eden vatandaşlar; M.Ali Paşa, Üçyol, Eski İstanbul Yolu, Asri Mezarlık, İzmitkent Konutları, Tuana Konutları’na tek araç ile ulaşabilecek. Ayrıca İzmitkent konutları ve şehir merkezi arasında yolculuk yapan vatandaşların 33 numaralı hat araçlarındaki yoğunluğu da azaltılmış olacak. Son olarak 59 numaralı araçları kullanan vatandaşlar, Tren Garı ve Cumhuriyet Parkı aktarma noktalarından 58 numaralı hat araçlarını ücretsiz aktarmalı olarak kullanabilecek.
71 NUMARALI HAT GÜZERGÂH DÜZENLEMESİ
55 numaralı tabela ile “Tüysüzler-Beyhan-Gültepe-Cumhuriyet Parkı” olarak çalışan hattın güzergâhı, 71 numaralı tabela ile “Tavşantepe - Bekirdere – Üçyol - Devlet Hastanesi- Cumhuriyet Parkı -Gültepe-Tüysüzler” olarak yeniden düzenlendi. Yeni düzenleme ile 55 numaralı hat iptal edilerek 71 numaralı hattın Batı Terminali olan son durağı Tüysüzler Depolama Merkezi olarak uzatıldı. Bu kapsamda Tüysüzler Mahallesi, Beyhan Sokak, Gültepe ve Fatih mahalleleri bölgesinde ikamet eden vatandaşlar; M.Ali Paşa, Üçyol, Bekirdere, Kireç Ocakları ve Tavşantepe bölgesine tek araç ile ulaşabilecek. 71 numaralı hat araçlarını kullanan vatandaşlarımız Leyla Atakan Caddesi Emniyet Durağı ve Cumhuriyet Parkı aktarma noktalarından 111 ve 126 numaralı hat araçlarını ücretsiz aktarmalı olarak kullanabilecek.
Gündem, 16 Ekim 2019 07:24
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Önce fener alayı, sonra konser
Fatma Başkan’ın 30 Ağustos mesajı İzmitlilerle paylaşıldı
Rahvan At Yarışları Gölcük Koşusu’na yoğun katılım
Kocaeli’de Türk Ocakları’nın mecmuası Genç Mergen’in ilk sayısında dikkat çeken yazı
Esnaf yeni bir borç düzenlemesi istiyor!
Büyükşehir’in tesisi fındık üreticisini rahatlattı
Marmara'da 185 sarsıntı: Büyük deprem kapıda mı?
MHP’liler Dilovası’nda stant açtı bayrak dağıttı
Eski Belediye Başkanı Cevdet Bağdat’tan üzücü haber
Gölcük’teki bu parkta önlem alınması isteniyor
İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şirin: Ne mutlu Türk’üm diyene
Büyükakın, judoda göğsümüzü kabartan sporcuyu kutladı
Okullara personel alımı için İŞKUR ile protokol imzalandı
Kademeli emeklilik için tarih verildi!
Milyonlarca genç sistem dışına itildi
Kartepe’deki Ultra Trail organizasyonuna katılan sporcular bakın ne dedi!
Erdoğan'ın kafasındaki plan ne?
Derince’de konserli büyük zafer coşkusu!
Vali Aktaş’tan 30 Ağustos mesajı
Kartepe’deki yarışta kupalar sahiplerini buldu
MHP Dilovası’ndan o kütüphaneye kitap desteği
Kıbrıs gazisi Remzi Kar son yolculuğuna uğurlandı
İzmit Körfezi’nin geleceği bilimsel verilerle şekillenecek
Size 3 gün veriyorum diyerek AKP'lileri tehdit etti!
Gölcük’te Örcün Yolu Caddesi artık daha güvenli!
SGK geri ödeme listesine 3 yeni ilaç daha alındı
Başkan Gökçe: Bağımsızlığa giden yolun dönüm noktası
Bahçeli ne demek istedi?
Kartepe Stadyum Yolu’nda bu eksiklikler giderilsin çağrısı
Zam yapma oyunu ifşa oldu!
Büyükakın: Zafer Bayramı kutlu olsun
Lütfü Obuz: 30 Ağustos umudun, bağımsızlığın adıdır
Kartepe Kuzuyayla’da 41 bin TL kazandıracak yarışma!
Alo Adalet Hattı'nı kurmakla adil olunur mu?
Esnaf dijital platforma girmeden satış yapamaz hale geldi
12 Eylül darbecileri bile şirketlere el koymadı!
Başkan Sezer’den 30 Ağustos mesajı
OYAK Çimento, BM Küresel İlkeler Sözleşmesi’nin imzacısı oldu
MEB bütçesinden tarikat ve cemaatlere para aktarılıyor
