Unutmadık, unutturmayacağız
Gündem, 15 Temmuz 2019 08:51HAK-İŞ Hizmet-İş sendikası Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy “Yüzyılın ihaneti 15 Temmuz Türkiye’yi işgal ve hain darbe girişimini unutmadık, unutmayacağız, unutturmayacağız” dedi.
Başkan İdris Ersoy, “HAK-İş Hizmet- İş Sendikası kuruluşundan bugüne kadar onurlu tarihinde darbelere karşı onurlu bir duruş sergilemiş, milletten, demokrasiden ve özgürlüklerden yana tavır almıştır. HAK-İŞ Hizmet-İş, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da demokrasimizi korumaya, milletimizin geleceğine kasteden her türlü saldırıya karşı birlikte mücadele etmeye hazırdır” dedi.
HAK-İŞ Hizmet- İş Şube Naşkanı İdris Ersoy,15 Temmuz Türkiye’yi işgal ve hain darbe girişiminin yıldönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “15 Temmuz gecesi Türkiye, bir grup hainin başlattığı işgal girişimine sahne olmuş, emir-komuta zinciri dışında hareket eden asker kıyafetine bürünmüş eli kanlı teröristler, millet iradesiyle seçilmiş olan hükümeti düşürerek devlet yönetimini zorbalıkla ele geçirmeye çalışmıştır.
Milletimiz büyük bir demokrasi mücadelesi vererek, darbe geleneğine karşı bir ilki başarmış, hainlere karşı tek yürek olmuştur. 44 yıllık onurlu tarihinde darbelere karşı onurlu bir duruş sergileyen, HAK-İŞ Hizmet İş 15 Temmuz darbe girişimine karşı da tüm sendikaları ve teşkilatı ile birlikte, milletten, demokrasiden ve özgürlüklerden yana olan tavrını net bir şekilde ortaya koymuş, sağlam bir demokratik duruş sergilemiştir. HAK-İŞ hizmet iş teşkilatı, darbe girişiminin ilk dakikasından itibaren milli iradeye, demokrasiye ve geleceğe sahip çıkmıştır.
Yüzyılın ihanet hareketi olan FETÖ mensubu hainler tarafından gerçekleştirilen 15 Temmuz Türkiye’yi işgal ve hain darbe girişimine tüm üyeleri ile ilk andan itibaren şiddetli bir şekilde tepki koyan HAK-İŞ hizmet-iş, bu girişimi unutmayacak ve unutturmayacaktır. Bizler, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da demokrasimizi korumaya, milletimizin geleceğine kasteden her türlü saldırıya karşı birlikte mücadele etmeye hazırız.
15 Temmuz Türkiye’yi işgal ve hain darbe girişimine kahramanca direnen, devlet, millet ve cumhuriyetimizin bekası için canlarını feda eden şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet, ailelerine sabır, tedavi gören gazilerimize şifalar diliyorum.
Gündem, 15 Temmuz 2019 08:51
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Sigaraya zam geldi!
Milletin yarısını zekata muhtaç hale getirdiniz
Çayırova’da Türk Halk Müziği korosu dinleyicilerden tam not aldı
Pazarcılar Odası Başkanı Kumsar’dan Büyükakın’a teşekkür
Derince’deki Basın Sitesi’nde öğrenciler her gün risk altında
Başkan Hürriyet: İzmit’te Ramazan boyunca sofralarımız herkese açık olacak
Özel Körfezim Eğitim Kurumları’nda anlamlı program
Zeytinoğlu bütçe gerçekleşmelerini değerlendirdi
MHP’nin yeni il başkanından, Vali Aktaş’a ziyaret
KOTO’dan Ticaret Bakanı Bolat’a kapsamlı dosya
Kocaeli’de Dermatoloji Uzmanı Doç. Dr. Hatice Kaya artık kendi kliniğinde
Dağcılar Kandıra’da denize girdi
Yaşattıklarınız sahtedir ve sahteciliktir
Bunun adı eşkıyalık! Yaşlı adama saldırdılar
Ramazan öncesi Kocaeli genelindeki fırınlar tek tek denetleniyor
Başkan Söğüt, MHP’li vekili makamında ağırladı
Emeklilere kira desteği ve yakacak yardımı teklifi
Büyükakın, Gümüşhanelilerin kurtuluş coşkusuna ortak oldu
Trafik cezaları can yakacak!
Derince Kent Lokantası'nda iftarda yemekler ücretsiz
Gölcük Değirmendere’de tekne ters döndü!
Karavan park da karavan yok!
Vatandaş yeni elbise bile alamayacak halde
Böyle olur Yozgatlıların kongresi!
Kocaelispor-Gaziantep maçında anlamlı pankart
Kocaeli Valiliği uyardı! Toz taşınımına dikkat
DEM'liler Öcalan'ı görmeden duramıyor!
Özel CHP'ye yönelik soruşturmalarla ilgili konuştu: Cumhurbaşkanı yaptırıyor!
Sevgililer Günü El Emeği Pazarına vatandaşlardan yoğun ilgi
Yoksulluğun fotoğrafı! Ucuz et kuyruğu
Emeklilere 14 bin liraya kadar geri ödemesiz nakit destek
Dünyada dolara bu kadar yüksek faiz veren başka ülke yok
Derince’de Tahtalı Köyü yoluna el atıldı
İYİ Partililer Körfez’de esnafın nabzını tuttu
İzmit’te üniversite adaylarına büyük destek
Van’dan ekmek parası için geldiği Gölcük’te inşaattan düşerek öldü
Sosyal Yaşam Merkezi’nde tempo yüksek
Bunun adı israftır
Cesedimi çiğnemeden Meclis’e giremez
