Kişi kendinden bilir işi
Gündem, 16 Ekim 2019 06:10İzmit Belediyesinin, işe gitmediği ve kart basmadığı için iş aktine son verdiği İbrahim Efe’ yi savunan AKP Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz ve Radiye Sezer Katırcıoğlu’nun sözlerine cevap veren CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar ‘Kişi Kendinden Bilir İşi’diyerek tepki gösterdi.
Akar açıklamasında 20 yıldır bu kentte ve AKP’li Belediyeler de ATM çalışanları dediğimiz Bankamatik çalışanlarına yine AKP Milletvekillerinin sahip çıktığını görüyoruz. Ancak liyakat, adalet anlayışı olmayanların bugün kalkıp bu anlayışı savunmalarını da yadırgamıyoruz dedi.
NE DE OLSA AKP VAR DENİYOR
Akp’li Belediyelerin CHP’ye geçmesi sonrası bu ve benzeri olayların yaşandığının altını çizen CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, işe gelmeyip, kart basmayıp daha sonra Belediye tarafından sözlü olarak çağrılan bu kişilerin hiçbir şekilde işe gelmediklerini belirterek ‘ Ne de olsa AKP var’ bize sahip çıkarlar diyerek bu yolu seçtiklerini söyledi. Yaşanan sürecinin danışıklı dövüş olduğunu belirten Akar, bu Milletvekili arkadaşlar acaba bu arkadaşın puantajına bakıp iş yerine gelip gelmediğini tespit etmişler mi ? Eğer istiyorlarsa kendilerine puantajını resimli olarak gönderebilirim onlarda odalarına çerçeve yapabilirler dedi. Mahallemizin çocuğu diyerek AKP Milletvekillerinin bankamatik kartı sahibi ancak işine sahip olmayan bu kişinin haksızlığını savunduğuna dikkat çeken Akar, yetim hakkı, adalet, hak demeyip sadece bir kişiyi savunan AKP Milletvekillerini millete havale ediyorum dedi.
MİLLETİN PARASINI MİLLETE HARCAYACAKLAR
Akar, hakkında soruşturma açılmışken, savunması alınmışken dahi işe gelmeyen bu kişilerin avukatlığını yine AKP’li Milletvekillerinin yaptığını, aylarca işe gelmeyerek maaş alan bu kişilerin derhal işine son verilmesinin Milletten yetki alan Belediye Başkanlarının görevi olduğunu söyledi. Akar, CHP’li Belediye Başkanlarının seçimler öncesinde vatandaşa söz verdiğinin altını çizerek, göreve gelirken millete sizin paranızı sizlere kullanacağız, hak yemeyeceğiz diyen CHP Belediye Başkanlarının bu şekilde işe gelmeden maaş alanlara asla taviz göstermemesi gerektiğini söyledi. CHP Belediyelerinde particiliğin olmayacağını belirten Akar, Başkanlarımız rozetlerini seçildikleri gün bir kenara bıraktılar. Hangi partiye oy vermiş, gönül vermiş olursa olsun liyakat esas alınacak ve hak edenler hak ettikleri görevlerde millete hizmet edecekler bizlerde bunun takipçisi olacağız dedi.
ÖNCE BELEDİYELERİN HESABINI VERİN
AKP Milletvekilleri Mehmet Akif Yılmaz ve Radiye Sezer Katırcıoğlu’nun açıklamalarına atıfta bulunan CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, savundukları kişi Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanlığı yapacak, Tavşantepe de Muhtarlık yapacak (Ücretli) , Belediye de görev alacak ama işe de uğramayacak. Akif Yılmaz Bey ve Radiye Hanım bu olaydan yola çıkarak CHP’ye çamur atacak. Haftalardır Belediyeler deki israfı, talanı, borçları, gayrimenkul gelirlerini, temsil giderlerinin nasıl keyfi kullandığını açıklıyorum. Mehmet Akif Yılmaz ve Radiye Sezer Katırcıoğlu neden sesiniz çıkmadı? Neden tek kelime etmediniz? Siz önce bunların hesabını verin ama Milletvekiliyim diyorsanız da bunun hesabını sorun, sonra kalkıp CHP’li Belediyeyi eleştirin. Çamur ve Çukur anlayışını görmek istiyorsanız da açıkladığım Belediyelerin rakamlarına bakabilirsiniz dedi.
Gündem, 16 Ekim 2019 06:10
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Önce fener alayı, sonra konser
Fatma Başkan’ın 30 Ağustos mesajı İzmitlilerle paylaşıldı
Rahvan At Yarışları Gölcük Koşusu’na yoğun katılım
Kocaeli’de Türk Ocakları’nın mecmuası Genç Mergen’in ilk sayısında dikkat çeken yazı
Esnaf yeni bir borç düzenlemesi istiyor!
Büyükşehir’in tesisi fındık üreticisini rahatlattı
Marmara'da 185 sarsıntı: Büyük deprem kapıda mı?
MHP’liler Dilovası’nda stant açtı bayrak dağıttı
Eski Belediye Başkanı Cevdet Bağdat’tan üzücü haber
Gölcük’teki bu parkta önlem alınması isteniyor
İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şirin: Ne mutlu Türk’üm diyene
Büyükakın, judoda göğsümüzü kabartan sporcuyu kutladı
Okullara personel alımı için İŞKUR ile protokol imzalandı
Kademeli emeklilik için tarih verildi!
Milyonlarca genç sistem dışına itildi
Kartepe’deki Ultra Trail organizasyonuna katılan sporcular bakın ne dedi!
Erdoğan'ın kafasındaki plan ne?
Derince’de konserli büyük zafer coşkusu!
Vali Aktaş’tan 30 Ağustos mesajı
Kartepe’deki yarışta kupalar sahiplerini buldu
MHP Dilovası’ndan o kütüphaneye kitap desteği
Kıbrıs gazisi Remzi Kar son yolculuğuna uğurlandı
İzmit Körfezi’nin geleceği bilimsel verilerle şekillenecek
Size 3 gün veriyorum diyerek AKP'lileri tehdit etti!
Gölcük’te Örcün Yolu Caddesi artık daha güvenli!
SGK geri ödeme listesine 3 yeni ilaç daha alındı
Başkan Gökçe: Bağımsızlığa giden yolun dönüm noktası
Bahçeli ne demek istedi?
Kartepe Stadyum Yolu’nda bu eksiklikler giderilsin çağrısı
Zam yapma oyunu ifşa oldu!
Büyükakın: Zafer Bayramı kutlu olsun
Lütfü Obuz: 30 Ağustos umudun, bağımsızlığın adıdır
Kartepe Kuzuyayla’da 41 bin TL kazandıracak yarışma!
Alo Adalet Hattı'nı kurmakla adil olunur mu?
Esnaf dijital platforma girmeden satış yapamaz hale geldi
12 Eylül darbecileri bile şirketlere el koymadı!
Başkan Sezer’den 30 Ağustos mesajı
OYAK Çimento, BM Küresel İlkeler Sözleşmesi’nin imzacısı oldu
MEB bütçesinden tarikat ve cemaatlere para aktarılıyor
